• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    LORD_SHAPER: Ale nechtel vubec umrit. Dyt se ho snazil presvedcit, aby ho pustil na bojiste, aby to harrymu nejak vyslepicil - zaziva. Coz byl i duvod, proc se ptal McGonnagalky jestli tam ma Pottera, ale chapal, ze se s nim nebude chtit nikdo bavit.
    LORD_SHAPER: Tezko kdyz uz je reditel :) A navic furt fungoval ten Voldyho jinx - 1 rok pro DA.
    ANGUA: Tady nejde o cely svet, ale o Snapeuv svet. Ale uplne nahodou se i ten po Lilyine smrti toci kolem Harryho.
    ANGUA: Zase na druhou stranu (i z toho ze posledni slovo neni jizva) je videt, ze ac JRK tvrdila, ze ma konec vymysleny uz od zacatku, tak si stale nebyla jeste behem psani 7 jista jestli Harry chcipne definitivne (jako Frodo) nebo jestli prezije.
    SATAI
    SATAI --- ---
    ANGUA: Pravdu dis. Kdyz nevite, kam dal, tak tam vrazte klise a tvarte se, ze je to archetyp ;)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    SATAI: ne to je osud spisovatelu, kteří nevi co dal
    SATAI
    SATAI --- ---
    ANGUA: Pouzij silu, Luku. Nebo hulku Harry...
    Tohle uz je osud moudrych kouzelniku-mentoru, spisovatel je zabije a oni se mu vrati oknem...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    takovy laciny
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    no to jak umre, teda vlastne neumre a povida si s bruimbalem.. a pak se probudi .. ja nevim, to mi rposte na rowlingovou prislod ost slaby
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    Zmijozel si cení ctižádostivých kouzelníků,kteří se nezastaví před ničím,aby dosáhli svých vysokých cílů
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mozna teda spis vychytrali ;) ale stejne...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMM: pro chytrakyje havraspar :)
    slytherin sou dobry kouzelnicky vlastnosti ne ? a videl si ze ten debil dokazal vycarovat nakej ten ohen co znicil ten diadem :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ADAMM: nevim, jestli byl o inteligenci - spis o odhodlani a dosahovani svych cilu. Havraspar je o inteligenci...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    to mě teda sralo od začátku, jak je to rozhozené - a propos, pokud měl být slytherin pro chytráky, tak co tam dělali kreatury a la crabbe a goyle? nemám rád skauty a tak mi to "slytherin = chytří = zlí" lezlo na nervy celých sedm dílů.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mně teda snape chybět nebude: takhle to bylo fér.
    spíš jsem si říkal, že celý ten slytherin je vykreslený dost neférově, pokud slughorn bojoval na správné straně, tak proč -všichni- studenti odešli? jak to je vůbec možné?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    LORD_SHAPER: no kdyz se bavime o knihach harry potter a... tak mi docela i prijde, ze se kolem harryho svet toci :)
    ja souhlasim s quanti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_SHAPER: nezlob se, ale to si pri vsi ucte proste predstavit nedovedu.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    QUANTI: Proč by mu padal do náručí. Copak se kolem Harryho točí svět? Nemůže mít postava jiné zájmy a cíle? Mohl by teřba učit šťatsně obranu.
    BIE
    BIE --- ---
    nedá se souhlasit než s obojím :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KORINKA: a co by tam delal? :o) padnul by si s Harrym do naruce a stal se kmotrem jeho deti? Nic proti snapefandovstvi, ale zkus se na to podivat bez emoci :)

BIE: jenze to by se ztratil ten moment, kdy mu ty vzpominky dava dobrovolne... to bylo taky dulezity...
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    ANGUA: A to na ňom bolo asi prvýkrát v knihe sympatické.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    LORD_SHAPER:
    harry taky sel na jatka a nehnul brvou :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam