• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIHAJASárí, zaviňte se do krásy
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ZUZKAOU: na tom spodnim je krasne videt efekt dvoubarevneho tkani. Ze stejny kus latky dole vypada cerveny a nahore zlaty.
    Mam je rada, akorat se tezko foti. A bude dost pevne, podle uvazu a skladu. Luxus
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    doporučila bych přesunout debatu sem: [ Sari chat pro ukecane sariholicky ]

    Toto je odborná diskuze.

    JASNOVIDKALIVIA: ano, už si na toto téma přeci píšeme už od rána e-maily, netřeba to samé album řešit znovu tady v klubu.

    A ano, album se sáríčkama na prodej aktualizuju, prodané kousky mažu.
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    To je nadherne,krasne sari :)a to dizajnerske je uzastne ,uplna krasa tie doplnky,hotova princezna :) ak mas aj nejake svoje fotky zuzkaou preposli link,rada sa pozriem.predpokladam ze si tu rovnako ako ja s http://sari.unas.cz/index.php?sari=galerie ,kde mam svoje fotky v sari ako azazet a som tam uz pekne dlhy cas :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak nějaké designerské
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    tolerancia je to prve co by sisa zuzkaou mala naucit lebo ja tu niesom koli kokurencii ani nicomu podobnemu,nechapem,aky mas dovod ... v indii zije vela ludi a tolerancia je tim prvym ako mozu spolunazivat,hinduizmus je tou najbenevolentnejsou kulturou.urcite ti odporucam tam ist,je to nadhera :) sari uvidis na kazdom rohu,vela pestrych farieb,vela usmievavych tvary :) snad tito obmakci srdce aby si sa usmievala aj ty ;) lebo ja som ty a ty si ja.sme clovek.rovnaky.a zijeme na rovnakej zemi.takze ta milujem a akceptujem presne taku aka si:) bud pozdravena :) posielam ti lasku;)
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    az sa ukludnis a rozdychas to, tak sa mozme bavit o tom na co tu je a to je diskuzia o sari,to jeto jedine co ma zaujima,ty to niesi :(((
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    no mne ano ,ale tebe zjavne nie...ja nemam zaujem tu rozpisovat kto je aky,lebo nesudim.a nebudem to robit.
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    a kto si ty ze ma sudis???
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: ona i taková pokora je ceněná, možná i ty by ses mohla zamyslet, jestli skutečně jdeš po cestě, nebo se jen rozhlížíš na křižovatce
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=A03cWySiMlg&feature=player_embedded ,citim ze potrebujete povzbudit :) odporucam ako milovat svoj zivot ;)

    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    nuz,ziadna socha budhu nieje zamracena :)) mate sa co ucit ,kazdy odraz vlastneho vyzarovania sa ukazuje na tvari,aure,ci aj v style pisma,stat sa blaznom je prva cesta tarotu. ja sa stale usmievam a nikdy mi to nesposobilo skodu,prave naopak , v tomto pochmurnom svete kde ludia trpia mnohymi problemami ,smiech je najsilnejsim liekom;)
    Mne dnes prisla zasielka Henny s indie :) pomalovala by som cely svet,to moj maly vytvor :)
    inak u nas zajtra 28.3 od 18:30 na hlboka 4,bratislava meditacia pre zaciatocnikov na prebudenie kundaliny http://www.sahadzajoga.sk/Kurzy_meditacie.html cmuuuuk ;)))

    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: i smích má své místo a okamžiky, kdy může působit špatně, jak jistě sama uznáš... když člověk dozraje do určité životní zkušenosti ví, že někdy je lepší mlčet, než říct něco, čím kazí náladu sobě a ponouká k tomu, třeba nevědouc, i ostatní...
    to by sis měla udělat výlet k nám, v Českých zemích je už sárí takřka nuda :o) před pár lety jsme působily jako exotky a škatulkovaly nás k sektám nebo pochybným živlům a teď se pomalu ani na ulici neohlédnou... asi to dělá velkoměsto, v Praze je čím dál liberálnější prostředí, což je super... dokonce jsem už potkala i slečnu v hidžábu s kamarádkou v evropské uniformě džíny-triko :o) nikdo se nekřižoval ani nekomentoval pohledem...
    globalizace je v něčem krokem vpřed, lidi si na sebe více zvykají a učí se soužít různé kultury mezi sebou...
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    OLEJOVKA: ahoj ;) niesom nahnevana ja sa na to len smejem :) az dozreje clovek do duchovnej urovne uz sa len smeje:) smeje sa stale :) pracujem v oblasti parapsychologie uz 15 rokov ;) K sari som sa dostala pred 7 rokmi,a to priamo v indii.Precestovala som thajsko,kambodzu,bangladez a indiu ktoru som si zamilovala na prvy pohlad.Chvilu trvalo kym som si to dokazla obliect.V azii som bola vela krat a dlhe mesiace,tam ma to aj naucili obliekat,nosim sari 5 rokov aktivne a nikdy som nepoznala ludi podobneho zaujmu,zmenilo sato na poslednom ezoterickom veltrhu v bratislave kedy som poprvy krat uvidela zeny v sari a hned som zacala patrat ;) nedavno na http://www.facebook.com/groups/155744724461569/ som spoznala ze existuju ludia ktory indicku kulturu miluju :) robi mi to velku radost. ja som mala aj svoju svadbu v indii :) Moj manzel je slovak ,a od kedy bol v indii stale nosi indicke oblecenie.. to su vazne pohlady na ulici tu v bratislave ;) ale robi mi takuuuu radost ;) Ja nosim sari hlavne do prace.Satnik sa rozrasta,mam iba 34sari,2 kolopolo,8salwarov a ku vsetkemu doplnky,tomu hovorim saroholicka ....uz som zavisla:)Pevne verim ze tu v bratislave sa tiez uskutocny zraz sarohiliciek,ked uz nic ine dufam ze niektore s vas uvidim na http://www.liptov-orient-festival.sk/
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: ale no tak... proč hned tak ublíženě? nikdo ti po kuřím oku netancoval...
    mimochodem, thle je NYX, taky se tu dá povídat :o)
    třeba nám pověz jak jsi se k sárí dostala, každá máme svůj příběh a jistě nás zajímá i ten tvůj...
    abych začala, já přes zvědavost :o) šla jsem to do Gangy jen prubnout a odešla s prvním (dej mu svět věčné kolování) a náběhem na závislost na cetkách... dá se říci, že do té doby jsem byla dost nudná šedá myška, ale sárí jaksi člověku ukáže zač jsou tomu barvy, že?
    nehledě na faktor strakovitosti, kdy se člověk jak zblblý otáčí za každým blejsknutím a budí tu údiv, tu lehký strach kolemjdoucích :o)))
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    KATERINA: ohh,teraz sa mi podari prist nato ako odpovedat ;) katka?tvoja ponuka je este aktualna? nieco ma tam zaujalo :) dakujem za odpoved
    JASNOVIDKALIVIA
    JASNOVIDKALIVIA --- ---
    dievcata ,hehehehehehehehehehe vy ste teda priatelske :))))))))) precitajte si vase spravy,to sa vam vsetko v zivote vrati. Takte od znova pre tych co nechapu (deti) : som dospela zena ,ktora pise na diskuzii o sari :) je tu niekto s vas s bratislavy? rada popisem o spolocnom zaujme ;)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    JASNOVIDKALIVIA: holka teda ale s tímhle naježeným přístupem si moc přátel nenaděláš :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam