• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy


    DĚTSKÝ POKOJ - DĚTSKÝ SVĚT

    Jak jste zařídili svému dítěti pokoj? Kde jste se inspirovali? Co jste si sami vyrobili? Jakpak jste ho vyzdobili?
    Vše o dětském pokoji patří sem: fotky, články, rady, typy, plánky apod.


    spřízněné kluby na NYXu:

    rodina: KLUB POKROČILÝCH RODIČŮ + MATEŘSKÝ CIT + TVOŘÍME S DĚTMI A PRO DĚTI
    kutil: DOMÁCÍ VÝROBA ORIGINÁLNÍHO NÁBYTKU + DOMÁCÍ KUTIL + KUTÍME A VYRÁBÍME
    domácnost: DOMÁCNOST, ANEB ... + DOMÁCÍ ROZPOČET + FOTKY BYTEČKŮ A DOMŮ
    design: BYTOVÉ DEKORACE + DOMÁCÍ FLÓRA + INTERIER DESIGN + ŽIVOT NA BALKONĚ + ZAHRADY
    nábytek: BAZAR NÁBYTKU + IKEA + POČÍTAČOVÝ NÁBYTEK + EDITACE KOLEJNÍHO POKOJE


    Návod na vkládání obrázků najdete v . n . á . p . o . v . ě . d . ě .

    rozbalit záhlaví
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GINGERCAT: jo, taky se mi libil, ale presne ta cena :-O navic nakonec jsem usoudila, ze bude nejlepsi koupit psaci stoly rovnou dva, aby i mladsi mela svuj vlastni a neopruzovala na stole segry, ktera bude potrebovat klid na psani ukolu.

    tak abych popsala konec story. nakonec jsme skutecne vybrali v Ikee....hlavne proto, ze jak pise lubar, bereme to jako docasne reseni, holky budeme za par let rozdelovat do jejich pokoju a je mi lito dat ted x desitek tisic za nabytek, ktery se potom treba nebude hodit. koupili jsme uplne obyc bily, ke kteremu se uz nejake supliky daly dohledat. sice nejsem velky pritel bile, ale vymyslela jsem, ze jim k tomu koupim barevne zidle, nejspis oranzove bo maji pokoj do oranzova a koupim nejakou tu samolepici tapetu a castecne to polepim. mmch, nemate na ty tapety tip kde maji vyber ? stacila by mi obyc jednobarevna bez vzoru.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    Nebo rostoucí stoly od Alaxu. Ale je to taky drahý jak zlaté prase....
    DĚTSKÉ ROSTOUCÍ ŽIDLE A STOLY MOLL - BASIC
    http://www.alax.cz/cz/produkty/moll-basic.html
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    MEDVED007: Mně se moc líbí stoly Hülsta, esteticky i prakticky. Jsou trochu dražší, ale říkám si, že kvalita a životnost by tomu mohla odpovídat.


    http://www.homestyle.cz/hulsta/Detske-pokoje/564/xpert-spot/">
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    GORK: mě se docela líbí nabídka jamallu http://www.jamall.cz/sestavy-detske-studentske/
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GORK: ja zatim fakt nevim. vlastne vubec nevim jestli koupit jen stul a neco k tomu nebo rovnou uz vsechen nabytek, coz by v nasem pripade ale zahrnovalo navic tak knihovnu a mozna jeste nejakou mensi skrinku bo holky maji satnu a satni skrine nepotrebuji....ale zase kdyz se bude rusit herna, tak nekam ty hracky rozstrkat budou muset...ja proste nevim :-(
    GORK
    GORK --- ---
    MEDVED007: můžu se Tě jen zeptat, jaký jste zvolili nábytek do pokojíku? Řešim teď podobný problém, zařizuji pro kluky společný pokoj. Mám vybraný tenhle. Oba kluci budou mit spolecny pokoj, ale barevne rozdelen, takze budu kombinovat oranzovou se zelenou, aby meli kazdej vymezenej svuj "tanecni" prostor. Z toho stolu moc nadsena prave nejsem, ale na nejakej cas jim tam asi staci a az bude druhej prtous k tomu, aby sedel vedle brachy a minimalne kreslil, tak se neobejdu bez truhlare. Fakt jsem taky nic nenasla. Najde se tu nekdo, kdo to ted aktualne resil? Pokoj pro 2 deti? Mam k dispozici 20m2 a bez sikmin. Tenhle Vivo jsem videla nazivo v Kika. To co tam nabizej, z toho vyberu, to vypadalo nejlip, nemuselo by se to hned rozsypat. Ale kupovat to v Kika je naprosto nesmyslny, protoze se to neuveritelne preplati. Ikea je, co se tyce detskyho nabytku, snad jeste horsi :-(
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    LUBAR: my budeme deti s nastupem zuzy do skoly tj. za 3 roky asi taky rozdelovat do dvou pokoju, ale v zasade bych chtela, aby uz ted mela lucka nejaky slusny psaci stul, ktery ji zustane a zuza dostane do sveho pokoje bud stejny nebo jiny, pokud se nam zalibi. neni nutne, aby mely ve dvou pokojich identicke stoly.

    ja bych si tam stul i vybrala, ale protoze se nam hodi barva briza resp. efekt briza tomu rikaji (bo to je lamino), tak k tomu se mi nejak nepodarilo vcera najit nejaky solidni kontejner/stolek. pravda, prodavaci jsou tam vylozene na pest. v houfech krafaji, ale kdyz se clovek na neco zepta tak bud nevedi nebo odkazuji jinam nebo mektaji nesmysly. :-(podivam se jeste na net....
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MEDVED007: já jsem stůl pro děti v Ikee taky nevybrala... ale je fakt, že já jsem chtěla nějaký spíš menší a dočasný, tak na dva tři roky, než jim definitivně přeuspořádáme rozdělení pokojíčků... Já nakonec koupila vloni, v akci, v Globusu, asi za necelé dva tisíce, polohovatelný, s jednou zásuvkou, modro- bílý...
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    nakonec mi asi prijde, ze koupime tohle, ale nevim, chtela bych to videt v realu
    Dětský rostoucí stůl 32Y2 YOUNG COLLEGE PROFI
    http://www.nabytek-hsp.cz/detsky-rostouci-stul-young-college-profi-doprava-zdrama/
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    nemate nekdo tip na vyskove nastavitelny stul pro dite ? prosli jsme vcera ikeu, i bysme vybrali stul, ale nenasli jsme k tomu zadnou slusnou skrinku nebo aspon vetsi kontejner :-( cili se mi potvrdilo to co uz mockrat. ja to proste s ikeou neumim. pro me je jejich nabidka totalne zmatena, kdyz to nekde vidim hotove tak si rikam, ze to je pekne, ale sama si to vybrat neumi :-( no nic.
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    QUAACA: přesně na tyhle vaky z fleru jsem taky koukala, jsou úžasný :) pro malý nezbedy věřím, že děsně bezva, mít v pokoji víc místa taky bych jim ho pořídila...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    GHOSTDOG: fakt jo? tak to dík za reference!
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    QUAACA: máme od té paní sedací vAK...vypadá nádherně ale je ušitý ze slaboučké látky a oproti fatboy se na něm nesedí vůbec pohodlně....(asi ho vezmu na chalupu a do dětského pokoje pořídím fatboy junior)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    Válecí a sedací LOĎ - červená | Fler.cz
    http://www.fler.cz/zbozi/valeci-a-sedaci-lod-cervena-1325468





    MATA
    MATA --- ---
    PETJULE: úžasný řešení pro náš podkrovní byteček...ukládám:-))
    PETJULE
    PETJULE --- ---




    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    PABLINKA: Pravá/levá strana je mi jasná, už si to psala předtím:) Ale já si myslím, že to jde přizpůobit a sestavit podle potřeb. Prohodit ty boční strany, je to rozmontovatelné, jak tam píšou.
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    SRETSIS: nojo, ale zrovna u toho z jysku je to okýnko z pravé strany, to by se využilo, pokud bude dítě levák, ale pokud pravák, tak by mělo mít okýnko z levé strany, jinak by tou pravou píšící rukou stínilo tomu světlu dopadajícímu z pravé strany. Ale jinak se mi to taky líbí ;-)
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    PABLINKA: Proto je tam vyřízlý to okýnko.)
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    SRETSIS: mně by u podobných provedení vadilo světlo... nejlepší je, když na stůl z levé strany (pokud je dítě pravák) dopadá denní světlo... tady u těch postelo-stolů asi dopadat nebude, bude potřeba tam pořád svítit, a to myslím, že není dobrý ani pro dětské oči. Leda, že by ten stolek sloužil jen pro počítač a vedle by mělo dítě ještě klasic. psací stůl u okna.
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    WERKA: Mně malá pracovní plocha vadí velmi, a to ne proto, abych na tom mohla mít nepořádek, ale proto, že když něco dělám, potřebuju prostor, kam si věci, které k tomu využívám položit tak, abych je měla dobře přístupný..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam