• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMABridge - kde hrajete, jak hrát online, systémy atd.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KATCH: Je to skoro jako bridge, ale jen ve trech. Akorat se misto drazba rika licitace a hraje se to jen 32 mariasovejma kartama :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    ROUMEN: aha, ja marias nikdy nehrala, teda jednou a nebavilo me to.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KATCH: To je klasicka mariasnicka hlaska, kdyz nekdo dlouho vaha s vynosem: "Tak uz jednu vynes a rekni ze ti vypadla"
    KATCH
    KATCH --- ---
    ale musim pochlubit, vcera se mi povedlo vydrazit a pak uhrat velkej slam, teda ona to nebyla az tak moje zasluha, bez pana profesora bych to nikdy nevydrazila, ale neudelala jsem pak chybu v sehravce, nadhera, historicky uspech :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    :))
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: no to ja jsem se taky stydela, ale muj partner vzdycky rika, hraj, kdyztak reknes, ze ti to vypadlo :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: ja bych se stydela ze mu to kazim:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: na nyxu ne, ja hraju v bridzovem klubu, kde je vetsina lidi o dooost starsich nez ja, coz samozrejme neubira na zabave, jen ze na nyxu nebudou
    ma to samozrejme sve vyhody, je vyborny mit za partnera nekoho s 30 lety zkusenosti, to se to pak hraje :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    vyborne znas nekoho z nyxu kdo taky hraje? nazen je sem a domluvime se:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: u me spis online, v realu je to samozrejme lepsi, ale ja nejsem ten prazak a pochybuju o tom, ze budu jezdit hrat bridz do Prahy, ale pokud by to bylo dobre nacasovane, jsem tam stejne skoro kazdej tyden, tak by se to dalo spojit :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: kdyby se sesli lidi mohli bysme si zahrat.. at uz online nebo se sejit..
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: jsem pro, ale o bridzi se neda podle me moc mluvit, ci psat, ten se musi hrat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: je ten nejlepsi cas to zase rozjet:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    jsem si ani nevsimla, ze je tu polochciply klub me nejoblibenejsi hry :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    FRONEMA: ja klidne... ale neumim hrat:D ale moc rad bych se naucil... kdyz jsem se o to snazil, tak jsem narazil na hodne variant a ja nevedel, ktera se hraje "oficialne" (resp: ktera je oblibena) a tak jsem se na to vykaslal:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    audtkonám tiše chcíplo....

áte nekdo stále zájem o bridz setkání?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    Ve stredu odjizdim na prodlouzeny vikend a doufam ze si ho uziju :-)
    Me bridzove ja je smutne, me eroticke ja se nemuze dockat :-)
    Myslim ze prazdniny bodou pro setkani problem :-( Tedy tak nejak predpokladm ze by jsme se setkali v Praze. Jinak jsem k zastizeni obcas v Budejcich nebo v Plzni.
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    No jo, to jsou vlastně ty svátky... jak dělám na směny, tak mi tohle nějak nedochází. To budou asi všichni ve Varech.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    AMBERAN: ehm já taky...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    zájem o setkání vyjádřili:
    roumen, amberan, reinita, quasit, lonewolf a já

prosim o vyjadreni k pristimu tydnu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam