• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MRMNK: vyrabis?Ja se ted v praci snazil, s kolegou jsme ovsem vypestovali jen krasnou plisen:)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    ARMADA: Arirang korejsky obchod na korunni 47, maj tam i vse na vyrobu vlastniho
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    kde v praze koupit na ochutnání domů kimči?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    TIGRE: :] mne taky chutna, ale prijde mi posledni mesice silne precenovany; takovej poctivej kureci vyvar, dynova nebo chrestova polivka -- vsechno jsou vyborny zalezitosti, ale hromadnou vypravu na ne nikdo neorganizuje. jasne, v tomhle hraji roli faktor 'novelty', je to neco novyho, ale kdyz nekolik let ziju u trznice a jim hlavne asijsky jidlo, tak mi to tak neprijde.
    CYRUS_SMITH
    CYRUS_SMITH --- ---
    díky :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    dekuji vsem, lipanskou mam jednu zastavku od prace, vim, ze je tam pakos jidelna, o kramku jsem nevedela. Hmozdir porad jeste nemam.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    GUDRUN: Myslikova ul. centrum je, takze Farah:)
    Ale jinak i vsechny ostatni rady co tu jsou jsou OK.
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    GUDRUN: celej koriandr, jak doporučuje MACHALIK: maj třeba v Marks & Spencerech, v centru je např. na Andělu. Ale s tou čerstvostí to asi nebude nic moc.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    GUDRUN: nejlepší indický koriandr v praze v prodejně Čapátí na Táborský (Praha 4...pravda, taky ne moc centrum)...ale stojí to za to...obecně doporučuju víc než ty pakistánce, protže ind vozí často a čerstvý koření, skvělou rýži a chilli papričky...

mapa tu: http://www.scuk.cz/d/capati/
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GUDRUN: Máš-li hmoždíř, kup celej a potlukej, praská jako nic.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    jestli pocitas zizkov jako centrum tak u pakosu na lipansky .. arabove v myslikovy by ho mohli mit taky
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevite kde v centru prahy snadno koupit mlety koriandr?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    CYRUS_SMITH: na francouzský bývá, pak ji vídávám na újezdě v průjezdu
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    jo,ti na gorazdove ji mivaji. I nektere vetsi ovoce-zeleniny a vecerky,napriklad ti na Karlaku, tam jsem to urcite nekdy videla.
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    CYRUS_SMITH: na milady horakove - praha 7 v niektorej z vietnamskych vecierok ju maju. nepamatam ale v ktorej :-D (su tam 3 ci 4)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CYRUS_SMITH: sestra ji koupila na holesovicke trznici a pak se zlobila, ze ji v kauflandu maji za polovic a nijak horsi. Ale ja jsem ji nezkousela, nakupuju v malesicke trznici. Urcite ji maji Korejci v Gorazdove.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    viděl jsem ji i v holešovický tržnici
    KALTY
    KALTY --- ---
    CYRUS_SMITH: Zkusil bych právě tu Francouzkou 66 ale najisto ti to neřeknu
    CYRUS_SMITH
    CYRUS_SMITH --- ---
    ahoj - nevíte kde v praze koupit sticky rice? odhaduju že asi v sapě, ale rači bych nějakej malej krámek někde víc v centru... dík
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ale jinak oceňuju :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JUANITA: Já si nemůžu pomoct, ale mně pořád chutná... všechno ostatní je taky fajn, ale když jdu v zimě do tržnice (a já rád i v zimě jím venku), tak se prostě horkému vývaru nic nevyrovná... už jenom proto, jak to rychle stydne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam