SWATKA: protoze studuje vs ;-)
TAYLES: kuraze? to neni o kurazi, ot je o "prognoze do budoucna", respektive ted ziju ja a muj syn z meho platu a pritele zivi rodice, jenze za 3 semestry dodela skolu, dostane titul a jelikoz v jeho oboru je zoufaly nedostatek pracovniku, bude si za vodou sedet pekne v kanclu a projektovat za dost slusne prachy. ono i kdyby seknul se skolou ted, tak porad bude jako Bc vydelavat trojnasobek toho, co mam v praze ja. a jakmile tohle nastane, projdeme takovou tou fazi "svatba" a dostaneme se k tomu "rozmnozovani", prece jenom nejsem nejmladsi a rodit ve 40ti fakt nehodlam.
a ze je pro me kondom za 49Kč drahej, kdyz potrebuju denne minimalne jeden, to se na mě nezlob, to by asi zaplatil malokdo ;-) a kdyz uz jsme u toho, antiko mi plati pritel ;-)
ono to neni jen o penezich, jeho rodice maji penez dost, ale bydli ve starem baraku plnem stareho nabytku, nosi stare obleceni, jezdi veeeelmi starym autem, protoze penize se tu davaji za jine veci, holt nikdo z nas nelpi na majetku tolik jak je v dnesni spolecnosti zvykem. ze ja chci tohle nebo tamto? holt si vydelam, zas zivit se od nich nechci nechat, vzdycky jsem is sovje dite zaopatrila sama jen z toho, co vydelam.