TRAMIN: mně jenom štve, že když se někdo ohradí, že tu fakt probíráte věci úúúplně mimo mísu - svůj osobní život, tak to berete, že přeháníme.
Založit si druhý klub byl určitě dobrý nápad!!! Ale to neznamená, že jakmile se tu někdo na něco zeptá, někdo něco napíše co nění jen výstavní skříň - protože takle jste si to nadefinovaly vy = SKLIBA a OLEJOVKA, a ještě možná některé další, tak posíláte lidi do vašeho ukecaného klubu, kde se to prostě na rovinu ztratí, a pak zde nejsou ty odpovědi.... mně přijde ustěpačné, že hned jakmile tu někdo něco napíše je zde lehce ironická poznámka, že zde se přece nic nepíše a s pozvánkou "pojdťe k nám".
A ano, třeba si to moc beru, ale moje zkušenost mi říká, že je vždycky lepší si věci vyříkat než dělat, že nic.
Když mně něco štve, tak mně to prostě štve a svůj názor řeknu. Dnes mně štve, že Olejovka tu při jakékoliv rozběhu diskuze hodí odkaz na ukecaný klub. Za chvilku mi začne školní rok a prostě nebudu mít čas číst váš čatovací klubík a je mi to prostě lidsky líto, žeo některé informace prostě přijdu.
Navíc mi přijde, že správcová by se fakt měla vyjádřit. A jak se může vyjádřit, když ji hned smažeš příspěvky?!
Prosím tento příspěvek nemazat, smažu si ho sama, až uznám za vhodné.