• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    holky pomoc :( co sa da spravit s tymto?





    mam na viacerych miestach (zrovna v skladoch) vytahane nitky na leme, to na fotke je najhorsie miesto... netusim kedy a ako sa mi to podarilo, sari lezalo dlhsiu dobu v skrini, mala som ho na sebe len 3 krat, z toho len raz vonku :( vobec som si nevsimla, ze by som o nieco zavadila a uz vobec nie, ze by bolo takto poskodene pri poslednom skladani :(
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Chluby chlub, moje krásné kolopolo: http://img2.rajce.idnes.cz/d5/1/1742/1742623_d1db4b6431490ee00f3d169496f4f0c0/images/P1160996.jpg Ovšemnenechte se mýlit, ta krásní dívčina je kamarádka (jedna z těch, která si je nadšeně zkoušela), já jen rovnala kolopolo dokolečka a jinak jsem tady: http://img2.rajce.idnes.cz/d5/1/1742/1742623_d1db4b6431490ee00f3d169496f4f0c0/images/P1160982.jpg
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    TRAMIN: Indie - Čína - Japonsko:D:D:D
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: vskutku zajimave! :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    libi se mi ten prechod
    MISERY
    MISERY --- ---
    nejhorsi je, ze ja ted nemam vubec prachy a nejaky budou az v dubnu, az dostanu zpatky nejaky ten obnos z dani (jeste ze mam hypoteku), takze to uz to bude vsechno rozebrany bueeeee :,-(((((
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Zahřeju se úžasným bavlněným oranžovým miláčkem od Macsky a budu se těšit na nové gotické šaty. Jo a taky čekám mírně obnošené "chuďátko" z hedvábí, které jistě zpříjemní takové ty obyčejné chvilky života, kdy matka nemusí nutně vypadat jako otrhaná žebračka, ale může se odít do trochy barev a příjemné splývavé látky.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: chuďátko... kdy to napravíš? :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Všechno, kupodivu jsem se ani nešla na Žižkov podívat, jak vypadá zavřená Ganga a zvědovat přes sklo. :-))))))
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SHEEN: já to věděla! a nechaly jste nám tam něco?!
    :o)))
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    KATERINA: potřebovala bych oba kurzy. Ten na oblékání by mě zajímal vzhledem k určitým fíglům, jak to udělat, aby to vypadalo tak a tak. A pak kvůli různým stylům motání, co vše jde a jak. Některé jsem sice na videu viděla, ale někdy i tak nejsem moc schopna to napodobit.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Jo, to bys měla spěchat. My, co se dostaneme do Prahy ledatak jednou za čtvrt roku a ještě v tak unikátní termín jako byla tato neděle, my jsme prostě nebezpečné, vysloveně. :-)))))))))))))))))
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    kurz oblékání sárí byl dobrý, ale potřebovala bych i nějaký na skládání. Když vidím, jak to mají v obchodě skvěle vyrovnané, tak mám při pohledu do své skříně dost špatný pocit. Trmin, byla bys ochotná mě někdy naučit, jak to děají profíci? :)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SKLIBA: jojo, Ikea je super na takové vychytávky, já od nich na skladování používám ty textilní přihrádky do skříně, hezky si sárí motám do ruliček... ale asi už jsem se rozrostla, protože ségra vytřeštila u mé skříně oči: "To už jich máš tolik?!" na obranu dodávám, že jsem ji zamotala a sice se jí to líbilo, ale patří ke skupině dívek a žen, co říkaj: "To je fakt hezký, ale já bych v tom neměla kam jít. To se mi nehodí."

    mimochodem, nepůjdete někdo do Ga? musím rychle, než to mimopražské kudlanky vykudlankujou (pardon, ale to, co se děje, už se nedá nazvat tak mírnými pojmy jako "kobylkování") :o)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    OLEJOVKA: Tenhle způsob mi nějak nejde, klouže mi to z rukou, nedaří se mi dělat stejnou šířku a rozčiluje mě zbývající camfour, který se mi plete a nevím, co s ním. Třeba se to časem naučím.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    NEVENA: také přidám svůj drobný tip, takhle poskládaná sárí dávám na ramínka - ovšem taková ta sukňová s klipsy (ikea 15 kč/ks)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Olejovka to v podstate popsala uplne ;)
    jen dodam,ze kvuli profesionalni deformaci maji vsechny sari poskladana v me skrini lem vpravo a lezi samozrejme hrbetem dopredu,proste jako v obchode ;)
    MISERY
    MISERY --- ---
    aha, oki dekuji, vyzkousim :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Já to dělala jako Olejovka, ale pak jsem to provlékala ramínkem, aby se vyvěsilo... ony se tam ale neudělaly sklady ani když jsem to rovnou složila:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam