MADIETTA: Chápu, že je to pokoj "napořád", ale nedalo by se to vymyslet trošku míň kancelářsky? Nějak mi ten koncept úplně nesedí, asi bych se snažila tam hledat i nějaký výškový rozdíly, tady to jsou jedna obrovská plocha psacích stolů, jedna obrovská plocha skříně, jedna obrovská plocha postel. Pocitově bych se snažila, aby tam hlavně nebyla ta obrovská plocha psacích stolů, aspoň teda ne hned teď. Podle mě, když už si to necháváte dělat na zakázku, tak bych šla cestou - navržený finální koncept, který se bude postupně doplňovat, jak děti budou dorůstat. Nemyslím, že prvňák potřebuje tak obrovský stůl, jaký je tam navržený, ale potřebuje místo na hračky, a o potřebách toho menšího vůbec nemluvě. S tím, že do finální podoby byste se dostali třeba za pět let, až budou oba kluci potřebovat jak psací stůl, tak prostor na počítač, ale hraček už bude výrazně ubývat. Víceméně bych teď nechala udělat skříň, postele, a nějakou oříznutou variantu psacího stolu pro prvňáka a event. i ořezaný pracovní stůl pro mladšího, ale nechala bych jim tam plochu na hračky a hraní.
Jen tak jako nápad - když už stejně musí jedna postel být zvednutá, nešlo by je dát do výšky obě dvě a mít pod nima nejdřív prostor na hraní a pak úložný prostory? Podle mě by se tím z velké části dala eliminovat ta skříň. A odhadem tam na to prostor je...
A s těma otevřenejma policema se teda naprosto shoduju s werkou.