• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Tak jsem to dočetla - mám z toho takové rozporuplné pocity. Ta sedmička je fakt divná
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAB1T: jj, to melo taky vostrou atmosferu...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BIDLO: Jo to bylo pekny, ale osobne me nejvic dostala scena z fallen warrior, kdy v burrow cekaji kdo se vrati zivej.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    BTW, JRK sice tvrdi, ze nejsilnejsi pro ni byla scena, kdyz sel Honza do sveta Harry do lesa, coz me ani nejak moc nerozhodilo. Pro me bylo nejvetsi peckou, kdyz do uprostred krasneho, usmevaveho dne, kdy se vsichni raduji a hoduji na svatbe, prilitne ten rys : "Uz jdou!" (prichazeji) (Ne ze bych u toho bulel, taky se mi to pri prvnim cteni nekde v pulce knizky, uz nevim kde, povedlo, ale ze byl v tom silene silnej naboj.) Takova mnohem drsnejsi verze peliskovskeho "Tato, jsou tu Rusaci!" Koneckoncu uz Gandalf rika v Morii uplne stejne: "They are coming!"
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    BIDLO: radsej nie, ja uz mam hranicu unosnosti nastavenu niekde uplne inde ako laici, tak aby som ich nedesila;)
    ale gdo by chcel tak nejake vesele slashove linky sa vzdy najdu;)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    KORINKA: Klidne pokracuj. Na konci nebyl vykricnik, ale smajlik. Auditko je open :)
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    BIDLO: ale prosimta yaoi. toto je tazky slash.(=toto nevymysleli japonci;))

uz som ticho,no.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    KORINKA: Stop yaoi fanfic! Stop yaoi fanfic! Jeste stesti, ze JRK patri mezi 96% :)
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    QUANTI: ANGUA: pre mna za mna by si snape mohol vziat trebars giant squid, ale keby to len bol prezil. a nahodou by bolo fajn, keby to prezil aj potty - to by bolo nametov na Snarry!
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ja myslim ze korince by se vic libilo kdyby se v knize objevila postava jmenem korinka kterou by si vzal:D
    SATAI
    SATAI --- ---
    CLAVEN: nebo imperiem ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANGUA: Možno keby si ju vzal násilím ;)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    ELLIE: To ze je to boubelata kvocna (nejen podle filmu, ale snad i podle popisu (minimalne charakteru) v knize, neznamena, ze je naprosto neschopna. A Bella udelala presne tu samou arogantni chybu co Sirius a ztratila koncentraci.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    :)))ne pr korinku by to byl happy end az do ty chvile co by si vzal hermionu .. to by se ji myslim uplne nelibilo, vid?:)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    co mate kurva vsichni proti happyendum? krom toho, pro korinku by treba byl happyend, kdyby snape vytrisknul avadou z harryho horcrux, harry s voldym by zarvali, snape by si vzal hermionu a stal se ministrem kouzel...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    :)))) aspon by to nebyl takovej happy end
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    vole... "proc ne"... to snad ani nemusim komentovat
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    QUANTI:
    a toc o si psala ellie s tim naprosto souhalsim :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    QUANTI: a proc ne vid:D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANGUA: mno spis by to celou rodinu rozhodilo a Ginny by se nemohla vdat a musela se starat o tatinka ;P

ELLIE: uz jsem tu psala, ze si myslim, ze matky jsou schopny sebrat netuseny sily na zachranu svych deti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam