• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy


    DĚTSKÝ POKOJ - DĚTSKÝ SVĚT

    Jak jste zařídili svému dítěti pokoj? Kde jste se inspirovali? Co jste si sami vyrobili? Jakpak jste ho vyzdobili?
    Vše o dětském pokoji patří sem: fotky, články, rady, typy, plánky apod.


    spřízněné kluby na NYXu:

    rodina: KLUB POKROČILÝCH RODIČŮ + MATEŘSKÝ CIT + TVOŘÍME S DĚTMI A PRO DĚTI
    kutil: DOMÁCÍ VÝROBA ORIGINÁLNÍHO NÁBYTKU + DOMÁCÍ KUTIL + KUTÍME A VYRÁBÍME
    domácnost: DOMÁCNOST, ANEB ... + DOMÁCÍ ROZPOČET + FOTKY BYTEČKŮ A DOMŮ
    design: BYTOVÉ DEKORACE + DOMÁCÍ FLÓRA + INTERIER DESIGN + ŽIVOT NA BALKONĚ + ZAHRADY
    nábytek: BAZAR NÁBYTKU + IKEA + POČÍTAČOVÝ NÁBYTEK + EDITACE KOLEJNÍHO POKOJE


    Návod na vkládání obrázků najdete v . n . á . p . o . v . ě . d . ě .

    rozbalit záhlaví
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    VERONIKA22: taky máme ikea tabuli s tou roli papiru, to je skvela vec, ale tabuli moc nevyuziva .-/ kridama si v lete maluje na silnici pred barakem a ted co na kridovou tabulku pise ve skole, tak ho to prestalo bavit uplne :-/ ale ten papir je vdecnej, opres o tabuli, neco namalujes, posunes a jedes dal, takze za levny peniz moc sikovna vec, kor jak se da slozit na placku a zasunout nekam do rohu ;-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tak asi tu tabuli vyrobíme ale i tak koukám co se prodává abychom to aspoň vyšperkovali nějakými dětskými blbostmi a ono se nic kreativního neprodává :o( jsou u toho max. hodiny a počítadlo :o(
    tak mě napadlo, že na zaraničních serverech či ebay bych mohla najít něco pestřejšího ale netuším pod čím to hledat v angličtině?
    nevěděl by někdo název?
    jinak s rolí papíru též počítám :o)
    KEYA
    KEYA --- ---
    VERONIKA22: Ta ikeová je z těch stojacích ještě tak nejlepší - ta vychytávka s rolí papíru se mi moc líbí. My máme (od příbuzných) nějakou tabuli z Lidlu, která je pěkná a bytelná, ale děti ji nejčastěji využívají jako domeček a nejde složit na placku a nikam zastrčit a zabírá tak dost místa...
    Po této zkušenosti bych raději tabuli na zeď a nebo tu Ikeáckou, která má vícero využití, lepší formát a navíc se dá jednoduše složit na placku...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    VERONIKA22: my to máme doma a spolu s rolí papíru je to výborná a velmi oblíbená hračka. Vlastně je u nás ta černá tabule dost nevyužívaná, radši to děti používají na kreslení vodovkama...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SHADOWALKER: ty bláho o magnetické barvě slyším poprvé - to jsem ale nevzdělaný kutil. tak to asi ježíška vyměníme za manžela, který bude zase moct něco vytvořit :o)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    VERONIKA22: Je to akorát speciální barva na tabule. Jako bonus k tomu můžeš přikoupit magnetický nátěr a mít kus tabule, kde drží magnetky.
    Třeba: http://www.pos-praha.cz/kat--interierove-barvy--barvy--magneticka-barva--276/ a o menu výš jsou ty barvy na tabule.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANYSA: já jsem myslela, že je to extra komplikované z něčeho tu tabuli vyrobit. tak mrknu na net třeba najdu i nějaký návod :o)
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    VERONIKA22: My doma nemáme, ale soused natřel tabulovou barvou obyčejnou desku skoro dva metry dlouhou a asi metr vysokou a přišrouboval to přes půl zdi. Děti jsou z toho nadšené.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    dneska mě napadlo, že by ježíšek mohl přinést černou tabuli na malování křídama a v IKEA mají dost obyč jednoduchou. tak mě napadlo jestli to doma někdo nemáte - myslím, že by kolem té tabule mohlo být ještě několik sarapatiček ( hlavolamů ) aby to mělo vícero využítí.
    mohla bych se zeptat zda to někdo z vás doma nemá? popř. kde na netu něco šikovného najít? :o)
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    tohle dostane Vítek k 2. narozeninám ještě do pokojíku, stáhla jsem z netu omalovánky s číslicemi, vybarvila voskovkami, koupila u Vietnamců barevné rámečky... bude nadšený, čísla miluje :-)

    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    FOXOVA: u nás akorát nefungovala ta projekce na zeď - ani u jednoho - malej na to koukal a nespal (byl zvyklý usínat tak, že se dal do postýlky, byla tma, zapnulo se to šumění lesa a byl klid, ta projekce už pro něj byla spíš zábava, než aby ho to směřovalo ke spánku), no a když jsme to pustili a koukali na to i my s manželem, tak jsme nemohli usnout ani jeden a museli na to pořád koukat :-D, tak jsme pak zůstali všichni jen u šumění lesa :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    PABLINKA: doporucuju ji taky je fakt dobra, usnulo dite, ja i manzel....:]]
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    Vítek měl jako malý tohle: http://nejbaby.cz/d.A027084749472.html (asi do 1 r., pak jsem to prodala dál, usínal už bez toho), oblíbil si zvuky šumění lesa, zurčení potůčku, zpěvy ptáků, tak to jsme mu pouštěli před spaním, bylo to i pro mě na poslech fajn :-)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MADIETTA: jak rikam, zalezi..... .)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AAMALI16: My jsme pro mimina měli kolotoč nad postýlku, který hrál alternativně nějakou jazzovou melodii nebo Claire de Lune, a fakt hezky, ne vrzavě. Tak to nevadilo poslouchat ani mně.
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MEDVED007: Já jsem za tu naši nehrající fakt vděčná, ale u mě je to spíš averze na tyhle vrzající hračky.....i když néééé všechny hrajou ty nesnesitelné odrhovačky .)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    co se tyka deti ve spolecnem pokoji tak u nas zatim stale funguje model loznice a herna. i po vstupu starsi do skoly jsme to letos tak nechali jen do loznice kazda dostala svuj psaci stul. pripada mi, ze rozdeleni do samostatnych pokoju mozna prijde na radu se vstupem mladsi do skoly, ale to nechavam otevrene. proste az bude potreba, tak to udelame. treti neplanujeme, ale kdyby jsme ho meli, tak se musi do dvou decaku nejak vejit bo pracovnu nedame :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ja zelvu kupovala v lete jako darek k svatku bo ji meli na nejakem slevomatu a je taky na baterky a nehraje. coz me asi nemusi mrzet, jak to tu ctu :-)
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    ZEMINO: jj musím také pochválit máme tu samou a je úžasná ! doporučuji :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZEMINO: tak fajn a moc díky. nějakou vezmem a jsem teda neskutečně zvědavá :oD
    protože ty videa na you tube teda nic moc :o( ale vy o tom tak všichni píšete jak o pokladu :o)))
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: http://deti.aukro.cz/magicka-svitici-zelva-i1800792786.html my máme tuhle.. je "jen" na baterky (což mi zatím nevadí,protože dítě si ji přenáší,ale kolik žere nevím) pouze teda sviti,má 3 ovládací tlačitka na barvu,jedním z nich se barvy střídají..
    myslím že ta hudba je i zbytečná,pokud teda nejde ovládat hlasitost/vypnout,pokud to chceš mít na uspávání dítěte,zvlášt pokud zní nepřirozeně
    když koukám ale na to aukro,tak s poštovným vyjdou všechny +- stejně ..a ty co jsou předražené,jsou uplně stejné jak ty "levnější"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam