• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    VIVA_
    VIVA_ --- ---
    KATIA: fialovýho jídla je spousta..ale jelikož nejsi zvyklá na fialový brambory, tak se ti nelíbí:) mě se taky nechtěla jíst růžová kaše ze školní jídelny obarvená od řepy a přitom taková dobrota:)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ADE_ZEWL: nevim, ale spis pochybuju. preci jen je to australska tv produkce. leda ze by to davali na tv paprika nebo neco podobneho.
    ADE_ZEWL
    ADE_ZEWL --- ---
    TIGRE: neni to náhodou někde s CZ titulkama?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: whoa!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    RUTHLESS: jj food safari je moc fajn!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TIGRE: mam pocit, ze kvli tobe prijdu o praci... to je dokonalej serial, sjizdim vsechny dily. diky za to!
    KAREN
    KAREN --- ---
    Kontejnery v tržnici Saparia vystřídají obchody, školka a lékaři - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=719017
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CYWILLY: Jen buď, protože se pletu. Špatně jsem to identifikoval, měl jsem to za nějaký druh mladého nakládaného zázvoru - bambus mě nenapadl :)
    CYWILLY
    CYWILLY --- ---
    TIGRE: Já teda nechci bejt hnidopich, ale v tržnici na Pho jsem byl asi padesátkrát, ovšem nakládanej zázvor mi k tomu nikdy nikdo nedal a ani jsem nikdy neslyšel, že by se něco takovýho dělo. Nepleteš si to s bambusem, kterej si k tomu můžeš dát?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    WIL_M: ok díky za info!
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TIGRE: prodávaj ho mimojiné i na obr kýble v tom korejským krámu na Korunní. vstupní místnost vlevo vzadu, mám pocit
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    A co se týče vietnamské kuchyně - máte představu, jak se jmenuje takový ten nakládaný zázvor, který dávají k pho v tom stánku v tržnici?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Australský pořad Food Safari o vietnamské kuchyni

Food Safari - Vietnamese 1:2 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=gy7o-GHXOec

Food Safari - Vietnamese 2:2 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vFP3vxMWzII
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    MIKATCHOU: to ne, taketo speciality tam nemavaju vo velkom baleni :-)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    díky za info, takže mi nezbude než chodit a čekat až je někde uvidim náhodně .)

NENUFER: v Marku jo? to je tam měli tak po desetikilech ne? :)
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    MIKATCHOU: videla som ich aj v Makre ale nemam pocit ze by tam boli trvale
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MIKATCHOU: mám pocit, že já je viděl ve vietnamský zelenině v průjezdu u arbesáku. viděl jsem to prvně, měli to v bedýnce vedle klasickejch brambor, tak v týhle souvislosti tuším, že by to mohlo bejt ono :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JUANITA: oranžovejma bramborama máš na mysli sweet potatoes? no tak ty se předevšim nesmí jíst jako příloha, ty prostě zpracuješ podobně jako jinou zeleninu, nebo jsou z nich i dobrý hranolky. Já mam sladký brambory ráda. Ty fialový sladký nebyly. Chutnaly v podstatě skoro stejně jako normální, ale možná byly takový jakoby krémovitější?

KATIA: tak to tě lituju, to asi vůbec nejíš borůvkovej koláč ani nic jiného borůvkového a ostružinového, červené zelí a nafialovělý ledový salát .)
    myslim že na fialový neni nic špatnýho :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MIKATCHOU: jak je to ve srovnani s oranzovejma? ty jsme meli v ju es of a na thanksgiving, a pro me to bylo nepozivatelny, i kdyz verim, ze cast duvodu byl i predsudek o tom, jak ma brambora chutnat, a srazka se (sladkou) realitou.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    v thajsku z tech brambor delaj chipsy, daly se koupit normalne na ulici .. takovy sladsi, jeste spolecne s jinou zeleninou ale uz nevim cim.. mnamka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam