• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SATAI: tak to ji mas jenom monofonni, musis si poridit novejsi ;) (sry za OT :))
    SATAI
    SATAI --- ---
    QUANTI: to ta moje dela jenom "Huuu, huuuu" ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SATAI: vyzvanela mi tak sova! neasi ;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    QUANTI: Ty nosis mobil? Ja myslel, ze ti chodi posta po sovach ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BIDLO, AETHER: ja taky povazuju za, rekneme, "dejove smysluplnejsi" smrt Lupina - Dory mi bylo lito nejvic, mit jen jeden hlas, ma ho...
    SATAI: jsem mela jeden cas jako vyzvaneni ;))
    SATAI
    SATAI --- ---
    BIDLO: Presne tak. Ostatne i ustredni Williamsova melodie se jmenuje Hedwig's theme.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    JANOS: To se divis ted? A nevzpominas si co byl nejvetsi tahak na prvni film pro maly haranti? Preci sova... to uz je taky let, co...
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    JANOS: ubohym nemym tvarim se vzdycky nadrzuje...
    AETHER
    AETHER --- ---
    BIDLO: v pohode, myslim, ze mam za sebou slozitejsi zivotni rozhodnuti;)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Jaj ted jsem zjistil ze jsem zapomel zakliknout Colina Creeveyho, ten chudacek si to fakt nezaslouzil. Naopak se divim ze je Hedwiga tak popularni...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    AETHER: Aha omlouvam se, ze jsem dal jen 3 moznosti :) Ale imho je preci jenom lepsi, kdyz tam sli oba a ona za nim nemusi zbytek zivota plakat. (samozrejme ze jsem je dal oba).
    AETHER
    AETHER --- ---
    BIDLO: ten nekdo jsem byla ja - chybel mi hlas, no:)

ale dava to smysl, ne? diteti mel zustat alespon jeden rodic, Lupin byl uz tak jako tak vlkodlak a mel by to komplikovane, ale alespon Doru mohla usetrit
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    JANOS: To z travy bejt nemuze. To je bohuzel mozek. A ten se vymenit neda... Ale da se vystriknout - jedna rana remdihem by to mela spravit.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Me zarazi, ze se nasel nekdo, kdo to dal jen jednomu z novorodicu...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    hehe, kterej soucitnik vlastne lituje wormtaila? :D
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    JANOS: Ollivander rika, ze se to muze stat s kazdou (viz 399). Na Elder Wand se ho Harry pta az o stranku dal.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    JANOS: pripada mi, ze chce rict, ze je to popularne napsany, "pohadkovy" (zlo bude potrestano) a provazi to medialni masaz. Coz za a vsichni vime a za be to neni vubec nic noveho (jako fenomen), ani jedna z tech veci. A mam neprijemne podezreni, ze se autor chtel prizivit na tom, ze clanek s takovym titulkem si vsichni prectou. Coz mi na nej prijde pomerne ubohy...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IM_MORTAL: no, v prohlizeci bys mel nekde mit nastaveni znakovy sady :) dej utf8
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    QUANTI: ne, že by se to dalo číst, se spoustou těch "neznámých" znaků....
    JANOS
    JANOS --- ---
    Quanti: Ten clovek neco huli?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam