• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    LIDL Ceska Republika - lidl.cz
    http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-AC97A002-8CC9BD25/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=22903
    v nabídce za 499 a 599 je docela roztomilý mini nábytek na hračky
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KOPRETKA: tak to mě teda věčné předělávání bydlení nebere. jsem ráda, že to je jak to je a když to funguje, tak to dál neřeším. stejně se něco věčně mění prostě proto, že to je nutné, tak proč si přidělávat starosti navíc, že :-) navíc jsme s manželem oba "estéti" tj. chceme mít věci k sobě sladěné a tudíž jedna změna by si vyžádala další a ta zase další a tím pádem bysme mohli barák zařizovat z fleku znova což je jednak vopruz a druhak finanční rána. radši některé věci nemáme než dát něco s čím nebudeme spokojení....takže třeba ted stále nemáme knihovnu, ale holt se budeme muset dokopat k tomu, abysme to zadali truhláři bo naši představu žádný výrobce není schopný splnit.

    ad barvy....v bytě jsme měli všechno bílé , v baráku je část stěn barevných a až budeme malovat, tak asi část barevných půjde zase do bíla...přeci jen je to neutrální barva, která člověka nezačne po pár letech rozčilovat....většinou :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KOPRETKA: no vzdyt :)
    Me komentare nebyky utok na nikoho, jen konstatovani. Pokud to vyznelo jinak, tak se omlouvam, rozhodne to tak nebylo mysleno !
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    TERRYNKA: hele jak píši, v ostatních pokojích to nedělá, a když příjde návštěva, tak si do dětského pokoje na kafe sednout nepůjde.. takže můj byt je taky dle mých kritérii. ale tohle je auditko o dětských pokojích a tam prostě hravost, zvídavost, objevování a hlavně lumpárny patří..
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KOPRETKA: ok, ale jen vymenou - meho synka je taky dost :) Nerikam, chran Buh, ze jsem genialni vychovatel a ze jeho necmarani po zdech a nabytku je vysledek meho bajecneho pusobeni. Vim, ze je to tim, ze z jakehosi duvodu to proste prijal jako normu. Pouze konstatuji, ze pokud by tak cinil, nehodlala bych rezignovat a tolerovat mu to s tim, ze je maly a tak dale :)
    Kolik lidi, tolik nazoru, ja patrim k tem, kdoz se snazi mit domov dle svych kriterii utulny a nezrasovany, ale chapu, ze miru a dulezitost tohohle maji ruzni lide ruzne nastavenou.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    "))
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    NACITALKA: tak jasne, mluvim o postelich, skrinich, komodahc a podobne, policky taky neresim, dreva vsude okolo dost ;-) i kdyz zrovna v "našem" pokoji ( rozumej ja a pritel ) je to delane tak nejak "nafurt", vsehcny ovlne steny zabiraji police s knihama, postavickama do ruznych her, hrama a potrebama pro zvirata, dve policky mam na vyrobky z keramiky, co dela syn, ale jinak nikde zadne misto neni, docela me ot mrzi, ale pri vleikosti pokoje nemozne mit prostor jen tak, treba na obrazky :-/
    ale clekvoe desne nerada stehuju cokoli, no
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KAWALSKI: poradny mame jen stoly a komody, velky dreveny stul si ponese vzpominky na detsvi deti, doufam, ze ten mi zustane, ale u regalu, malych stolku atd. je mi to nejak jedno...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    na pocmarane zdi jsem kdysi v lidlu koupila takovou houbu, asi jako vleka houba na mysi nadobi, bila, a tou se ot proste "vygumovalo", slo to krasne, at uz pastelky, voskovky nebo propisky ;-)

    a ja osobne pokojicek postavim a necham, jakykoli ( detsky teda se prirozene vyviji s tim, jak dite roste a potrebuje trochu neco jineho ), ale nas pokoj jsem nejak zaridila a az na drobnejsi zmeny jako pridelani policek nebo prehazovnai kleci se zviratama ho nehodlam menit, pokud nebude fakt velky duvod typu "lepsi rozmisteni da vic prostoru". jsem ten typ, co radsi nabytek co nejkvalitnejsi ( dle fin.moznosit ), aby co nejdele vydrzel, nemam rada nakupovani novych veci, kdyz stare jeste slouzi :-/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    a v tom mam tak trochu paradoxne rada ikeu, ze se to stejne za cas znici, a tim padem muzem obnovit a porad by to vyslo levneji nez poradny kus, ktery se mi treba za dva roky nebude libit a pak co s tim...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KOPRETKA: ja taky pored premistuju, hlavne se vsechno neustale vyviji a okoli proste potrebuje zmenu, pak me to i doma bavi..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    WERKA: chápu, někdo to tak má. u rodičů doma se nenajde ani jedna zed bílá. já se v bílé necítím vůbec dobře.(
    WERKA
    WERKA --- ---
    KOPRETKA: Já měla všude odjakživa vymalováno jen bíle, takže malování bylo vždycky jen důsledkem špinavých stěn, nikoliv touhy po změně :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MEDVED007: to je pokaždé někde jinde.. ta fialová mi taky vadila a to jsme to přetírali asi třikrát. nakonec na tom byli obrázky aby to nebylo tak vidět..
    KISSA:ta fialová mi taky vadila a to jsme to přetírali asi třikrát. nakonec na tom byli obrázky aby to nebylo tak vidět..a ono to bylo jenom dočasný, kdybych věděla že to bude na dýl, tak bychom asi zařídili podkroví.

    MEDVED007: už sem se bála, že tu není nikdo kdo měl zákeřnáka doma. a jelikož moje mamka je učitelka v mateřský, různý finty zvládání dětí má v malíčku.. bohužel jak sama říká, emka je nezvladatelnej živel.

    a chci se zeptat. vy vymalujete a pak v tom několik let sedíte. Ve stejné barvě na stejné pohovce, která je léta na tom samým místě a tak? já fakt mám tendenci měnit pokoje snad co roční období. ale v tom malování se snažím držet ob dva roky. Takže jestli si to ted počmárá, tak to ted bude mít než mě to zase chytne přetřít.Díky tomu budu moc zase dát nějaké bordury a pokud to bude kačer, tak určo až půjde do školy(další dva roky), tak to předělám na čísla, písmena a tak, i když číselně sme na tom za super, takže nějaký čísla a abecedu budu davat asi už ted(pokud si vyloženě nebude přát kačery) barvu a tyto nálepky nechávám v plném rozsahu na její volbě.... a jestli si někdo myslí, že to stojí peníze, tak sory, s tímhle nesouhlasím, páč sama žádný nemám a když předělávám snažím se vejít do pětistovky.

    TERRYNKA:klidně ti svý dítě na týden půjčím.. moje domlouvání, brečení nad zničeným, facka přes ruku, která to udělala, vše jsme vyzkoušeli, ale třebas máš nějakou zázračnou moc a to mé dítě to odnaučíš.. jinak ti přeji hodně štěstí při dodatečném zjištování škod..)
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    WERKA: ten přebalovák je velký jak kráva je to jak pult dělaný na zabíjačku pro jitrnice :D a právě na jiných skříňkách zabíral moc místa , takže tohle je nejlepší řešení a v psacích stolech mám vše při ruce :) A přesně jak píšeš, počítám že si děti budou hrát spíš v obýváku nebo ložnici.
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    VERONIKA22:
    SWATKA: Pokojíček je vybaven hodně do budoucna a ano pod okny máme dva psací stoly, ale hlavně je za pár kaček a poničený nábytek mě nebude opravdu trápit. Tahle místnost je nejmenší, bydlíme v 3+1 a dvě lodžie a prostor na hraní je umožněn v obýváku (ale jsme spíš pro to čím méně hraček tím líp), kde i tam mám přebalovák a dohled z kuchyně. Takže dětský pokoj je opravdu jen na spaní, občasné koupání a noční přebalování. Fotky docela zkreslují, ale dle mě je tam i tak prostoru dost, jsem malá a bez pupku tam bude i pro mě místo na hraní :) A skříňky vedle nábytku jsou provizorní. S těmi jsou taky jiné plány a pak tam bude místa hromada. Díky za vaše názory :)
    MONKA
    MONKA --- ---
    ZEMINO: taky mě to teď štve, že jsme nedali i chodbu, máme tři psi a když se v chodbě oklepou tak je to na zdech :/ tak až příště budeme malovat chodbu, jdu do omyvatelný
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MONKA: my teda i chodbu..jdou dolů kopance z bot,malého otřené ruce,když jde od stolu :)
    MONKA
    MONKA --- ---
    ZEMINO: jj taky doporučuju, taky si to nemůžu vynachválit, sice je to dražší investice, ale za to to stojí, my máme vymalováno těmito barvami právě pokojíček, obyvák a kuchyň
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam