• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    SAJMONDEE
    SAJMONDEE --- ---
    já nechci vidět už nic z prostředí HP-.-..tohle bylo dostatečné....
    kniha byla parádní a je škoda, že se neni na co těšit, ale je to ukončeno a další kniha by to jen podělala
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    TALANKA: To nema ani TP a stejne kazdej rok vypusti dalsi Zemeplochu :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    to uz nema davno :) ale zase kdo nekdy psal... tomu to asi neda, nepsat...
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Tak hlavně - už nemá finanční potřebu psát
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    vyrostou ji haranty, bude muset resit pubertalni problemy dcerek, objizdet charitativni akce *grin* tech spisovatelskejch aktivit asi nebude zas tolik. Odhaduju, ze ted tak 1-2 roky ji jeste bude bavit HP (encyklopedie ap.), protoze ho ma konecne z krku a muze ho delat jako zabavu, pak ji trochu zacne lizt trosku na nervy [ne uplne, prece jen ji zmenil zivot, ale clovek se casem preji i kaviaru]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TALANKA: he, he :))
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    QUANTI: nebo zase obživne (je to šikovnej kluk) :oD
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja bych nejradsi videla HP encyklopedii :))

podle me pribehy deti nebudou, pac bez nejakyho nebezpeci by to byla nuda... mozna za tricet let si znudena Rowlingova vymysli druhyho Voldemorta a pojede to nanovo, ale spis tipuju ze ne :)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    já bych docela rád viděl, jak se rowlingová chopí úplně jinýho tématu, nejlíp mimo fantastično a jak se s tim popere...
    BE_BE
    BE_BE --- ---
    Tak co, kdy myslíte že přijdou příhody Lily, Jamese, Albuse, Scorpia atp? x) Já jsem teda pro, já bych si to klidně přečetla. Jen do toho, může rovnou začít novou ságu! x)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TALANKA: pak napsal ze to normalne rozklikaval a nekoukal na nazvy... clovek by si rek, ze kdyz mu napisu, at to necte, tak ze se aspon bude koukat, co otvira :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    QUANTI: to je hustý :o)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Jsem asi po pul roce zavolal pres pul sveta kamosce a dostalo se mi reakce. "Nic nerikej! Nechci s tebou vubec mluvit! Nehodlam ani poslouchat naznaky v tvem tonu hlasu..." Bych si skoro myslel, ze proti me neco ma. Bylo to nekdy v sobotu odpoledne... Tusim, ze 21. :-)) A to jsem se jen zeptal: "Tak jak jste daleko?"
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja jsem nevyspoilovala nic, akorat se ke mne (uz jsem to mela precteny a pritel jeste ne) dostal ten obrazek "fred dies, moody dies, even hedwig dies (lol)..." na roumenovi, a protoze vim, ze roumena cte, napsala jsem mu na irc:

08:40 <Quanti> eh, boze
    08:41 <Quanti> necti roumena
    08:41 <Quanti> :)

...

09:11 <woody> jezis
    09:11 <woody> ten roumen
    09:11 <Quanti> jezis
    09:11 <woody> dopice
    09:11 <Quanti> rikam nekoukej
    09:11 <Quanti> doprdele
    09:11 <woody> ale dobry
    09:11 <Quanti> procs to otevrel??
    09:11 <woody> videl sem akorat 6x dies
    09:11 <Quanti> k
    09:11 <woody> nevim kdo
    09:11 <woody> a nevim kde
    09:11 <woody> takze dobry
    09:11 <woody> ufffff
    09:11 <woody> nevim, no
    09:11 <woody> sem myslel ze to je naka prasarna
    09:11 <woody> mas rict, ze to je spoiler
    09:11 <Quanti> booooze

...chlapska logika :))))))
    AETHER
    AETHER --- ---
    EUNIKE, ANGUA: to uz skoro muzeme soutezit, kdo nejlip spoiluje, my zas s kamarady resili barvu vlasu a ze nejlepsi by byla duhova nebo proste menici se a ja jednim dechem, jaka je skoda, ze Rowlingova nechala zemrit Tonksovou (oba byli teprve na zacatku knihy:)
    EUNIKE
    EUNIKE --- ---
    ANGUA: no, mne se podarilo neco podobnyho :)
    jsem potkala kamaradku (ktera je asi u 5.kapitoly) ... tak jsme si povidaly, povidaly a ona pak rikala, ze to sice jeste nema precteny, ale na nyxu v ty uvodni ankete uz zahlasovala, ze cetla vsech 7 dilu. Nacez ja ji na to povidam, ze zajimavejsi je ta anketa ve spoilovacim klubu, ze tam jde o to, ci smrt te nejvic mrzi a jednim dechem dodavam, ze samozrejme vede snape. :) no, doslo mi to hned jak jsem to dorekla... sice jsem se to pak snazila vylepsit tvrzenim, ze to bylo prece jasny od zacatku, ale nevim, jestli ji to pomohlo :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ale nevytvoril (tedy: myslel si, ze nevytvoril)...
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    Já jsem zase měl dojem že všechyn viteály jsou starší než Herry. Byl jsme přesvědčen že mu Brumbál sám říká že při jeho smrti chtěl vytvořit sedmí.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    sem dneska uplne nejhur vyspoilovala kdo umre pritelovi :)) on uz nejak vedel ze umre lupin, ale ze bude mit malyho, kterymu bude harry delat kmotra. a bavime se a ja rikam ze neni zadna vyhra prijit o tatu a mit za kmotra 17 letyho fakana a pritel, ze to prece neni tak spatny mit strejdu kterej je celebrita a je s nim srabnda a je mladej a ja neco jakoze to ti jidlo ale neobstara. nacez on se zatvaril jakobyc mu prave dala facku a s takovym kyselym vyrazem rponesl "takze tonksova je tuaha taky. no tak ti dik"
    :)))
    jeste ze cetl jen ten epilog :))
    takze sem ho pak jeste spletla a rekla sem ze ten epilog je blbost, ze to je cely jak by to mohlo dopadnout, ale ze umrou harry ron i hermiona a skoro vsichni weasleyovi i lupin a toksova i maly:D
    takze pronesl ze bude celou noc cist aby teda vedel jestli kecam nebo ne:D ale fakt mi to uveril !:D
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Asi najlepsi vtip v knihe, ale som predpojata ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam