Jeste si dovolim posledni spam.
Prodavam sveho macbooka protoze mi z prace zustala 2015ka a nepotrebuju ho ted. Jedna se o top konfiguraci z 2011tek ktery byly posledni upgradovatelny co do ramek a disku.
Je tam ctyrjadro i7 procak o frekvenci 2.5GHz.. opet top co se do toho davalo v te dobe. Je tam top 15 palcu hi-res matny display ktery ma rozliseni 1680x1050 oproti klasickym s cernym ramem ktery maj jen 1440x900.
Macbook ma dve grafiky. Klasika Intel HD Graphics 3000 512 MB a o mnoho vykonejsi AMD Radeon HD 6770M 1024 MB.
Pamet je opet na top maximalni konfiguraci 16 GB DDR3 na 1600MHz !!!
Startovaci disk je 250GB SSD takze macbook je fakt rychlej + datovy disk tam je 500Gb... ale je to rozsiritelni klidne na 5TB.. To je na vas... měl jsem to v planu ale k tomu uz jsem se nedostal.
Davam k tomu 2x trafo. Jedno stoji 15 stovek... plus dohodou k tomu dam i nabijecku na 12 voltu.. taky stala asi 12-15 stovek. Tu pustim treba o 30 procent levneji co bude stat nova s mag save 2 ;)
Tydle macbooky se v teto konfiguraci jeste loni pohybovali kolem 29-32k. Na hudbu, grafiku i programovani je to dobrej delnik. Pokud vite o nekom kdo by mel zajem tak ho ted inzeruju za 24900 s tim ze jsem asi ochoten kuli potrebe financi na startu cesty se i nejak pripadne jeste dohodnout pokud to nekdo vezme nez odletim. Jinak si pockam na kupce a nebojim se ze to nikdo nevezme. Neletet pryc tak bych neprodaval.
Diky za pozornost