• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: no dražší je,ale taky to neni záležitost na dva roky, že jo ... co ta waeco jak sem házel viri ? jako pokud sis to zkusil a nejsi spokojenje,tak bych jí vrátila a koupila teda tu klasickou, já sem ti to psala, že sice chladí super,ale že je problém s tim ukládáním potravin .)
    TNC
    TNC --- ---
    ATARKA: no.. ja ji prave tedle viken poprve zkusil a nejsem tolik spokojen no... jako chladi super a tak ale co se umisteni tyce tak je to nahovno... ale zase stoji 14 a ne 20... tak fakt nevim no..
    TNC
    TNC --- ---
    ADIK: kazdopadne ta cena je dost vysoka :/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: hele tu klalsickou líp zabuduješ do nábytku nebo pod postel nebo někam, podle mě je to lepší i z pohledu Verči s tim vařením, mě kdyby si pořídil s otevíráním shora, tak bych tě hnala .)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    ADIK: ouzo....ble:D
    TNC
    TNC --- ---
    ADIK: no.. to sice jo ale nadruhou stranu uz jsem koupil z hora... ale je pravda ze problem umisteni ted docela vazne resim a zatim nevim nevim jesli to nevratit a nejit do te otviratelne do strany... tezko rici no...
    ADIK
    ADIK --- ---
    z hlediska obsluhy je určitě lepší otevírání do strany - všechno je přístupný, nemusíš přeskládat celou lednici když chceš něco ze spoda(čimž jí mimo jiné kompletně vyvětráš). a máš tam i mrazák, jak je pak dobrá taková zmrzka na odlehlé pláži nebo pěkně vymražený ouzo :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    TNC: jen ti davam porovnani :) ja mam taky s otviranim nahoru a jedu pres menic 230.. waeco 40L, odber necelej 1 A
    WLKK
    WLKK --- ---
    TNC: kdyz do ty otevreny lednice necumis pul hodiny tak ti z ni zadnej chlad nevytece...
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: no to ti teda nevim,já mám v lednici furt všechno stejně studený .) ..hlavně teda je to dle mýho mnohem praktičtější co se zabudování týče, tu co chceš ty musíš mít na zemi, takže furt u toho dřepět, to bych fakt byla nasraná,kdybych to každej den několikrát musela všechno vyndat a pak zase naskládat jen abych našla např. máslo .)
    TNC
    TNC --- ---
    AALA23: :))) prijimam vyzvu a diky za prani ... dej vedet az budes z5... neco vymyslime.
    TNC
    TNC --- ---
    VIRUS31: jenze ja nechci lednicku do strany.. to ti pri kazdem otevreni vsechen chlad vytece ven... :) jednoducha fizika... studeny jde dolu a tepli vstoupa vzhuru...
    BERRY
    BERRY --- ---
    to je provokace!!! :)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    A tady se flákáme teď...

AALA23
    AALA23 --- ---
    Pirátská zátoka, kde jsme kotvili...

AALA23
    AALA23 --- ---
    Tondo přeju dodatečně všechno nej k narozkám, až se vrátim zvu tě na rum! :)
    Zdravim z bahamských ostrovů, je to tu fakt mazec, řítila se na nás tropická bouře z Haiti, ale naštěstí se nám docela vyhla, jen jsme trochu zmokli a foukalo. Jinak moře je furt tyrkysový a je tu pohoda :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    TNC: 110L Waeco (12 V kompresorovku) mas za 17 tacu bez dane..
    TNC
    TNC --- ---
    ADD PRISPEVKY... zbyva 9000,-
    -------------------
    cu. 2484217001/5500
    TNC
    TNC --- ---
    BANANABOY: ja ji neberu.. jen se mi libila tvarem kterej je max praktickej pro zabudovani a dale cenou jelikoz 70l za 17 tisic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam