• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    JANOS
    JANOS --- ---
    Jaj ted jsem zjistil ze jsem zapomel zakliknout Colina Creeveyho, ten chudacek si to fakt nezaslouzil. Naopak se divim ze je Hedwiga tak popularni...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    AETHER: Aha omlouvam se, ze jsem dal jen 3 moznosti :) Ale imho je preci jenom lepsi, kdyz tam sli oba a ona za nim nemusi zbytek zivota plakat. (samozrejme ze jsem je dal oba).
    AETHER
    AETHER --- ---
    BIDLO: ten nekdo jsem byla ja - chybel mi hlas, no:)

ale dava to smysl, ne? diteti mel zustat alespon jeden rodic, Lupin byl uz tak jako tak vlkodlak a mel by to komplikovane, ale alespon Doru mohla usetrit
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    JANOS: To z travy bejt nemuze. To je bohuzel mozek. A ten se vymenit neda... Ale da se vystriknout - jedna rana remdihem by to mela spravit.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Me zarazi, ze se nasel nekdo, kdo to dal jen jednomu z novorodicu...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    hehe, kterej soucitnik vlastne lituje wormtaila? :D
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    JANOS: Ollivander rika, ze se to muze stat s kazdou (viz 399). Na Elder Wand se ho Harry pta az o stranku dal.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    JANOS: pripada mi, ze chce rict, ze je to popularne napsany, "pohadkovy" (zlo bude potrestano) a provazi to medialni masaz. Coz za a vsichni vime a za be to neni vubec nic noveho (jako fenomen), ani jedna z tech veci. A mam neprijemne podezreni, ze se autor chtel prizivit na tom, ze clanek s takovym titulkem si vsichni prectou. Coz mi na nej prijde pomerne ubohy...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IM_MORTAL: no, v prohlizeci bys mel nekde mit nastaveni znakovy sady :) dej utf8
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    QUANTI: ne, že by se to dalo číst, se spoustou těch "neznámých" znaků....
    JANOS
    JANOS --- ---
    Quanti: Ten clovek neco huli?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    mimochodem, kdyz uz jsme u toho...
    http://quanti.haluz.net/tmp/komarek.html
    dnesni komarkuv clanek z MFD a ja jenom kroutim hlavou... ani trosicku jsem nepochopila, co to melo bejt, a jeste mi to otec posilal jako desnou legraci... tak nevim... jsem mimo ja nebo slovutny komentator (ktereho jsem doted povazovala za relativne vtipneho a inteligentniho cloveka)? nebo je to vazne vtip, ktery jsem nepochopila?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    JANOS: nn, ma, to je tam zmineny, kdyz si ji vybojujes, tak te ta hulka ma radsi ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IM_MORTAL: nevim, no, jako s tim kraturou je to takovy trochu preslazeny, ale dudley se zas tak extremne nepochlapil, ze mu dosla 1 konkretni vec nepovazuju za moc telenovelni... ja jsem s dejem i vyustenim v maximalni (realizovatelny) mire spokojena...
    JANOS
    JANOS --- ---
    Proc mam pocit ze o nejake porazeni se hraje jen u ty jedny hulky? Prece vyznam u normalnich hulek to nema zadny....
    AETHER
    AETHER --- ---
    BIDLO: ja prave myslim, ze jakakoliv porazka u tech hulek nehraje roli, roli hraje, kdyz nekoho porazis a pripravis pri tom o hulku, coz se tady stalo - Draco nejen byl bez hulky, ale hlavne bez prava ji dal pouzivat, takze od nej "odesla" i ta Elder wand...
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    QUANTI: imho spíš v tom komentáři šlo o to, jak se styl knihy změnil - to celé Rowlingová podtrhla jne tím, že možná vyjde 8. díl....HP mám ráda, ale taky musím uznat, že poslední díl mi připadá jak od někoho jiného než od Rowlingové....dudley se stal harryho milým bratránkem, tonksová byle těhotná s lupinem a oba umřeli, krátura začal uctívat harryho, rona a tak trochu i hermionu - prostě se to vymyká a mě to taky mexickou telenovelu připomíná....ale pořád mám ty knížky ráda - jen se z nich prostě stal objekt obchodu a co největšího výdělku....
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Z bezu jsou nejlepsi pistalky.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BIDLO: jenomze zadna hulka se nepise s velkym pismenem... tohle se bude skutecne imho prekladat podle toho druheho vyznamu, ne podle dreva

mimochodem, napsala jsem na blog svoje pocity ze sedmicky a prisel mi komentar:

Autor: Kverulant (IP: 90.176.154.150 , 150.154.broadband9.iol.cz)
    E-mail: top@sekret.com
    URI:
    WHOIS: http://www.ripe.net/fcgi-bin/whois?searchtext=90.176.154.150
    Komentář:
    Jsou lidi, co by rekli, ze je to text hodny scenare mexicke telenovely a u posledni kapitoly se jim chtelo zvracet z patosu hodneho pana prstenu :)

...neschvalila jsem ho, myslim, ze je naprosto o nicem... taky vam pripada, ze je takova moda pohrdat Potterem? chci rict, nemyslim, ze je Rowlingova Dostojevsky nebo Bulgakov, ale uz veimi dlouho me zadna kniha natolik neuchvatila, pokud vubec nekdy... a ze to se mnou cte deset milionu dalsich lidi, je mi celkem fuk :)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Další sumář. Nebo lépe 600 stran ve 13 odstavcích. Spíš pro lidi, co se chtějí nad HP ošklíbnout. Obsahuje spoilery takže sem. (via courtesy of WITTGENSTEIN).
    http://books.guardian.co.uk/digestedread/story/0,,2133299,00.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam