• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    VERONIKA22: máme děti starší a stejně si v herně hrajou spíš vyjímečně a furt se táhnou tam kde jsme my....na dětský pokoj bych se vybodla...kategorii malých postelí jsem nikdy nechápala. dítě se stejně dobře vyspí v posteli, která ma 150 cm jako 200 cm, akorát člověk řeší místo jedné postele dvě.....jedině snad kvůli místu....ale to jsem teda malé palandy neviděla...ostatně, ono by to ani dlouho nevydrželo...spící človek má mít nad hlavou cca 20-25 cm místa čili pro dítě to by 150 cm bylo někam do první třídy....docela luxus....
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: postele se dělají i tuším 150cm déllka,ale příjde mi to zbytečné utrácení peněz,neob se dá koupit rostoucí postel,kde prostřední délka je těch 150cm

    jinak k řešení bytu,taky máme 2+1 teda jen s jedním dítětem (druhé zatím neplánujeme) a zatím máme v obýváku hernu,beru to spíš ze své pohodlnosti,já stihnu v obýváku něco udělat-kdbych s ním musela sedět v pokoji,tak neudlěám vůbec nic.. "přestavbu plánujem,až bude více peněz,snad když bude malému tak 4roky,to vyjde ..tak,že zmenšíme ložnici na jeho pokoj a postel si přesunem do obýváku.. dřív to asi astejně nemá cenu a snad to stihnem než skončí školku
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KISSA: přesně to si říkám - v podstatě se ptám na ten věk co máš doma taky. že by u nás zrušení zdravého spaní pro dospělé určitě mohlo počkat ještě nějaký ten rok :o)
    a na dítě/děti v ložnici jsme si už zvykly a dokážeme se tak nějak vyspat všichni.
    KISSA
    KISSA --- ---
    VERONIKA22: my jsme ve 3+1 zavedli detsky pokoj (2 a 4 roky) a dopadlo to tak, ze jsou hracky a deti vsude krome detskeho pokoje... v pokoji jen spi
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    a ještě bych měla dotaz jestli někdo netuší zda palandy existují jen v té dospělácké velikosti nebo se dělají i v dětské velikosti do délky třeba 140-160cm?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Chtěla bych se zeptat zkušenějších: přemýšlím tady nad tím jestli má smysl byt 2+1 ( ložnice a obývák ) kvůli malým dětem ( max. do 4-5let ) předělávat na dětský pokoj a obývák?
    měli jsme v úmyslu, ložnici zrušit ( a spát na rozkl. gauči u televize ) a dětem vytvořit vlastní místnost kde budou mít hračky.... ale když zatím vidím tu prvorozenou jak během dne různě hračky roznáší po bytě a hraje si všude možně. Tak si říkám jestli má smysl připravit se o ložnici už nyní ( prvorozené by byly 2roky ) s úmyslem, že se v úbýváku hračky válet nebudou.
    Říkám si, že by to pak mohlo dopadnou tak, že hernu zatím nikdo neocení a děti a hračky budou všude možně jen né v místnosti k tomu určené.
    Že by tedy možná bylo rozumnější po zrušení postýlek dát oběma dětem větší postele do druhé rohu v ložnici a i nadále nechat jen herní koutek v obýváku?.....aspoň než děti poporostou a budou chtít soukromí ( myslím na konci mateřské školky ? )

    jestli mi nějaká vícenásobná maminka může poradit :o) díííky předem
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    neshani tu nekdo ten malirsky stojan? v ikea dens za 99Kč ;-)
    PARCELKA
    PARCELKA --- ---
    obroušená, natřená matným balakrylem, pomalovaná akvarelovými pastelkami a nakonec nalakovaná lakem ve spreji, židlička pro mou dceru...



    THRAWN
    THRAWN --- ---
    Spam - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=M_eYSuPKP3Y


    delam ted takovyhle obrazky do detskejch pokojicku



    tak kdyby mel nekdo zajem tak vice zde http://ondanana.blogspot.com/

    konec SPAMU :) dekuju
    MATA
    MATA --- ---
    u nás od narození jede fisher price promítačka, jedno z dvojčat si ji bere do postele večer co večer...dělá krásný obrázky( na její zvuky už jsem alergická když to slyšíte denodenně)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    diky za baterky!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a zvuky, todle uz jste asi videly jinde, ze.)
    SimplyNoise - The Best Free White Noise Generator on the Internet.
    http://simplynoise.com/
    + na android marketu je zdarma appka sleep and relax a hromada zvuku, dest, tlukot srdce, velkonesto, cikady..
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TRISSIE: :D jsem si vzpoměla s jakým uspěchem jsem si stáhla do mobilu déšť a jala se uspávat dceru šumem. A jediný kdo usnul jsem byla já. ona potvora pořád čilá, jen mě budila a ve výsledku ona stejně nespala a já byla přejetá celý den :D a do te doby jsem nevedela, že se při dešti tak krásně spí :D
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    EUCHENIE: 3AAA
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONELLE: jojo, moře uspává i mě, když mu to občas pustím po nočním kojení :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONELLE: já jsem dostala od babičky extra vychytaný kolotoč (chudák teta musela s babí sjezdit všechny dětské obchody v Prostějově, než se babí něco líbilo :-)) - to točení jde vypnout a má na výběr mezi hrajícími melodiemi a zvukem šumění moře.

    Musím říct, že to moře je u nás úplný zázrak. Je to prakticky bílý šum, takže to Páju skvěle uklidňuje a uspává.
    Ale kdybych mu pustila melodie nebo točení, tak neusne, to má jako zábavu přes den a bude na to čučet a povídat si s tím.
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MONELLE: na dvě z mých dětí působily tyhle věci kontraproduktivně, třetí má bez točící se a hrající blbosti nad hlavou problém usnout ... Ale on jedinej je se spaním fakt problematickej, už dlouho z něj mám dojem, že se momentu "a teď zavřu oči a spím" fakt bojí, sám se uspává tak, že u toho hejká, asi aby nebyl sám, nebo tak něco....
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    EUCHENIE: za nás 3 AAA

    a dnes sem úplně náhodou natrefila na tohle http://deti.aukro.cz/lampicka-bomba-pro-deti-na-usinani-i1977304137.html (měli tam teda i nějaký s lepším popiskem co to dělá, ale to se mi ted nedaří najít.)
    tak pro inspiraci k vánocům..)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    majitelky želviček jako tadle.. http://aukro.cz/svitici-magicka-uklidnujici-detska-zelva-i1940582706.html?source=oo
    mýte j na AAA nebo i nekdo AA? pani tady tvrdi, ze jsou na tuzkovy, ale vsechnz ostatni jsou na aaa
    na mejl nereaguje
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    TIMA: nejlepší je koupit tónovací barvy - nejlepší zkušenosti mám s těma od primalexu-malá pixlička je asi za 40kč a smíchat je s latexem - pro lepší krytí.
    Barvy jsou vodouředitelné, nesmrdí a nemažou se.
    A jejich přemalování je potom jako přemalování klasické barevné stěny, takže pokud ji chcete přetřít nabílo, bude to chtít třeba 3 nátěry..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam