• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    27.12.2024 Tnc + Tommy Protlack Cross club

2025 loading....
    rozbalit záhlaví
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FATBEAR: :D jó na to je to dobrý:)))
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    nevim me to prislo fer a umyl sem si tam i nohy a ruce od nafty :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    FATBEAR: tsivoe:))
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    TNC: Toníku, plitvický jezera jsou NUDA!!!!!, ale pokud mi nevěříš, tak tam aspoň neplať ten nekřesťanskej vstup a kup Verče rači něco pěknýho. Dá se tam chodit i bez vstupenky - jenom vlezeš do lesa jak ve svinařích.). Je to pořád to samý - jezírko, vodopád, japonci, jezírko, vodopád, korejci. Nejkratší trip trvá asi tři hodiny a po hodině tě to fakt bavit nebude....ale jak chceš, závidim viď, tak příští rok:)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    jo tam je to moc pekny skoda ze se tam neka koupat , teda aspon kdyz sem tam byl pred 10 lety neslo a listek taky stal docela dost ale stalo to za to
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: Toncku,ty jezera sou Plitvická jo :) http://www.np-plitvicka-jezera.hr/ , tady máš cen yvstupenek, kuna bejvala 4,50, nevim,kolik je to teď http://en.np-plitvicka-jezera.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=40&Itemid=71
    TNC
    TNC --- ---
    Chysta se letos nekdo na dovcu??? 5teho vyrazime smer chorvatsko, cerna hora a bosna... uz mame jedno auto do kolony tak nas zajimalo jesli se treba jeste nekdo neprida....

napriklad v chorvatsku mame v planu splitvitska jezera, narodni park krka atd... v bosne klasicky mostar atd... v cerne hore zatim nevim ale najde se urcite spousta zajimavosti...

napr NP KRKA

mostar klasika

napriklad v cerne hore mesto budva

a urcite se toho najde desitky co se da za 3 tydny objet ;)

TNC
    TNC --- ---
    Takze pratele. Moc dekuji vsem co prispeli na darek. Vzhledem k tomu ze Verca byla cinna a podarilo se vas oslovic celkem dost, i kdyz jsem v blahoprani nenalezl par jmen co bych urcite cekal, se presto vybrala krasna polovina ceny lednicky ke ktere jeste prispela i rodina kterou Verca take oslovila a celkove se na lednicku vybralo krasnych 9 tisic... je to zatim nejhezci darek co jsem kdy dostal a moc si toho vazim...

Uz od vcera jsem vybiral kterou koupime a nakonec jsem se na zaklade ceny a mnoha pozitivnich recenzi rozhodl poridit tuto:

INDEL B TB41A 12/24VDC | Alza.cz
    http://www.alza.cz/indel-b-tb41a-12-24vdc-d445927.htm?kampan=heureka.cz

Mockrat diky vsem... mate u me pivko jedno pekne vychlazene az bude nejhur :)
    TNC
    TNC --- ---
    Prispevky na pivko z oslavy

naklady vod, piva, limonad a nafty byly 20 000, zbytek jidla atd byl na me jako na oslavence... bylo tedy vypocitano ze kdyz da 40 lidi 500 kc bude to zaplacene a diky tomu bude moc byt vse zadarmo... kdo tedy chce prispet na ty piva tak davam nize cislo uctu... az tam bude dost tak hodim info ze je to vybrane... pokud nebude je to jedno... 30te narozky jsou jenom jednou a ja aspon trochu zhubnu nez tu sekeru rozdejcham :) Kazdopadne jeste jednou diky a uz se tesim na nejaky poradny fotky...

Jako zpravu pro prijemce uvedte ceho se to tyka... napriklad narozky pivo
    c.u. 2484217001/5500 ... aktualne chyby stale jeste tak 10ka. Od rana uz psalo ze prispivaji 4 lide ale castku nevim.. info dodam az to tam bude. Diky
    VOP
    VOP --- ---
    LUMAX: psát čárky? třeba ve Valči sme to tak dělali.. i když vlastně taky sem měl stresy a zahučel sem, byť minimálně, pže to bylo celý takový lowcostový a víc rodinný..
    Asi máš pravdu resp. obojí má svý plusy mínusy.. jedno je větší oser pro oslavence, druhej pro účastníky oslavy no.. timpádem chci vlastně říct že big up Tondovi že to dal takle všechno jakoby na svý triko a hlavně tim chci říct že doufám, že se mu za tu dobotu vrátí prostě, asi tak)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    VOP: no jo, ale kdoo by to vybíral, žeo (dvacku)....prostě to tak vždycky bylo, že se skládalo a přispívalo....prostě by měl každej něco dát, páč 10 sudů je 10 sudů...
    BERRY
    BERRY --- ---
    já se veřejně přiznávám, že sem těch piv vypil asi víc než sem si předplatil,
    ale kdo to mohl tušit, že se to sklo s pivem přilepí tak moc k té ruce
    VOP
    VOP --- ---
    každopádně nemyslel sem teda že bych jel chlastat zadarmo, ale když to tam teklo a nic se nechtělo a pak si druhej den vytáh, že ideálně chceš pětikilo.. tak to je taky celkem překvápko).. příště imho lepší nahodit do eventu třeba nějaký info a klidně i číslo účtu, lidi s tim budou víc smířený plus je to i taková berlička proti "zapomenutí".. a imho stejně nejlepší na takovejhlech "otevřenějších" privátech hodit pivo třeba za 20, to je fér cena kterou já rád za možnost tě oslavit zaplatim.. a i když se to třeba u každýho druhýho piva nedodrží tak to nejhorší z toho vykreješ..
    Aneb nechci ti do toho kecat ale sám vidíš jaký s tim pak máš osery..
    Kždopádně tvoe č.ú. mám tak ti něco za ten čtvrtek pošlu..
    VOP
    VOP --- ---
    TNC: já myslel že ve 30ti už budeš míň naivní Tondo.. .)
    Hele na mejdanu a v kocovině spousta (Spousta?;)) lidí "zapomene", to je celkem pochopitelný.. i když teda pruda pro tebe ve smyslu, že máš starost jak před akcí (s orgem), tak i po akci mno (pokrytí orgu).. Ale ta čórka je teda megavoser!
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TNC: Koukam ze na to mame kazdej rok stesti :) A letos i bezeme :) Tak teda dodatecne tondo vše nej... a příští rok zase spolu :)) Pošli mi číslo učtu hodim ti tam taky něco když už jsi nedostal odeme darek :)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    TNC: Máš recht Toníku...třeba já úplně zapomněl:/ 10 sudů je dost:)) ...pošli..pošlu....
    EXXXE
    EXXXE --- ---
    TNC
    TNC --- ---
    Nicmene bych jeste rad podekoval vsem ze jste prisli.... hlavne tem co pomohli se stavbou a uklidem a pak ta horsi stranka veci...

Koupil jsem za 5000 maso pro vsechny zucastnene ... to byl muj darek pro vas jakozto od odlavence a myslim ze to melo i uspech...
    Dale jsem koupil 10 sudu a celkove jsem v tom bez toho nakupu masa asi tak za 18 000 ale co me mrzi je ze ze 40 - 60 zucastnenych na narozkach kde byla pravidla "ber si, pak prispejes", tak prispelo pohopouhych 12 lidi zodpovedne a rado a zbytek o tom prevazne jen mluvil a nejak se ktomu zatim nemel tak doudam ze to napravite a podari se alespon jeste polovina vybrat... je potreba na zaplaceni zbytku sudu kolem 10 000

A dalsi vec co me tezce mrzi, jak muze nekdo na oslave kde jsou sami pratele ukrat penize z pipy ktere byly od tech mene znamych jako prispevek a to ze to nebyla mala castka. Podle info co jsem dostal tam mohla byt klidne i dvojka. A u me rozhodne nezkoncila ani koruna z techto penez jelikoz jsem vse dostaval osobne nebo to dali verce a vse se zapisovalo. Ostatne seznam zitra pridam.

Mel jsem za to ze jsme uz dost stary na to aby jsme meli nejakou soudnost, ze jsme pratele a nebo minimalne znami a nikdo by si nedovolil svym smejdstvim okradat nekoho kdo mu da piva popit i najist zadara... prispevky byly dobrovolne! Nicmene to celkem pokazilo jinak me skvele vzpominky na tuto oslavu a bere mi to vitr z plachet pro nadseni poradani dalsi takoveto oslavi u ktere se zase muze potkat takove mnozstvi pratel...

Pokud bude nekdo chtit prispet. Napiste mi sms a poslu cislo uctu... na nyxu moc nebudu... diky
    TNC
    TNC --- ---
    No :)
    Ja si taky udelal tak trochu lobotomii pomoci kelimku od piva a lahve od korky :) Takhle vozralej sem dlouho nebyl, a jeste s partou nej kamosu...
    BERRY
    BERRY --- ---
    ROBOOTEK: no jak jinak :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..koukám že z toho ještě nějak neumim psát :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam