MADIETTA: Budou kluci ve skříni potřebovat prostor vysoký prostor na raminka? To je podle mne tak na šaty a kabáty a toho asi kluci moc mít nebudou. Náš mladej vystačí jen s prostorem, který je o málinko vyšší než pánská košile (a dost dlouho jsme ještě pod ty pověšené věci dávali složené kalhoty, protože tam bylo místo). Řekla bych, že por kluky se užije spíš víc polic a šuplíků.
A na můj vkus je tam příliš mnoho otevřených polic. Přiznám se, že otevřené police moc nemiluju - víc se tam práší a je víc vidět binec.To co je v policové stěně jako modré obdélníky, to jsou zavírací skříňky nebo jej slepé plochy na rozčlenění?
Kde počítáte, že budou sportovní potřeby (míče, rakety, in-line brusle...)? V pokojíčku nebo to plánujete dávat do nějakých jiných úložných prostor (komora)? A hračky ? Všechno asi nepůjde do té policové stěny (tu vidím spíš na knížky)...
VERONIKA22: To mi přijde jako zvláštní teorie. Prvňák by pracovní stůl už mít určitě měl a pořízovat mu něco na rok, dva, to mi přijde drahá legrace. A když už se ten pokojíček předělává, tak mi přijde logické udělat psací stoly pro obě děti, když mezi mimi není nijak velký věkový rozdíl. Navíc ty mladší obvykle chtějí staršího sourozence napodovovat a to, že mladší nemá stůl, by bylo zdrojem konfliktů. Na hry tam podle mého zůstává dost prostoru na podlaze.