• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    PNEUMONIA: zatím to neplánujeme.
    vyražte do ulic sami ne? :-)
    PNEUMONIA
    PNEUMONIA --- ---
    Budete někdy i v Ostravě???
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    BIRKOF: no jasně :-)
    akorát že my to asi nestíháme, ale klidně dejte dohromady svoji partu :-)
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    kdyby se planovalo jeste neco v Praze pred tim 7. cervencem, tak dejte vedet, pres vikend uz jsem si udelal transparent:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: ses machr:-)) se tesim:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: no paráda :-)
    brňáci jsou sice oproti pardubákům trochu suchaři, ale zase jich je víc, tak jsme zvesela objímali :-))
    zpracuju video (bez komentáře pls.) a zamachruju :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHIMERA: imho SOUDY NUTNÉ NEJSOU SKORO NIDKY, rozhodne ne v takovýchhle směšných případech..ale uz koncím s OT
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHIMERA: no na právníka rozhodne ne...koneckoncu, uz jsem to ultimatni embargo zrusila. Jsem totiz prese vsechno docela normalni clovek
    a prosim te, zvaž, že tim, co přináříř, opravdu vyrabíš nelad a chaoz zmatek a mozna že i nakazis dost lidi, aby se , když jsou na važkách, naklonili spíš ke konfrontaci, nez ke kooperaci, coz VZDYCKY VIDIM NERADA a vzdycky se proti takovymu jednani ohradím.
    Tečka.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    moje milá LAL, mysli!
    já rozbroje nevyrábím, já se jim snažím zabránit.
    a aby ty soudy nebyly nutné, sem tam někoho upozorním.
    ale buď v klidu, už jsem z tohoto klubu pryč :-)
    až jednou kámoši tvé přání nebudou respektovat, no však koneckonců víš, kam se obrátit ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: no a jak? jak bylo? povyprávej prece trochu:-))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: jak jsem řekl: risknu to :-)
    je to pro mne přijatelné riziko za možnost ukázat lidem trochu lepší svět :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    smarjá, CHIM NECHEJ toho, pro vsechno na svete. bud objimej nebo neobjimej, ale proc se sem chodis akorat zadarmo zviditlenovat ???

jako kazdej profesionalne zmagorenej právník musís do vseho zatahovat takzvany právo .
    vyrabis rozbroje, aby byla sranda, nebo aby se lidi , ktery by to jaktezivo ani nenapadlo, soudili a advokati meli praci nebo co jako?

chces bejt jako v americe, kde se ldii soudej kvuli kazdymu uprdnutí? ja za svoji osobu te upenlive prosim, netahej to sem...nespin tu věc, plíz....
    jsme lidi? dohodneme se i bez soud" a mavaní zákoníkama nad hlavou???
    kdyz se nekdo ohradi proti zverejnení, Cuchu to da pryc nebo toho cloveka vystrihne ven a hotovo, jede se dal.

Ja vzdycky kamosum reknu, aby me nezverejnovali nikde na netu a oni to respektujou a jsme vsichni spokojeny. Pokud bych jim to nerekla, je mi jasny, ze se moje huba nekde objevi a tim padem s tim souhlasim, ne?
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    WYMA necháme to do pošty, ale yotube není umělecký server a autor daného videa není umělec. s touhle argumentací to projedeš ;)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MKOV: jojo, díky za upozornění :-))
    MKOV
    MKOV --- ---
    Heh pokud by to nějaký člověk udělal, je mi ho upřímně líto :)
    Jinak Cuchulaine mas neaktuální info :) Následující akce už proběhla :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    CUCHULAIN: ok už mlčím
    WYMA
    WYMA --- ---
    CHIMERA: obrazové a zvukové záznamy mohou být pořízeny nebo použity přiměřeným způsobem pro umělecké účely, jejich použití nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby. výklad pojmu umělecké účely může být dosti široký.
    u soudu to samozřejmě skončit může, tzn. už i to může být pro leckoho problém, nicméně výsledek sporu si s určitostí předpovídat nedovolím.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    veškeré další právní záležitosti doporučuji řešit v poště nebo k tomu určených klubech. např. zde:
    [ Právní poradna na NYXu - aneb právnická první pomoc ]

objímání se tato oblast týká jen velmi okrajově, takže zde není vítána :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH mluvili jsme o zveřejňování videa s cizími osobami.
    na to právo nemáš a projde ti to jen do chvíle, než se někdo z těch lidí začne bránit.
    jak myslíš - mně je to jedno, já potíže mít nebudu :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: btw.. já taky chráním práva (a svobodu) lidí zadarmo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam