GINGERCAT: zed je osetrena nejakym spesl naterem a nejakou vecickou ( houba? maly tvoreckove? ted nevim ), co sezere plisen a je to pritom zdravi neskodne, museli jsme to udelat vsude, protoze ja mam astma a plysen mi spousti zachvaty. v jeho a mem pokoji sem i dycha bez problemu, tak pocitam, ze pdo itm nic neni, navic polystiren dycha, ty mezery mezi jednotlivyma ctvereckama dodavaji prostoru pro pruduchy dost myslim ;-)
na co se asi pouziva hlina? ;-) mladej miluje krouzek keramiky, s lhinou dela od malicka a sice hrncirsky kruh v pokojiku mit nesmi, ale s hlinou na stole problem fakt nemam.
SWATKA: je to foecene narychlo kdysi kdyz jsme povesili obrazky, uklizet jsem kvuli otmu nehodlala. kabelaz je samozrejme bezpecne schovana v listach ve zdi ( mladej je elektrikar ), uz jen idky zviratum, co mame ( potkani ). bordel jak v dilne, nu, jak uz jsem psala, nemuzu jakozto pordelar chtti po vlastnim decku kominky jako na ovjne, to proste nejde. kazda krabice je na neco jineho, to dodrzuje, vic fakt neresim, jsem dite prehnane cistotne a uklizeci matky a vim, jak to byl vecny problem mezi nama, prislo mi to na palici, mit porad uklizeno jako v katalogu, kdyz to byl pokoj na hrani.
GENTIANA: co je obscesivne kompulsivni osoba? podle netu nekdo kdo vedome porad neco dela nebo na neco mysli, tak nevim, jak jsi to myslel/a. opravdu nemyslim, ze by syn mel potrebu si kloktat savem, spis v nem nepestujeme pro me nenormalni a zbytecnou potrebu mit vsechno tip top uklizeny a srovnany.
jako nebydlime si nobl, stary neopecovavany barak a zmenit na otm nemuzu zhola nic, pac mi nepatri, ale po zdravotni strance je to bydleni vyhovujici ( i pro alergiky a astmatiky ) a pokoj si vice mene zarizoval sam, sam si urcoval co kde chce jak mit a ze nema novy nabytek dle me fakt neni dulezite. dulezite je, ze ma svuj pokoj rad a rad tam pobyva, kdyby ne, zmenil by si to.