• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    OLEJOVKA: já sárí nenosím :-) jen to tu obdivuju... zastrkávání do spodnice se mně netýká. tílka nosím zásadně pod košili, protože mám moc velká prsa na to, aby mi ta košile padla. Mám tedy kontrastní tílko a zapnuté jen dva knoflíčky
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    KLAIR: tílko jsem si naposled kupovala pánské, mohu jen doporučit, krom toho, že jsou za polovic, jsou dost dlouhá např. na zastrkání do spodnice a fakt pohodlná :o)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: ale mají možnost lehčích materiálů... a ta výhoda, že nemusí řešit střih...

    MURRIEL: jojo, odtamtud mám celkem slušné kalhoty, říkám si, že to je asi kvůl podobnosti českých a anglických zadků, nebo nevím :o)
    a C&A mají v řadě Clockhouse zase slušné svršky... mám od nich pár svetrů a drží barvu i tvar...

    jen mě tak napadlo, jestli už tu nezklouzáváme mimo téma a se strachem čekám, že nás někdo pošle k šípku :o)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MURRIEL: Ano, marks & spencer - košile, mikiny!
    C@A - džíny
    H&M - tílka pod košile
    Camaieu - trička (velký výstřih, krásné odstíny modré)
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    OLEJOVKA: Já chodím do Marks and Spencer, když mají výprodeje a oblečení mají i ve větších velikostech a nevypadá jako povlak na peřinu a všechno je pohodlné.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Tak já nenosím ani kostým, vyjde to nastejno. U obleku ej problém hlavně v létě, někdo nedomyslel, že bývá vedro.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: jo? mi přijde celkem pohodlný... v čem je nepohodlný?

    SHAHLAH: no a já mám na sebe problém takové věci sehnat, protože u velikostí od 40 výš vypadá všechno jako povlak na peřinu
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    OLEJOVKA: To je pravda, já holt hodnotím to, co mám v šatníku, což je většinou pohodlné i funkční oblečení, ale to bude tím, že nekupuji žádné "in" věci a při výběru na prvním místě řeším právě funkčnost a pohodlnost :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Až na pánský oblek, tam je to zase poměrně hodně nedomyšleno.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHAHLAH: nevím jak Tramin, ale mě jde hlavně o princip, tedy, že chlapsé oblečení je hlavně pohodlné a funkční a až pak se řeší zda je momentálně "in"... kdežto u ženského je to občas naopak, nějaký návrhář vymyslí, co je "in", ostatní to zkopírujou a pak to na sebe soukaj ženský bez rozmyslu a ohledu na okolnosti...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    TRAMIN: Mě v tomhle poznamenalo to, že jsem studovala v Liberci, lidi tam chodili pěkně oblečení, ale hodně sportovně, naučila jsem se to a teď už mě nikdo do úzké sukně a halenky nedostane.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    OLEJOVKA: Já vám nevím, já se v bundě na snowb. na normální nošení necítím pohodlně, připadám si jako sněhulák :oD Tu prostě leda na snowboard :o)
    A k chlapskému oblečení vs. žneskému obecně, to záleží...já nosím převážně vyloženě ženské oblečení a vše vybírám tak, aby mi v tom bylo co pohodlně (i když se v mém šatníku najdou i vyjímky) a v nabídce chlapského oblečení mi chybí dlouhá sukně (alespoň většinou), což považuji za zákla pohodlí :o) Ale zase je pravda, že třebas na fufájku nedám dopustit, ta je pohodlná neskutečně
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: moje řeč, chlapi si to umí zařídit, a nechápu, proč bych se jakožto ženská taky neměla zařídit... :o)
    a musím říct, že už si nebudu snažit kupovat zimní obutí jinde než v Arashopu :o)
    CNV
    CNV --- ---
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OLEJOVKA: vzdyt ja vim,ze jsme si v tomhle velice blizke ;)
    taky jsem zjistila,ze "chlapske" obleceni nabizi pohodli. Zensky jsou v tomhle neuveritelne. Radeji se sesnerujou do tesnych veci at vypadaji hubeneji
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: hehe :o)
    ale tuhle mi nějaká paní ve výtahu (jiná než sousedka z patra, co mi monitoruje šatník: "Jé, to je jiné, než jste měla včera!") povídala jak mám krásné šaty a jestli jsou historické (měla jsem zelené kolopolo), tak jsem jí řekla, že to nosím běžně - no, byl to pohled pro bohy :o))
    ale je fakt, že z něj viděla akorát sukni, neb se s tím taky moc nepářu a měla jsem snowborďáckou bundu (zjistila jsem, že to je nejpohodlnější na zimu - snowborďáci si žijou)... :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    hmm tak kdyz si predstavim,jak s Olejovkou vesele chodime v zimni bunde...;)

    Nastal u me takovy lehce kacirsky nazor.
    Sari (v mem podani zahrnuje i polosari) neni nic tak ohromne neobvykleho a neni nutno ho brat do rukou za prozpevovani mantry. Kdyz je zima,musi nastoupit hlavne pohodli (jako ostatne cely rok). A to mi napriklad polosari splnuji dokonale. Dve tri spodnicky,teple ponozky,bunda z kvalitnich materialu a preziju cokoliv a neprekvapi me ani neplanovany vylet do okoli (a ze mi jich muj drahy doprava docela dost).
    A asi zalozim nove hnuti...
    polosariholicky
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    KATERINA: Ahaa, tak já nosím čoli jen když jen nad +25C, jinak to jistí trika s krátkým či dlouhým rukávem. Taková varianta pro lidi, co jim nedělá dobře, když táhne na záda.
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    MISERY: když je fest zima tak místo čoli dám body a přesto propínací svetr a kabát.
    Souhlasím, že v zimě to není takové jako v létě, ale to neznamená, že se toho v zimě vzdám :)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NEVENA: V bavlnce je stoprocentně tepleji než v kalhotách. Dokonce i v mušelínové. Prostě vrstvy - spodnička plus dvakrát kolem a je to silnější než klasická riflovina. ... S viskózou je problém, chová se to jako umělina, takže to v zimě studí a v létě nebo v teple se v tom člověk potí. Alespoń takový z toho mám dojem já. ... Hedvábí zase vypadá tenký, ale udrží teplo skoro stejně jako bavlna.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    tak vizkozu jsem ještě na sobě neměla, ale mámn odzkoušeno, že i v bavlnce je tepleji než v kalhotách... mám ale dlouhý kabát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam