• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    27.12.2024 Tnc + Tommy Protlack Cross club

2025 loading....
    rozbalit záhlaví
    TNC
    TNC --- ---
    Jeste jednou pripominam... hlasujte v ankete at vim jestli mam resit hory... je nutne chatu uz na nejaky termin zamluvit max pristi tyden !!! TNC
    TNC
    TNC --- ---
    HODNE PREDCASNE ALE DULEZITE.... HORY 2013 ????

Takze ted mi volal Michal ze se mu plni uz chata a jestli ji chcem booknout tak by nam mohl dat termin od 2 ledna a na kolik dni chceme... opet celou chatu jako jsme byly letos....

Otazka zni kdo bude chtit jet... POJEDEM LETOS NA HORY? MAM ZAMLUVIT TU CHATU PO SILVESTRU NEBO POZDEJI? KDO VSECHNO BY JEL? Hlasujte v ankete na nastence...
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    LUMAX: KDO MI DAL MÍNUSEK????
    ADIK
    ADIK --- ---
    TNC: jak už psala atarka, není to věc kterou kupuješ na rok na dva, takže těch 6k navíc nebo kolik je v tom rozdíl se vyplatí investovat.
    WLKK
    WLKK --- ---
    my mame asi 3 roky waeco cr80 a naprosta spokojenost,slape jak hodinky:)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC
    TNC --- ---
    ATARKA: no... asi jo no... tezce to zvazuji :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: no dražší je,ale taky to neni záležitost na dva roky, že jo ... co ta waeco jak sem házel viri ? jako pokud sis to zkusil a nejsi spokojenje,tak bych jí vrátila a koupila teda tu klasickou, já sem ti to psala, že sice chladí super,ale že je problém s tim ukládáním potravin .)
    TNC
    TNC --- ---
    ATARKA: no.. ja ji prave tedle viken poprve zkusil a nejsem tolik spokojen no... jako chladi super a tak ale co se umisteni tyce tak je to nahovno... ale zase stoji 14 a ne 20... tak fakt nevim no..
    TNC
    TNC --- ---
    ADIK: kazdopadne ta cena je dost vysoka :/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: hele tu klalsickou líp zabuduješ do nábytku nebo pod postel nebo někam, podle mě je to lepší i z pohledu Verči s tim vařením, mě kdyby si pořídil s otevíráním shora, tak bych tě hnala .)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    ADIK: ouzo....ble:D
    TNC
    TNC --- ---
    ADIK: no.. to sice jo ale nadruhou stranu uz jsem koupil z hora... ale je pravda ze problem umisteni ted docela vazne resim a zatim nevim nevim jesli to nevratit a nejit do te otviratelne do strany... tezko rici no...
    ADIK
    ADIK --- ---
    z hlediska obsluhy je určitě lepší otevírání do strany - všechno je přístupný, nemusíš přeskládat celou lednici když chceš něco ze spoda(čimž jí mimo jiné kompletně vyvětráš). a máš tam i mrazák, jak je pak dobrá taková zmrzka na odlehlé pláži nebo pěkně vymražený ouzo :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    TNC: jen ti davam porovnani :) ja mam taky s otviranim nahoru a jedu pres menic 230.. waeco 40L, odber necelej 1 A
    WLKK
    WLKK --- ---
    TNC: kdyz do ty otevreny lednice necumis pul hodiny tak ti z ni zadnej chlad nevytece...
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TNC: no to ti teda nevim,já mám v lednici furt všechno stejně studený .) ..hlavně teda je to dle mýho mnohem praktičtější co se zabudování týče, tu co chceš ty musíš mít na zemi, takže furt u toho dřepět, to bych fakt byla nasraná,kdybych to každej den několikrát musela všechno vyndat a pak zase naskládat jen abych našla např. máslo .)
    TNC
    TNC --- ---
    AALA23: :))) prijimam vyzvu a diky za prani ... dej vedet az budes z5... neco vymyslime.
    TNC
    TNC --- ---
    VIRUS31: jenze ja nechci lednicku do strany.. to ti pri kazdem otevreni vsechen chlad vytece ven... :) jednoducha fizika... studeny jde dolu a tepli vstoupa vzhuru...
    BERRY
    BERRY --- ---
    to je provokace!!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam