SOJER: Dík... problém je, že bydlíme na východním slovensku. tam asi nepřijede...
No tak alespoň bych už nechtěla rekonstruopvat ...podpodlahy, nebo jak to říci. To, že mě má, jak jsem včera zjistila, přijít vyrovnání podlahy (těma hmotama) na téměř 1500 euro, mě dostalo do kolen. Tedy, za jediný pokoj (3,5*4,5). Zase říkaj, že OSB desky pruží tak, že pokud na ně dítě skočí, tak se otřepou hrnky ve skříni, tak to zase bych platila za horší kvalitu bydlení...
Jsem aktuálně hluboce zoufalá.
Podlaha... je, pravda, křivá. Pořádně. Něco není srovnáno úplně pod tou habrou, někde je tá habra tak trochu... vyžraná, bych řekla. Není samozřejmě všude (třeba pod radiátorem ne.
Děsí mě taky představa, jak se podlaha křiví, pokud tam postavím skříň - včera jsem se koukla u sousedů, kde dali plovoučky - ale ne dřevěné - přes ty parkety (jen na ně dali izolační folii). Tak nevím, zda protože jde o levnou plovoučku, nebo, jak si myslí, dík zátěži,. ale už nyní, po cca 2 letech užívání se něco někde zvedá, že je to cítit pod nohama (i vidět).
Fakt je, že někde mám mezi parketama škvíry i přes 5mm, i víc, a to ne málokde...
(že já do toho lezla) .-(