• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    OLEJOVKA: ahoj ;) niesom nahnevana ja sa na to len smejem :) az dozreje clovek do duchovnej urovne uz sa len smeje:) smeje sa stale :) pracujem v oblasti parapsychologie uz 15 rokov ;) K sari som sa dostala pred 7 rokmi,a to priamo v indii.Precestovala som thajsko,kambodzu,bangladez a indiu ktoru som si zamilovala na prvy pohlad.Chvilu trvalo kym som si to dokazla obliect.V azii som bola vela krat a dlhe mesiace,tam ma to aj naucili obliekat,nosim sari 5 rokov aktivne a nikdy som nepoznala ludi podobneho zaujmu,zmenilo sato na poslednom ezoterickom veltrhu v bratislave kedy som poprvy krat uvidela zeny v sari a hned som zacala patrat ;) nedavno na http://www.facebook.com/groups/155744724461569/ som spoznala ze existuju ludia ktory indicku kulturu miluju :) robi mi to velku radost. ja som mala aj svoju svadbu v indii :) Moj manzel je slovak ,a od kedy bol v indii stale nosi indicke oblecenie.. to su vazne pohlady na ulici tu v bratislave ;) ale robi mi takuuuu radost ;) Ja nosim sari hlavne do prace.Satnik sa rozrasta,mam iba 34sari,2 kolopolo,8salwarov a ku vsetkemu doplnky,tomu hovorim saroholicka ....uz som zavisla:)Pevne verim ze tu v bratislave sa tiez uskutocny zraz sarohiliciek,ked uz nic ine dufam ze niektore s vas uvidim na http://www.liptov-orient-festival.sk/
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: ale no tak... proč hned tak ublíženě? nikdo ti po kuřím oku netancoval...
    mimochodem, thle je NYX, taky se tu dá povídat :o)
    třeba nám pověz jak jsi se k sárí dostala, každá máme svůj příběh a jistě nás zajímá i ten tvůj...
    abych začala, já přes zvědavost :o) šla jsem to do Gangy jen prubnout a odešla s prvním (dej mu svět věčné kolování) a náběhem na závislost na cetkách... dá se říci, že do té doby jsem byla dost nudná šedá myška, ale sárí jaksi člověku ukáže zač jsou tomu barvy, že?
    nehledě na faktor strakovitosti, kdy se člověk jak zblblý otáčí za každým blejsknutím a budí tu údiv, tu lehký strach kolemjdoucích :o)))
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    KATERINA: ohh,teraz sa mi podari prist nato ako odpovedat ;) katka?tvoja ponuka je este aktualna? nieco ma tam zaujalo :) dakujem za odpoved
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    dievcata ,hehehehehehehehehehe vy ste teda priatelske :))))))))) precitajte si vase spravy,to sa vam vsetko v zivote vrati. Takte od znova pre tych co nechapu (deti) : som dospela zena ,ktora pise na diskuzii o sari :) je tu niekto s vas s bratislavy? rada popisem o spolocnom zaujme ;)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: holka teda ale s tímhle naježeným přístupem si moc přátel nenaděláš :-(
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    zuzkaou ,ja neviem ako to tu funguje,a neviem aky ten sami text mas na mysli,lebo toto je moj prvy ;))) tazke miesto kritizovania ,si najdi cas na pomoc o ktoru ziadam,ci sa ti nechce???naco si tu potom ty??? toto je moja druha sprava,a nemienim sa ti prosit.hladam spriaznene duse a nie odporcov, tych tu je na slovensku dost ,co neuznavaju sari a indicku kulturu.dakujem za pochopenie
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: hele, nebylo by lepší se prostě tady zapojit do diskuze a nevěšet sem pořád ten samý text s jiným obrázkem a s výzvou, aby si tě někdo dohledal na facebooku?
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    dobry den:) zdravim vsetky saroholicky,sari milujem a mam ich zatial 34 ;),rada by som nasla priatelky :)v mojom okoli to nejako nikto nechape ,som denne na FB pod jasnovidka livia, ozvyte sa mi,rada popismenkujem a pevne verim ze najdem kamosku ktora so mnou prevetra svoje sari :)

    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja bych byla klidne pro zahradu. ale hrozi zase ochlazeni, tak s terminech poseckame
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    GENTIANA: předpokládám, že máš pravdu, asi by tě pracovníci zahrady vyprovodili celkem rychle, když jsi takový vandal ;o)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OLEJOVKA: tam bych piknikovat nevydržela, ale pobíhala bych mezi křovím a nesouvisle vykřikovala latinské názvy a ulamovala si větvičky do herbáře:D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Dendrologická zahrada zní super, chodím tam moc ráda
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    v dubnu pokvete Dendrologická zahrada...
    takže by byl luxusní piknik tam... a splňuje to požadavek na načasování, je to konec dubna až květen :o))
    DENDROLOGICKÁ ZAHRADA
    http://www.dendrologickazahrada.cz/index.php?content=52&sub=69
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Sari sraz (ze teda menim tema)

    jeden mame 17.4 vyrocni sraz (uz 6 let)
    a druhy bych rada jako piknik v trave. Navrhujte travu a datum (duben, jeste tam budem...tak snad radeji koncem)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: uspech se u nas moc nenosi ;) na druhou stranu treba lidi co fakt makaji a jsou machri v oboru nejsou nijak znami. Spis se proslavi ti, kteri o sobe vytrvale rozhlasuji jaci jsou mistri sveta a nic z toho. Takze to mas slozity.

    Predmanzelskou smlouvu schvaluju. mam rada ve vecech jasno. A to bych ted byla ta s "nizsi" pozici v takoveto smlouve, coz na tom nic nemeni.
    TABBY
    TABBY --- ---
    GENTIANA: To je neprijemna zkusenost. Nejak mne nikdy nenapadlo premyslet o tom, jak se muzou uspesni take citit...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    DIABOLUS: Tyjo ne hele, jsou právě situace kdy to nemá s tím vztahem naprosto nic společnýho, třeba když má jeden z manželů nějaké třeba trochu rizikovější podnikání (živnostenské, něco kde ručí celým majetkem), tak je fakt na zvážení vyčlenit to předmanželskou smlouvou ze společného majetku, aby v případě průšvihu nemohli věřitelé šahat na majetek i tomu druhému... A tak podobně, fakt jsou věci na co je předmanželská smlouva zajímavá ani nemusí dojít na krizi ve vztahu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIABOLUS: no, když pokračuju v tom OT.... zažila jsem ve svém okolí fakt hnusné rozvody se vší možnou špínou. Po desítkách let spokojeného manželství.

    Uznávám, že jsem velmi nedůvěřivá a velmi cynická - naši totiž založili firmu hned po revoluci, ještě podle socialistickejch zákonů a rychle a úspěšně se jim to rozjelo.... takže mé dospívání proběhlo v atmosféře, kdy z kamarádů a příbuzných vznikali podrazáci, paraziti nebo aspoň pomlouvači, co měli nutkavý pocit, že když moje máma vydělává víc, je její povinností se rozdělit, a když nechce, tak je to lakomá kapitalistická svině. Odpornej podnikatelskej spratek, tunelářská dcerka a vůbec odpad lidstva jsem byla i já, protože jsem odmítla platit za celý stůl nebo tak něco. Takže vím velmi zblízka, že lidi jsou sběř, že je dobré mít od všeho stvrzenky a vůbec. Kdyby mi jeblo a chtěla bych se vdávat, tak pochybuju, že by mě láska a hormóny zaslepily tak, abych neměla papír s ověřeným štemplem, kde by bylo vypsané, jak se budou platit společné výdaje a že stůl je můj a židle jsou drahé polovičky.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    PERTAKOIN:
    DALEEN:

    Jedna moudrá paní mi řekla, že pokud je člověk na určité duševní a duchovní úrovni, je čestný, ví co je úcta a zodpovědnost v prvé řadě sama za sebe a své činy. Ví co je láska a umění milovat, pak předmanželská smlouva není třeba a naopak je to nesemínko neúspěchu.
    Nicméně pokud my a ani protějšek tyto kritéria nesplňuje, pak si myslím, že předmanželská smlouva je na místě. Ale upřímně je na zamyšlenou jestli si takovou osobu brát.
    TEMASU
    TEMASU --- ---
    GENTIANA: Gratuluji, vypadá nádherně:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam