• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    LALINA
    LALINA --- ---
    bylo by byval zajimavej experiment pustit tam na ne particku objímačů:-)))) jestli by je vyhnali nebo by se obmekcili a misto vyřvávání by se zacali objímat:-)) proc vlastne vubec demonstrovali, nevite?
    PNEUMONIA
    PNEUMONIA --- ---
    njn, nenadelas nic...starsi lidi jsou tu zkratka v urcitejch vecech hyckany...ty si muzou stavkovat jak chtej a nikdo jim nic neudela...
    LALINA
    LALINA --- ---
    nojo, neco hlasali na metru... tyjo, ja bych to hnala!!! kdyby to byli anarchisti nebo ekologové, poslali by na ne cajty, a tem strejcum jeste odklonej dopravu, je to mozny?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MARTEN: to byla demonstrace odborářů,ne?
    MARTEN
    MARTEN --- ---
    LALINA: omlouvam se... kdyby nebyl nejakej debilni protestni pochod, tak sem to i stihal... ale jit to pesky a jeste resit nejak prestupy... moc se nedalo :o(
    LALINA
    LALINA --- ---
    TANTRICK: chi:-))) to mi pripomenlo reikisty:-)) jak se vzdycky prisááááááááli klidne na dve minuty... mno ale to uz je o necem jinym...

pocit, bingo, wau... to netrva ani vterinu, ale potom se to do cloveka rozlejvá jako by to objetí bylo pouhý kliknutí na program.... pokud se chce teda:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    TANTRICK: něco se předává pořád. třeba už tím, že se k sobě lidi přibližují :-)
    záleží na tom, co a jak rychle. to je pokaždé jiné.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    to snad zalezi na tech lidech,ne?
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Nemělo by to objetí trvat déle než vteřinu, aby si ty lidi něco předali?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    PNEUMONIA: zatím to neplánujeme.
    vyražte do ulic sami ne? :-)
    PNEUMONIA
    PNEUMONIA --- ---
    Budete někdy i v Ostravě???
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    BIRKOF: no jasně :-)
    akorát že my to asi nestíháme, ale klidně dejte dohromady svoji partu :-)
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    kdyby se planovalo jeste neco v Praze pred tim 7. cervencem, tak dejte vedet, pres vikend uz jsem si udelal transparent:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: ses machr:-)) se tesim:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: no paráda :-)
    brňáci jsou sice oproti pardubákům trochu suchaři, ale zase jich je víc, tak jsme zvesela objímali :-))
    zpracuju video (bez komentáře pls.) a zamachruju :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHIMERA: imho SOUDY NUTNÉ NEJSOU SKORO NIDKY, rozhodne ne v takovýchhle směšných případech..ale uz koncím s OT
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHIMERA: no na právníka rozhodne ne...koneckoncu, uz jsem to ultimatni embargo zrusila. Jsem totiz prese vsechno docela normalni clovek
    a prosim te, zvaž, že tim, co přináříř, opravdu vyrabíš nelad a chaoz zmatek a mozna že i nakazis dost lidi, aby se , když jsou na važkách, naklonili spíš ke konfrontaci, nez ke kooperaci, coz VZDYCKY VIDIM NERADA a vzdycky se proti takovymu jednani ohradím.
    Tečka.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    moje milá LAL, mysli!
    já rozbroje nevyrábím, já se jim snažím zabránit.
    a aby ty soudy nebyly nutné, sem tam někoho upozorním.
    ale buď v klidu, už jsem z tohoto klubu pryč :-)
    až jednou kámoši tvé přání nebudou respektovat, no však koneckonců víš, kam se obrátit ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: no a jak? jak bylo? povyprávej prece trochu:-))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: jak jsem řekl: risknu to :-)
    je to pro mne přijatelné riziko za možnost ukázat lidem trochu lepší svět :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam