• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    EGARIM: podobnej dotaz by moje maminka, tak pls kam se to ztratilo? verim ze tudy to urcite bude rychlejsi nez naky hruby googleni a kdovijaky prasarny :)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    KENNY: A taky se projevi, ze to drepeni na pr.. samozrejme kazdyho normalniho cloveka se... A kdyz nekomu pak povesis na krk horcrux, tak to blafne v cuku letu. Ja nechapu, kdyz jim vsem bylo naprosto jasny, ze se z horcruxu magori, proc si ho ten blb vecne nechaval na tele. "Aby se neztratil" je dost nepresvedcivej argument, takze jedina fce byla, aby byl vecne pod vlivem a aby ho pak Ron mohl zachranit.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    QUANTI: CELLINDRA: Protoze ho presne rvalo to, co Dumbledore ocekaval. Ze sice ma task-to-do, ale ze by bylo skvely bejt pan sveta, vladce smrti (kdyby mel hulku, tak vyridit Voldyho je prece zalezitost jednoho zivnuti [jak by se mohlo zdat], privolal by si rodinku ap.). Vidis to presne v te debate, kdyz se ti 3 hadaj, kterej Hallow je nejlepsi a kazdej si vybere neco jinyho. Proto je jedna z mejch nejoblibenejsich pasazi (doufam, ze to tu nepisu uz popaty, podruhy urcite :) ), jak v Shell Cottage kurzivou promlouva k Albusovi "Vis jak to je pro me tezky?!"
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    KENNY: To jo, ale kdyby každá knížka byla takhle realistická, unudili bychom se k smrti. A k tomu čtenář není zas takový blb, aby mu to nedošlo i na polovičním prostoru. Chytrému napověz...
    KENNY
    KENNY --- ---
    CELLINDRA: Drepení ve stanu a bloumání od niceho k nicemu bylo náhodou super - celkem realistickej prechod od pohádky s moudrým dedeckem Brumbálem k dospelosti, kde ti nikdo nerekne, co más delat :).
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    KORINKA: Vždyť jo, dřevo Potter seděl půl roku na pr... a nic nedělal, zatímco někdo další mohl klidně hledat horcruxy - ale že ho nenapadlo poptat se v Hogwarts, když hledal věci, co patřily zakladatelům, teda respektive, že ho to napadlo až potom... to jsem nepochopila. Je vidět, že wit beyond measure teda není jeho heslo. :)
    EGARIM
    EGARIM --- ---
    Zdravim vsechny, mam dotaz: nestahnul jste si nekdo neoficialni preklad sedmeho dilu od Fenix teamu? Cetli jsme to online a ted nas trochu zaskocili...kdyztak posta. Diky
    SAJMONDEE
    SAJMONDEE --- ---
    já myslim , že kdyby to někomu jinému řekl, že se to pak mohl dozvědět někdo další a třeba i smrtijed a pak i Voldemort, což by pak ůkol stížilo, protože by se pohlídal.
    tahle to věděli jen R a H, které měl blízko sebe a dohlíželi na sebe.
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    CELLINDRA: bo keby to vedel snape, by si povedal - drevo potter nic nezvladne, musim horcruxy zlikvidovat ja. takisto Order. ale pucmeloun to mal vymyslene- cim viac ludi o operacii vie, tym vacsie riziko - nahodne prezradenie, umyselne prezradenie, legilimency, mucenie....radsej nech to vedia traja ludia nez 10
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    LORD_SHAPER: S těma horcruxama máš teda pravdu. A vůbec, proč se vlastně furt tak nemohl rozhodnout jestli Hallows nebo Horcruxes, když mu snad Dumbledore jasně řek "sežeň horcruxy a znič je".:)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    QUANTI: To neni žádnej důvod! :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    protoze proste brumbal nechtel aby to rekl. tecka!:) tohle nechapu proc resite, stejne brumbal vsechno vedel, ze se stane tak jak se stane a kdyby to bylo jinak tak by se to treba nepoDARILO:) Mimoto myslim, ze zrovna lupinovi t onerekl, protoze rposte chtel aby byl u ditete a to ho neztratilo jako harry svoje rodice.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Mě se pětka líbila nejvíc ze všech teda :o)))

Jo, taky je to kravina, proč to neřekl alespoň Lupinovi (hlavně to nechápu, co s tím zmohli, když byl Brumbál už pod drnem)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    KORINKA: Jo to by bylo dobré.
    CELLINDRA: Mě udivuje, jak Harry celou dou mátožně dumá, když má více méně komplení výčet horkruxů už v šesté knize.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CELLINDRA: Brumbal mu to prece zakazal ;)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Máš pravdu, Quanti, pětka mě nudila ještě víc. Ale štvalo mě, že oni jsou furt zalezlý v tom stanu, zatímco všechno zajímavý se dělo ve škole a v okolním světě.
    Jo a taky mi přijde dost nelogický, proč se Harry snažil až do poslední chvíle utajit, že se musí najít a zničit horcruxy. Kdyby to řek alespoň Orderu a DA, tak by to mohli mít z krku daleko rychlejc.
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    ppravda, ja by som tiez prijala par kapitol o snejpovom riaditelovani a odboji proti carrowsom.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja se vam divim, takova petka byla aspon do pulky neskonale nudnejsi :))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ELLIE: :DDDDDDDDDDDDDDDd
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    CELLINDRA: To nejsi sama. Některé pasáže byly k ukousání...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam