• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    TNC: omlouvam se toniku, ale letos to mam trochu z ruky... vse nej :-)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: pro nás neznalé prosím nějaký souřadnice, díky .)
    TNC
    TNC --- ---
    Jeste male info o tom kde to bude:

Z duvodu nejistoty kolik pratel vubec dorazi a relativne vysokych nakladech na usporadani mejdanu at uz na Homolaku nebo Jarove jsem presunul mejdan na mene nakladnejsi misto a to na Nadynek pod Svinare...

Doufam ze i tak se tam sejdeme v hojnem poctu...

Na miste budeme uz od ctvrtka vecer pripravovat misto a pak v prubehu noci uz popijet tak kdo chce muze dorazit uz drive a trochu nam s tim vsim pomoci..

Dale jsem chtel koupit neco na peceni na ohen, ale zatim mi vsechny moznosti padly... moje predstava byla nejaka OVECKA ale nakonec to budu resit zadnim mletym na burgery a nejakou kytou a tak... ;)

Doufam ze se na me nevyprdnete a dorazite semnou moje 30tiny poradne zapit... :)
    TNC
    TNC --- ---
    Cau.... akutne poptavam na tento vikend na narozky:

- MRAZAK ... Bude hodne masa... sice nakonec ne ovecka ale vezmu nejakou kejtu a necham namlejt hodne hoveziho zadniho na burgry atd... tak at to vydrzi...

- GRIL - Nejakej paradni gril kterej by se hodil na pripravu obou druhu masa?? Takze kejticky a burgry... ????

To je zatim vse... diky

HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    KUTAS: Nebude to spis tim ze starnes? :)) hehe
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Hele nevíte o někom, kdo by si dneska - hnedka - teďka střihnul maskota (pan pivo - lahev) na Mystiku na Štvanici? 120,-/hod. výplata do 14 dnů (což nebejvá:)) tak do 22:00....
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FND: béééé:))
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    ci vole ja sem se prave dostala do takovy patkonedelni oblasti a nevim nevim, jak to budu zvladat dal :)

zatim sem mela jednen uteroctvrtek a dneska to vypada na klasickou patkonedeli...

zlatý svatý místa hinduismu, kde sehnat pivo je takřka nadlidskej výkon :))
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    FATBEAR: došlo mi Malteco no :)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    kutas ty mas minus za ten utek v sobotu ! :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Je pravda, že letos byl bez vás třeba SF takovej klidnější :)
    FND
    FND --- ---
    Asi jo, akorat s tim rozdilem, ze my tady chodime na "3 (litry) vina" :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FND: Musim se přiznat že me taky.. ale vim ze mi bude stačit jedna pátkoneděle a bude se mi zase stejskat tady po tom "jit na 3 piva" a spat :))
    FND
    FND --- ---
    A vy samozrejme taky ;)
    FND
    FND --- ---
    To bylo super :) 4 dny na spacepikniku a pak after na mongol rally :)) mno co si budem povidat, uz mi ty parties zacinaj tady pekne chybet ..
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: Já o tom poprvé začala přemýslet když jsem byla v Klenové asi před 2 rokama.. Řekla bych že pokud máš dobrej nápad na sponzoring pak to není tak nereálné.... :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    HANYONLINE: zrovna nedavno jsem nad tim s par lidma polemizoval. ja bych do toho sel hned
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BANANABOY: Ty jo bych to jednou zkusila z te jejich strany... Zazávodit si :) Kdo sežene sponzory? :D
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    drazí přátelé,
    hledám 2.-3. spolupracovníky na Mongol Rally v termínu 15.-16.7., hrad Klenová.
    Mongol Rally | The Adventurists
    http://www.theadventurists.com/the-adventures/mongol-rally
    Jde o přípravy akce, koordinace atd. Cesta included, jídlo do huby a peníze na ruku. Vic info pošta.
    Jestli to bude klapat, tak je možný domluvit práci na další festaky a vetší parties.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tal Alenka poslala ty divy :

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam