• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TERRYNKA: já taky nedopustím zničení vybavení bytu ale na tom pokojíčku mi vadí - to naplánování na 20let dopředu. než půjde dítě do školy může být všechno jinak
    a neskutečně mi vadí ta nuda kterou např. miluje moje tchýně: když mám zrovna více peněz tak nakoupím naprosto všechno co by se v příštích 20let tady v domácnosti mohlo hodit a pak to jen budu používat.
    já u tohoto brečím - neboť díky jejím darům si v domácnosti nemám lautr co koupit :o( a přitom se vyrábějí hezčí a hezčí či užitečnější věci než před 5lety :o(
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Mozna jsem zvlastni ja, ale prijde mi podivne vsechno prizpusobovat diteti. Po nabytku se nekresli, po zdi take ne, pokud to neni vyslovne povoleno. Ano, mam od Janka pocmaranou sedacku, ale zda se, ze po vychovne lekci za tohle pochopil, ze takhle ne a temer po nicem necmara. Je mi mnohem blizsi vychovavat dite v (pro me) harmonickem prostredi, kde je primerene uklizeno, nepocmarano atd., nez na to rezignovat s tim, ze to dite stejne znici.
    Janekma tedy pokojicek zatim zarizeny velmi spartansky, neb v nem temer neni a neni moc penez na dovybaveni, ale rozhodne to neni duvod pro to, abychom se alespon s tim malem, co tam ma, nesnazili, aby to mel hezke. Kockuti a Ambrin interier se mi ohtomne libi prave i proto, ze z nej ta rezignace necisi, ba naopak.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VERONIKA22: no my už tam nebydlíme. myslím, že takovej byt je fajn, když je dítě malý (byli jsme tam od 1,5-3let). jinak tady si můžeš prohlédnout ještě celej ten prostor
    kopretka | byt telč – rajce.net
    http://kopretka.rajce.idnes.cz/byt_telc/
    televizi nemáme, a když byl čas spánku, uložili jsme malou, my se zavřeli do ložnice a věnovali se sobě. občas nás štvala ta koupelna, že jsme jí svítili do obličeje, ale tak sme to řešili ještě než šla spát.. a taky sme nebufetili..)) což bylo taky dobrý..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KOPRETKA:na té druhé fotce vám spí dítě a máte to i jako obývák? můžu se zeptat jak řešíte večerní televizi či prostě večerní ponocování rodičů? potřebuju totiž poradit neboť to máme stejně :o(
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VERONIKA22: jj souhlas, nehledě na to, že malé dítě všechno počmárá, takže počítej že za dva - tři roky to bude celý zničený.. možná lepší rozebrat a schovat.. dle mé zkušenosti teda.. my měli původně obyč dřevo, postupně ale jak malá čmárá, tak ho přetírám na barevno

    už byly ale tady teda dávám naše prozatím dva pokojíčky. (na tom prvním je úplně nová skřinka, není bohužel vidět...) na druhém už je skřínka, stejně tak jako židličky a stůl, natřeny tam kde byly nevydrhnutelné stopy po pastelkách.


    ted jsme se přestěhovali a tak se zase renovuje, tudíž to co nebylo natřeno už asi přetřem jinou barvou..) jinak koupili jsme skluzavku a budem nějak vymýšlet patro pro malou. tak pak sem asi budu chodit pro rady jak to umístit všechno..
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    VERONIKA22: nevím kdo všechno obývá pokoj, ani byt, a v podstatě mě to nezajímá, komentuju jen to, co se mi líbí, což jsou barvy .)

    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    _AMBRA_: no mě už to spíš přijde zařízený pro ty děti jako hodně do budoucnosti ne? to pod okny jsou 2 psací stoly?
    ale asi bych ty 2 skřínky vedle postýlky nějak zrušila a uděla jednu poličku na zdi kvůli drobnostem a zbytek nandala do skříně plus nástavce nad skříň. protože to nyní krutě ubírá na prostoru k hraní a postýlka je tedy taky kvůli tomu fakt nešikovně vystrčená. až od přebalováku poletíš k připalujícímu se jídlu na sporáku či telefonu tak se asi přerazíš :o(
    a ten rozměr místnosti by mě též zajímal? to je největší pokoj co vlastníte? nebo hračky bude mít dítě v převážně v obýváku?
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    KOCKUT23: krásné barvy a smekám, že se tam všichni vejdete :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KOCKUT23: myslím, že by ho teď nejvíc ocenil erik, který objevil kouzlo válení se v polštářích. stěhujeme se za dva měsíce do většího, tak uvidím..
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    SINSEMILLA: já si ho moc přála abych mohla mít pohodlí pro kojení a na záda to je lábuž! fakt doporučuji :) Ještě není koho kojit tak ho využívám každý den na odpočinek a čtení. Je ze super omyvatelného matroše a je k tomu i podnožka.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KOCKUT23: můžu se zeptat, používáte toho fatboye? mš se líbí, ale nevím, jestli by to nebyl jen nevyužitý krám..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    KAWALSKI: no vidíš a člověk má hned lepší pocit, že ta sluj je dočasná a nebudou se tam v té plísni mačkat dva - líná huba, holé neštěstí :)
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    Pokojíček pro očekávající Elišku a druhého sviště v blízké budoucnosti :) Na palandě spím já :)




    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Nechcete se přesunout do diskuse 'laktacni psychoza' ...já se těšila na fotky.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    TAYLES: proste za 2-3 roky budeme financne naprosot nekde jinde ;-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    SWATKA: ten bordle, to asi nepredelas, ja su bordelar, pritel je bordelar, dite je od malicka bordelar, proste neumime rovnat veci, no :-) sice me jednou za par mesicu popadne amok, vsehcno s revem vyhazim na zem a rovname do krabic, ale vydrzi to par dni....a konec :-D
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    SWATKA: protoze studuje vs ;-)
    TAYLES: kuraze? to neni o kurazi, ot je o "prognoze do budoucna", respektive ted ziju ja a muj syn z meho platu a pritele zivi rodice, jenze za 3 semestry dodela skolu, dostane titul a jelikoz v jeho oboru je zoufaly nedostatek pracovniku, bude si za vodou sedet pekne v kanclu a projektovat za dost slusne prachy. ono i kdyby seknul se skolou ted, tak porad bude jako Bc vydelavat trojnasobek toho, co mam v praze ja. a jakmile tohle nastane, projdeme takovou tou fazi "svatba" a dostaneme se k tomu "rozmnozovani", prece jenom nejsem nejmladsi a rodit ve 40ti fakt nehodlam.
    a ze je pro me kondom za 49Kč drahej, kdyz potrebuju denne minimalne jeden, to se na mě nezlob, to by asi zaplatil malokdo ;-) a kdyz uz jsme u toho, antiko mi plati pritel ;-)

    ono to neni jen o penezich, jeho rodice maji penez dost, ale bydli ve starem baraku plnem stareho nabytku, nosi stare obleceni, jezdi veeeelmi starym autem, protoze penize se tu davaji za jine veci, holt nikdo z nas nelpi na majetku tolik jak je v dnesni spolecnosti zvykem. ze ja chci tohle nebo tamto? holt si vydelam, zas zivit se od nich nechci nechat, vzdycky jsem is sovje dite zaopatrila sama jen z toho, co vydelam.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    KAWALSKI: asi si rýpnu. ale někdy je fakt zajímavý dívat se, jak v antikoncepci píšeš, že kondomy jdou pro vás příliš drahý, pak tady rozebereš celou rodinnou scénku, kde teda ta finanční situace není moc utěšená..a následně v antikoncepci znova píšeš, jak hodláš do dvou až tří let znova počít.kde člověk bere tolik "kuráže"? :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    FOXOVA: meli jsme a zustaly po ni na te zdi sem tam fleky, tak jsem tam nalepila tuhle dychajici deskovou vec ;-) a uz vim ten nazev, bio repel, dali jsme to na zed a do malby, ze pry to chrani i ted, jak to tam je.
    syn nastesti krome atopickeho exemu zatim nic nema, dokonce se vhodnym (ne)koupanim a oblecenim exem omeizl naotlik, ze nia nicim nemazeme ( po osobnich zkusenostech s kortikosteroidy od narozeni do ted :-/ )
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KAWALSKI: to jo savo je k nicemu. my poridili nakou celkem drazsi barvu a hodne pomohla. Holka je astmaticka, atopicka a dalsi... na to ze ji jsou 4.5 let je to sila. s plisnema tu zapasime kvuli ni.
    jinak se omlouvam, ja prave mela dojem ze ji tam mate a zapasite s ni... jinak po savu se dusime vsichni:]]

    pred mat. jsem pracovala jako bytova dekoraterka a 4 roky jako ramarka obrazu:]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam