• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    27.12.2024 Tnc + Tommy Protlack Cross club

2025 loading....
    rozbalit záhlaví
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    TNC: 110L Waeco (12 V kompresorovku) mas za 17 tacu bez dane..
    TNC
    TNC --- ---
    BANANABOY: ja ji neberu.. jen se mi libila tvarem kterej je max praktickej pro zabudovani a dale cenou jelikoz 70l za 17 tisic
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    TNC: 70 litru ? to mi pride hrozne veliky, to nez se vychladi, tak to sežere hrozně proudu, nebudes to mit skoro kam dat a ani to nevyužiješ...
    TNC
    TNC --- ---
    ADD PRISPEVKY... zatim prisel jen jeden od banana, ktery puvodne neprispival. Zbyva 9200 Kc.
    Prislibili dalsi 4 ale jeste nic neprislo.... rad bych se dostal aspon na 5 kdyz uz ;)
    -------------------
    cu. 2484217001/5500
    TNC
    TNC --- ---
    No kluci... me se popravde nejvic libila tadle... tvarem a materialem mi prijde nejpraktictejsi a o obsahu nemluve

TB74 Steel kompresorová autochladnička, 74L, 12/24/230V | MULAČ.CZ autobaterie
    http://www.mulac.cz/tb74-steel-kompresorova-autochladnicka-74l-12-24-230v.htm

a ty indel lednice kazdej jen vychvaluje... pro tu co jsem koupil jsem se rozhodl jen kuli recenzim a to hlavne ze chvalili rychlost namrazeni a tichost kompresoru a napriklad na heurece kde uvadej vsichni co to zakoupili zkusenosti tak nejvice je tam hodnoceni u toho typu co jsem kupoval s tim ze meli hlavne nejlepsi hodnoceni.
    TNC
    TNC --- ---
    TEKKANNE: dekuju
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TNC: vsecko nejlepsi!!!;*
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    ROBOOTEK: ee kompresorovku na 12
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ATARKA: jakože klasickou na 230? a přes měnič?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ROBOOTEK: já jo a kdybysme neměli v pytli kempový baterky,tak to vydrží na provoz tak na 5 dní, bohužel baterky sou za zenitem, vypadaj,že tam sou těch 17 let co z toho je obytňák, takže po dvou dnech stání se musíme někam píchnout..a mám teda klasickou ledničku
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    a máte to všichni honěný solárem?
    BOFO
    BOFO --- ---
    BOFO
    BOFO --- ---
    ROBOOTEK: mohli by je davat zadara misto rychlovarny konvice v eshopu v akci k ty lednici ;-)))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ROBOOTEK: no právě že ta mrazící část je mnohem větší než ta chladící, jako ty lednici sou dobrý,ale prostě když vim, že potřebuju skladovat potraviny v ledničce cca 4/5 dní než pojedu zase na nákup, tak pro mě je to na pikaču .)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BOFO: nový játra :)) začnu sebou asi vozit.. po ránu se budou jedny nachlazený nový hodit!
    BOFO
    BOFO --- ---
    ATARKA: a je taky fakt ze tahle je stavena spis na prevoz bio vzorku, krve, novejch jater a plic pro vyherce apod. - chladici prostor ma jen na 2 petky...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..u těch klasickejch lednic je to pak předně uplně na jiný ceně! to by sme museli bejt na toníka ještě štědřejší :))
    BOFO
    BOFO --- ---
    ATARKA: jj kdyz ji nacpu plnou veci tak mam stejnej problem i kdyz ji mam nastavenou treba na +5°C - zalezi na tom kde je cidlo k termostatu... ale jak rikam - piwo po stranach zmrzly dost casto a olivy rozsypany vsude taky... treba kdyz tam chces dat hrnec s nedojedenym jidlem tak bud stoji krive, nebo zas musis preskladat celou lednici atd...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BOFO: tak záleží taky kam si klasickou lednici dáš ale pokud jí necháš u podlahy tak by mě pak ohýbaní aby si do ní viděl fakt nebavilo.. na pojezdech záleží jaký si koupíš kovaní je hodně druhů a když koupíš nějaký bytelný tak to neodejde.. nebo to můžeš dát jen na desku na kolečkách na podlahu se zarážkama
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ATARKA: tak máš to rozdělení na zóny kde to mrazí a kde chladí.. po stranách patří chlast! :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    BOFO:
    ROBOOTEK: no co já vim,tak jí má anal a vim,že právě tahle lednice nechladí,ale mrazí, po stranách všechno zmrzlý na kost, věci uprosřed lehce vlažný, vyndat z lednice zrmzlej sejra k snídani nic moc, já ososbně bych teda koupila klasickou lednici, kde je teplota v celym prostoru stejná
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam