• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARCAOFirenyx - Nyx klient pro Mozilla Firefox, Mozilla Suite (Seamonkey), Flock
    KACZER
    KACZER --- ---
    uz i na me:)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    no me uz to jednou docela prekvapilo ;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    MARECEK: coo? to se mi zatim nestalo ani jednou, nebo sem nebyl u kompu...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ARCAO: jj, dik. Az se za dva tejdny vratim tak se na to podivam :)
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    ESTEN: poslal jsem tim pozvanku na t svn, tak koukam, ze uz ses regnul :)

Pro vsechny: Nahazel jsem vsechny verze zdrojaku take na svn:
    SVN: http://tools.assembla.com/svn/firenyx
    TRAC: http://tools.assembla.com/firenyx

SVN jsem nakonfiguroval vsem pro cteni. Kdo se chce pripojit k tvorbe, necht mi pisne, obratem mu zalozim ucet a muze vesele prispivat...
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    MARECEK: no mel jsem v umyslu pak az budou v postrani liste dodelany ty kluby jeste dopsat zalozku udalosti, kde by se vyskytovali vsechny tyhle alert boxy, kdo se kdy prihlasil, pripadna filtrace...
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    ARCAO: myslim že daleko lepší a logičtější je umístění počtu nepřečtených zpráv ve statusbaru než oznámení co zmizí a přečte mi poštu a já o ní nevim... :) nevim jak to vyhovuje ostatním ale kdybych si aspoň moh vybrat jakym způsobem to bude oznamovat.... :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ARCAO: jj, svn bych fakt ocenil. Jednak bych si moh pohodlne delat vlastni upravy a jednak pripadne prispet k vyvoji... nejmin tema prekladama.
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    MARECEK: ufff, s tou postou a oznacovani plati nasledujici: [ ARCAO @ féNyx - the Nyx Client - poslední verze 2.0.87 [20b57] (14. června 2007) ] ; tzn, bud vyhazovat upozorneni, nebo dodelat aby nevyhazoval, pac pripadne vim jen kolik novych zprav je k dispozici (pokud se ma nechat posta neprectena).

ESTEN: svn bych teoreticky mohl rozjet, uvidime (bud na ten cinskej, jak je na nem fenyx, nebo to hodit nekam jinam)...
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    KACZER: když mi přijde pošta tak mi vyskočí okno který po chvíli zmizí, na nyxu samotnym už žádný upozornění vidět neni tak že když přijde pošta a člověk zrovna neni u kompu tak se může stát, že se o poště dozví až když náhodou otevře poštu
    ARCAO: =>
    nešlo by to pořešit dalšim counterem ve status baru, který by ukazoval že přišla pošta a zůstal by tam do chvíle než bude zpráva skutečně přečtená?

MARECEK
    MARECEK --- ---
    plánuje se třeba plugin do mirandy?? :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    jak ma fungovat upozrneni na novou postu?
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    ESTEN: nz
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ARCAO: jo, beha. Dik!
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    ESTEN: zkus provest aktualizaci, je tam nova verze, ktera by to mela resit...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    parada.

jen ted koukam, ze mi nefunguje nastaveni neviditelnosti po rychlym prihlaseni (ff/linux, premiovka)
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    Je venku nova verze 0.1.4.2007081201.

Aktualizaci je mozne provest pres Nastroje-> Spravce doplnku -> Aktualizace pomoci Firefoxu nebo pomoci odkazu http://nyx.arcao.com/firenyx/firenyx-0.1.4.2007081201.xpi

Novinky:
    • Ukladat hesla do Password Manageru namisto do Pref.js v profilu
    • Moznost zmenit zpusob otevirani stranky pres rychle prihlaseni: do noveho okna, do noveho tabu, do aktualniho tabu, do posledniho tabu v okne, ve kterem je zobrazena stranka na nyxu
    • Pri klikani na popupmenu a stavovy radek je mozne pouzivat modifikacni klavesy CTRL a SHIFT, ktere meni zpusob otevirani oken/tabu stejne jak to dela Firefox.
    • Opraveno: FF3: Alertbox nezobrazuje text
    • Opraveno: FF na Linuxu: Po vyvolani popupmenu firenyxu ze statusbaru se automaticky po pusteni prave tlacitka vykona polozka nastaveni
    • Plne funkcni s posledni vyvojovou verzi Moz. Seamonkey(testovano s Gecko/200707310202 SeaMonkey/2.0a1pre, instalace mozna az do 2.0.*)
    • Moznost nainstalovat na Moz. Firefox Minefield 3.0a8(pre), nasledne az do verze 3.0.*
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    ARCAO: zkusim to poupravit... :-) díky
    ARCAO
    ARCAO --- ---
    MARECEK: bud pockas na dalsi verzi, nebo v extension {5591137f-ca2c-4c2a-93d1-5514992b2d4a} najdes soubor chrome/firenyx.jar v nem soubor content/overlay.xul a tam nahradis radek:

<menupopup id="popupmenu_statusbar">

za:

<menupopup id="popupmenu_statusbar" position="before_end" onpopupshowing="event.stopPropagation()">
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    mam trochu problém v linuxu...-plugin mi po stisknutí pravýho tlačítka okamžitě otevře minimalizovaný okno nastavení pluginu a pokud chci jít třeba na sledované, tak musim tlačítko držet a na položce ho pustit.... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam