• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    MATHES
    MATHES --- ---
    Myslim, ze pokud neco bude psat, tak se primo nabizi prequel (naprikald u Star Wars to fungovalo skvele). Verim, ze bych nebyl sam, kdo by se rad docetl o kvartetu tvurcu pobertova planku a vzestupu Pana Zla, o kterem jsme se sice neco malo dozvedeli v 6+7 dile, ale to bylli jen utrzky nezbytne pro dokresleni HP linie ;)
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    no a treba by je mohlo napadnout, ze je nekde mezi schovanymi a tak by radsi nezabili nikoho. mimochodem, kdyby Harryho chytili, tak po zjisteni, ze je to nekdo jiny, by ho stejne zabili.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Hm, ja uz si to sice moc nepamatuju, ale napada me, ze Harryho si prece chtel zabit osobne Voldemort, ze, takze ukolem Smrtijedu bylo privest ho k nemu. Zatimco na ostatni by vubec nemuseli brat ohledy. Weasleyova? Kde je Potter? Nereknu! Crucio! To by mohli Harryho pri svem zbesilem hledani zabit skoro nevedomky...
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    protoze takhle se Smrtijedi vrhnout bezhlave na kazdeho Pottera a nejlepe je zneskodni vsechny, coz je mnohem horsi, nez kdyby si rekli tady neni, tady taky neni, tady taky neni... to by bylo pak mene utoku a vice hledani Harryho, kde je a kudy mohl uniknout?
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    ja ted ctu podruhy sedmy dil (zas si to davam v jinem jazyce :-)), uz ze zacatku nechapu par veci. jednak jak si mohli byt Smrtijedi tak jisti, ze je to pravy Harry, kdyz nevysila zabijeci kletby, kdyz Ron s Hermionou, taky prevleceni za Harryho, je zcela jiste nevysilali take. zadruhe nevim, proc nezvolili spise taktiku dat Harrymu mnoholicny lektvar a 'prevleknout' ho tak za nekoho uplne jineho, treba za pani Weasleyovou nebo by Ron zustal doma a za Rona...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    BIE: To prostředí je atraktivní, ale musela by tam zase dodat ten faktor nebezpečí a záhady... Což by předchozí boje s Voldym (ty než zkusil zabít Harryho) zastat mohly, jenže už se ví, jak to dopadne. Už jen sledovat, co ve škole vyváděla minulá generace by bylo o ničem. Leda by tu následující potkal nějaký Voldy reloaded:o)
    BIE
    BIE --- ---
    já bych brala historii, něco o 4lístku James, Sirius.... Nebo i klidně něco jiného, ale mohla by vydržet u tohohle prostředí...
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    ja myslim, ze se vrhne na neco npoveho. sama uz toho Harryho musi mit plny zuby.
    ANOEL
    ANOEL --- ---
    a co by v osmem dile asi bylo? kdyz uz ten dej odstrihla posledni kapitolou???
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    A co ho prejmenovat na hp8 - SPOILERY ? ;-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    BIDLO: JKR uz pry uvazuje o osmem dilu:) a ano, muzes odkrouhnout sam:)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Protoze uz spoileru netreba a na mlceni o HP staci ty dva puvodni kluby, tak pokud se nikdo do konce mesice neprihlasi se zavaznym duvodem, proc by mel tenhle klub pokracovat a ze si ho chce prevzit, tak poprosim vrchnost o zruseni (no mozna ho muzu odkrouhnout sam, to netusim).

    Svuj ucel splnil a za <strike>chv</strike> ... hodne_dlouhou/nejakou chvili bude snad i ta Medkova napodobenina.

    P.S. Tak jako Dumas napsal "Tri musketyri po 20 letech" napsal i "Tri musketyri JESTE po 10 letech". Nejak jsem tenkrat dlouhou chvili nechapal ten vyznam toho "jeste" a bylo mi divny, proc se to odehrava az pozdejc, kdyz 10<20, no ale i pomalejsim to nekdy jednou dojde.
    Tim jsem chtel uvest, ze HP po 19 letech uz mame, tak at si fanousove jeste chvili pockaji a ona jim JKR ty pokracovani dalsi generace napise. Svy stary kolena uz zajisteny ma, tak jeste zabezpecit deticky...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SHIDO: Anzto mec nejni jen pro Harryho, ale pro kazdeho, toho jmena zaslouzileho, Griffindorova nasledovnika/dedice (coz pan profesor-to-be zcela jiste taky je, i kdyz ja ho uz od prvni tridy [jejich] rad nemam)

    SHIDO: Nebelvír (ta druha pulka jako lev, taky jsem to puvodne nechapal); a Moudrý klobouk, coz [to druhe] je skoro tak hrozne jako v americtine sorcerer's stone [dukazem, ze se americtina od anglictiny budiz nutnost prekladu HP!!]
    MINAE
    MINAE --- ---
    njn...cist rychle se nevyplaci :))
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    neměl, vypadl mu z klobouku, poté, co mu Voldy klobouk nasadil na hlavu a zapálil
    MINAE
    MINAE --- ---
    diky...tak to jsem asi musela odstavec preskocit, vubec jsem ani nepostrehla, ze ten mec mel :)
    SHIDO
    SHIDO --- ---
    Neville ho skalpoval mečem z klobouku (Sword of Griffindor, Sorting hat - české ekvivalenty neznám)
    MINAE
    MINAE --- ---
    jsem si tedka uvedomila, ze jsem nejak nepostrehla, jak byl znicen Naginy (a kym)...a knizku uz mam z ruky. Muze mi to nekdo z vas prosim prosim osvetlit :))?
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    nutne si vzpominam na volnu a mir... ;-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    HARALD: Coz o to vydat, ale cist bych to nechtel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam