• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENCAOtužování
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    RESOLUT: pekny, cesko krajni tuzilove? :)
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    WENCA
    WENCA --- ---
    jo, souhlasim. :)
    ZLATKA
    ZLATKA --- ---
    uvitala bych vic lidi,bude to zajimavejsi urcite :-]
    WENCA
    WENCA --- ---
    ZLATKA: supr. :) jeste se nekdo prida? :)
    ZLATKA
    ZLATKA --- ---
    tak oprava,ze bych teda mozna se pridala taky
    ZLATKA
    ZLATKA --- ---
    tz jo to bzch si moyna takz vyzkousela..
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    WENCA: tak, ja bych leda tak vlez, po zahrati a pak zase mozna i rychle vylez .. plavani bych nejspis vynechal :) .. i kdyz asi to jeste nebude uplne ledovi, kolik ted tak muze mit, 9?
    WENCA
    WENCA --- ---
    MITTRON: je mi celkem jedno kam, ale o vltave jsem o vikendu premyslel. sla/sel bys taky?
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    WENCA: a kam mas namireno? na vltavu?
    WENCA
    WENCA --- ---
    je tu nekdo z prahy kdo by si sel ven zaplavat? :)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    pri otuzovani, nebo lezeni do studeny vody me prijde jako dost podstatny se pred tim nejak zahrat .. rani koupeli ve studeny, je fajn kdyz predchazi zahrati, treba vydrbani se hrubsim kartacem, jednak zahreje samotny drbani/pohyb zevnitr a pak kartac zvenku kdyz se clovek nesetri :).. podobne, lizt do ledovy reky/rybniku ma smysl kdyz je clovek rozohnenej. coz je mozny do znacny miry nezavisle na pocasi, i kdyz venku mrzne, je mozny se do pul tela zpotit (treba pohybem) a nasledne zasycet v ledovym obeti.
    ZLATKA
    ZLATKA --- ---
    WENCA:
    :-)
    WENCA
    WENCA --- ---
    ZLATKA: Delej co vyhovuje vic tobe, na nazory ostatnich se vykasli.
    ZLATKA
    ZLATKA --- ---
    fakt ne??to bych se zblaznila..a nebudu nemocna bez postupnyho otuzovani?
    WENCA
    WENCA --- ---
    ZLATKA: Jednoho dne jsem si rekl, ze budu otuzilej a od ty doby teplou vodu nepouzivam. :) Imho nejaky postupny prechazeni nema smysl.
    ZLATKA
    ZLATKA --- ---
    WENCA:
    :ooooooooo cože?jak to děláš?já bych se měla otužovat,pš je mi skoro vždycky zima..jak jsi začínal?
    WENCA
    WENCA --- ---
    GOBERS: No samozrejme. :) Dulezity je moc nefilosofovat a proste to udelat. :)

Jinak se uz dva roky sprchuju jenom studenou, kazdy rano, tak dve minuty. Uz mi ta voda ani neprijde studena. :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WENCA: Že bych šel vyzkoušet Aare?? :-D
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    WENCA: Blaazen ;) Ja jsem rad ze se prinutim zakoncit sprchu aspon na minutu studenou..
    WENCA
    WENCA --- ---
    Tak jsem se minuly vikend koupal ve tri hodiny v noci v horskem potucku na Sumave a musim rict, ze mi byla fakt zima. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam