• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BANANABOYkurvafix KiNeTiX !!!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    KRUPAN: vskutecnosti si ho sem daval pred dvema lety, ale opakovani matka moudrosti
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KRUPAN:tak to by bylo na case.. :)) hele klidne ho vytahni ja ted jedu dopryc a na kalbu bohuzel nejedu.. takze nehrozi ze bych tam pak dostal loktem za krk.. .)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ROBOOTEK: naposled spatril svetlo sveta snad v 2015? :))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    MIK23: me to teda spis evokuje banana :)
    BANANABOY: toncek bude za 13 let vypadat spis nejak takhle..

    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KRUPAN: :DD!!
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    taky bych mel jeden letak... ;))
    BERRY
    BERRY --- ---
    BANANABOY: tak se trochu sekl :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    MIK23: jj, je to toncka autoportret jak si sam sebe predstavuje za 13. let :D
    MIK23
    MIK23 --- ---
    BANANABOY: tsi jo to kreslil Toník asi tak 13 let zpět, pokud mě paměť neklame :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---

    .KINETIX - ILUZOR - METRO - PARTY.
    .
    . PLASTIC FREE = VEMTE SI SVOJE PULITRY A PODNOSY = PARTY BEZ PLASTU .
    .
    . krasny legal misto - nasledujte mapku s trasou prijezdu, ktera se zverejni v den party .
    .
    . posledni party leta k 13. vyročí KINETIX .
    . dancefloor bude v OKODOMu .
    . videoprojekce by CMAN a FIKY .
    . ještěre! nečum a zustaň doma .

    [ K.I.M. PARTY / partyparty / 27.9.2019 / CR - Jihocesky kraj - písecko ]


    MAKAK
    MAKAK --- ---
    Nechcete někdo využít naše lístky, Berg a Japonsko, my jsme nemocní. https://goout.net/cs/koncerty/orchestr-berg-made-in-japan/ekkme/+kklum/
    FND
    FND --- ---
    ve ctvrtek v puntu

    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    Vsem co se zapletli:
    Absolutni, 100%, zcela autonomni, “ziva”, nebo snad uvedomujici si sama sebe AI neni dle znamych dat zatim vyvinuta. Technicka singularita se odhaduje na dobu od roku 2040 a dele(zda vubec), jenze v odkazu je nastinena problematika, lepe napsano komplex okolnosti, ktere AI ovlivnuje jen zcasti. Ve zkratce jde o podnety ke zpracovani tykajici se nasi spolecnosti v makro i mikro meritku, zahrnujici zrejme vsechny oblasti “veliciny” jmenem zivot.
    Prinasi propojeni a uhel pohledu, ktery stoji za seznameni. Pravda to muze byt i nemusi. Hadam ze to nikdo jeste poradne neslysel/nectl, dle reakci.

    A odkazy na hudbu, no urcite se tahle podoba hudebniho vyjadreni i par lidem tady zamlouva, neni to zadna prujmovka. Priste bude jinej bordel. A minusky=zbytecny pohyb ;) tak se hejbejte!
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    PARTY
    party
    PARTY
    party
    [ K.I.M. PARTY / partyparty / 27.9.2019 / CR - Jihocesky kraj - písecko ]
    party
    PARTY
    party


    RAJCAK: proto bohužel nedame Wokouna no :/
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    VOP: Zrovna tenhle člověk je fakt bedna a vím že nelhal ;) jako byli jsme na hovna a z ní to jako ze jsme byli tak nasračku ze to muže být kec, ale nebude .. ;)
    VOP
    VOP --- ---
    LUKASZ: já na to teda zatim nekoukal na ten Luckillův odkaz), ale ad ta umělá inteligence.. čéče po kolika drincích ti to vyprávěl? kolik měl on a kolik ty? ;)).. aneb tomu moc nevěřim, real umělá inteligence by byl fakt zlom jak hovado s netušenym dopadem, resp. tušenym ve všech těch katastrofickejch scifíčkách, nejsem v tom odborník ale co vim tak existujou dost katastrofický scénáře, jakože umělá inteligence už z podstaty by se začala okamžitě co nejvíc šířit, apod. Ti řikal že ji maj někde jako izolovanou jo, vopravdu real UI (což btw je tky těžký definovat, je to něco co prošlo turingovým testem, nebo to otestovali tak že člověk nepoznal že se baví s algoritmem, nebo to na monitoru vykřikuje "myslím, tedy jsem, ale nevím co jsem" a oni si řeknou že tím pádem to je UI? prostě, pls source or pics or it did not happen..;))

    já si jen z názvu toho linku vzpomněl i na jinou věc, např. jak podle nějakých výzkumů googlování (aneb internet a možnost zadat do googlu cokoliv a mít hned přímou odpověď) prostě "ničí" schopnost uvažovat, dedukovat atd.. což tak trochu je, nicméně lidi zapomínaj na dost důležitou věc, každá nová technologie s sebou nese rizika, ale to "zlo" není samotná technologie, prostě ta není špatná nebo dobrá, ALE její společenský dopady a využití můžou bejt holt jak pozitivní, tak negativní, ale není to prostě tak uplně vina nebo záležitost tý technologie, ale právě společnosti.. tak je to dle mě (a i nás to vlastně učili na fildě) se všim od atomový energie (poměrně lacinej zdroj energie vs. hirošima) až po sociální sítě (možnost komunikovat a sdílet napříč světem vs. nahazování obědů, attention whoring, kyberšikana, závislost na socsítích) atd. Společnost by se právě pak měla soustředit na eliminaci nebo práci s těma negativníma dopadama a snažit se využívat jen/hlavně to dobrý.. bohužel ale když hnacím motorem světa jsou spotřeba a prachy a ne dobro, tak to holt vypadá tak jak to vypadá, no.. jebat)
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    BANANABOY: Když byl všude jeden, trosku jsem to sazel na tebe jako bráchu :))) tak se omlouvám :))) taky by mě to zajímalo.

    Protože třeba s tou umělou inteligenci to není prdel.
    Mám kámoše/známého vědce a tendr zrovna tímhle zabívá. Jsou to 3mesice co jsme zapijeli Jonáše a v tom stavu se rozpovídal .. trosku sci-fi ale jemu věřím .. už jí mají, vědí ze uměla inteligence je. V takovejch těch 101001100 nebo jak toje ajtáci. Každopádně ještě nevědí co to umí a zkoumají to.

    Doufám ze taky dostanu minusy :))
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    Mi to nedá, takže bych rád věděl, kdo dal LUCKILL ty minusy. Predpokladam ze si za tim stoji a obhaji to a nebude se trapně schovávat za anonymní záporný hodnocení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam