TRISSIE: záleží na děťátku - třeba vyfasuješ dvojníka toho mého - v postýlce se snad do 4měs nikdy nepohnula a jak jsem jí večer přikryla - tak jsem jí taky našla při dalším kojení.
Snad nikdy nezvracela, a tak praní jednoho jediného mantinelu kolem postýlky bylo taky jednoduché :o)
po této zkušenosti bych naprosto všechno řešila až po porodu. prostě měla předem jen základní výbavičku několika kusů od oblečků velikosti 50-56 a toť vše. Já si takhle nakoupila všechny možné oblečky až do věku 6měs a už v šestinedělí jsem pochopila, že mi vyhovuje jen body+punčocháče a něco teplejšího na vrch. takže jsem ohromné haldy hadříků zase posílala pryč :o(
a nejvíc mě ser...., že mě nikdy nenapadlo, že i výrobci vyráběji něco co se nedá na miminko snadno navlíct :o(. Automaticky jsem předpokládala, že všichni výrobci vědí jak se děti neradi oblíkají, a tak všechno je tomu uzpůsobené :o(. Takže jsem nakupovala jen podle vzhledu - proboha jak já se napálila u 60% oblečků :o(. Např. v tesku jsem koupila to nejroztomilejší co tam měli, že v tom děťátko povezu z porodnice - nikdy by mě nenapadlo, že tam těch cvoků bylo totálně málo a oblíct to byl nadlidskej úkol :o(