• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    CLAUDE: Aaa, Imperioval v bance, ze? Kdyz mohla i McGonnagalka [sice pozdeji], proc by nemohl on :) Koneckoncu normalne se zabijet nesmi, ale ve valce ano.
    HARALD
    HARALD --- ---
    CLAUDE: mě se líbilo, že i Harry a McGonagall použili zakázaná kouzla. hodní hrdinové taky dělají věci, o kterých se později nemluví.
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    jj, neprominutelne kletby asi ztratily na neprominutelnosti...
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    BIDLO: No pouzil dve ze tri, Crucio a Imerius, to mi pripada jako dost.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    CLAUDE: Co krome Crucia na toho co poplival Minervu? Dyt i ona je snad drzi na reteze Imperiem, nebo se pletu?
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    Me docela zarazilo, jak Harry v pohode pouziva neodpustitelny kouzla a nikoho to ani nezarazi.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    TALANKA: Molly Bellu urcite Avadou nezabila, to by tam ylo receny a hlavne je to EVIL kouzlo :) Takze dobry kouzelnici musi zabijet jinak, jinak si vyslouzi pobyt v Azkabanu *rofl* Asi ji blejskla [thunderboltovala] ci co :) A Jak rika LORD_SHAPER: :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_SHAPER: ha, ha.
    TALANKA: a jak se k tomu obrazu ma dostat?
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANNIKA: mě přijde Rowla někdy dot nelogická. H furt řeší, že by si potřeboval promluvit s Brumbálem, ale nějak už neřeší, že je vlastně na obrazu. Atd, atd
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    HARALD: Škrabka přímo na komoru.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Mě spíš deptal začátek než konec. Některé pasáže byly nesmyslně dlouhé a nudné.

A HP je sice docela drsný, protože se v něm umírá, ale na druhou stranu je to mírné a uklidňující v tom, že s mrtvými (některými) se dá ještě mluvit. V obrazech nebo jiným způsobem (viz Brumbál a debata na nádraží). Když je smrt nečekaná, člověk by si strašně přál moct ještě něco říct... Sice to v HP není pravidlo, ale dá se, což mi přijde jako dost velká úleva.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ¨No, úpřiznám se, že jsem čekala, že ji zabije Nevill
    HARALD
    HARALD --- ---
    Já nevím, mě se konec velmi líbil. I ten hovor Voldemorta s Harrym na konci byl velmi pěkný. Vůbec jsem nečekal, že by Harry Voldemorta zdrtil nějakým superkouzlem.

Spíš by mě zajímalo jakým kouzlem Mrs Weasly zabila Beatrix. :-)
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    TALANKA: ono je to spis opacne, na zabijeni pouzivaj jen avadu (i kdyz nekolikrat nezabrala..), rekl bych, ze treba pekelny ohen pripadne sectumsempra maji zabijeci potencial pomerne veliky;)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    TALANKA: dyk řikam - prostě jednoduchý....
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    IM_MORTAL: právě že ta smrt byla taková - nijaká. Čekala bych něco dramatickýho. a ne to, že si pokecaj, a pak Harry prostě vykřikne odzbrojovací kouzlo a nazdar (mimochodem, všimli jste si, že kromě Avady nic nezabíjí)?
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    TALANKA: jj souhlas - chvilku dobrý, chvilku špatný...
    na konci je to skvěle rozjetý, člověk úplně hryže nehty a rowla to pak opravdu uměle ufikne tim, že se tam voldy vybavuje s harrym...pch! a ještě ta jeho jednoduchá smrt....
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Tak jsem to dočetla - mám z toho takové rozporuplné pocity. Ta sedmička je fakt divná
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAB1T: jj, to melo taky vostrou atmosferu...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    BIDLO: Jo to bylo pekny, ale osobne me nejvic dostala scena z fallen warrior, kdy v burrow cekaji kdo se vrati zivej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam