MEDVED007: to je pokaždé někde jinde.. ta fialová mi taky vadila a to jsme to přetírali asi třikrát. nakonec na tom byli obrázky aby to nebylo tak vidět..
KISSA:ta fialová mi taky vadila a to jsme to přetírali asi třikrát. nakonec na tom byli obrázky aby to nebylo tak vidět..a ono to bylo jenom dočasný, kdybych věděla že to bude na dýl, tak bychom asi zařídili podkroví.
MEDVED007: už sem se bála, že tu není nikdo kdo měl zákeřnáka doma. a jelikož moje mamka je učitelka v mateřský, různý finty zvládání dětí má v malíčku.. bohužel jak sama říká, emka je nezvladatelnej živel.
a chci se zeptat. vy vymalujete a pak v tom několik let sedíte. Ve stejné barvě na stejné pohovce, která je léta na tom samým místě a tak? já fakt mám tendenci měnit pokoje snad co roční období. ale v tom malování se snažím držet ob dva roky. Takže jestli si to ted počmárá, tak to ted bude mít než mě to zase chytne přetřít.Díky tomu budu moc zase dát nějaké bordury a pokud to bude kačer, tak určo až půjde do školy(další dva roky), tak to předělám na čísla, písmena a tak, i když číselně sme na tom za super, takže nějaký čísla a abecedu budu davat asi už ted(pokud si vyloženě nebude přát kačery) barvu a tyto nálepky nechávám v plném rozsahu na její volbě.... a jestli si někdo myslí, že to stojí peníze, tak sory, s tímhle nesouhlasím, páč sama žádný nemám a když předělávám snažím se vejít do pětistovky.
TERRYNKA:klidně ti svý dítě na týden půjčím.. moje domlouvání, brečení nad zničeným, facka přes ruku, která to udělala, vše jsme vyzkoušeli, ale třebas máš nějakou zázračnou moc a to mé dítě to odnaučíš.. jinak ti přeji hodně štěstí při dodatečném zjištování škod..)