• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    TIGRE: Díky! A je nějaký kontakt na tu prodejnu? Zkusil bych si tam zavolat, páč 80 kiláků kvůli tomu asi nepojedu... :D
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    SCHEJBITCH: Net-shop nevím, aleohledně Gosari bych zkusil korejský obchod v Korunní ulici v Praze. Kim-Chi vídám v konzervě i ve večerkách, jinak ho samozřejmě budou mít tamtéž.
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    Ahoj! Neví někdo, jestli se dá u nás někde sehnat Gosari? A pak by mne zajímalo, kde sehnat Kim-Chi... Nejlépe nějaký ten net-shop... Díky za info...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    GUDRUN: imho fér
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Pho Vietnam zdrazili, nevim kdy, nekdy v tejdnu, pry kvuli cene masa, asi o 5kc.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    http://www.vietfoodfriends.cz/2012/05/bun-bo-nam-bo.html (ale teda si neodolám a pojedu si večeři koupit do Nuslí ;))
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GEJSHA: Nema. Jedine pres den.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    GEJSHA: nevím, jak s jídlem, ale když jsem tam byl naposled někdy po šestý hodině, tak tam bylo celkem mrtvo a stánky/obchody zavíraly...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Tak jsme si taky do LalQily zasli a bylo to moc dobre, i kdyz jsme v uplne prazdne hospode cekali pul hodinky na jidlo. Pan majitel je jeden z byvalych spolumajitelu Pindu a pry tvurce menu, takze standard jidla tak nejak velmi podobny, cili jeden z nejlepsich v Praglu.
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    Ahoj, ctěla bych vědět, jestli má cenu jezdit na jídlo do Sapy navečer, cca kolem 19:00, nějak jsem nikde nenašla otevírací dobu jednotlivých bister atd. dík za info.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KALTY: dekuju za doporuceni, byli jsme spokojeni.
    Rezervaci po telefonu anglicky mluvici pan sice nejak nepochytil, ale mista bylo dost, slecna servirka pozorna, doporucila nam, chutnalo nam. Jen si priste mango lassi nedam na zacatek jidla, nemohla jsem pak dojist. Jehneci jalfrezi vyyborne, ja jsem mela nejaky paneer jemnejsi, nejlepsi byla mangova zmrzlina. Pry je mam doporucit dal, evidentne nemivaji narvano. prostredi fakt prijemne, mam je kousek od prace, tak zajdeme brzo znovu, akorat si odpustime dva predkrmy a dve prilohy, bylo toho fakt nemalo.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GUDRUN: OK ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KALTY: pomlouvam The Pind, do LalQily mam rezervaci.
    KALTY
    KALTY --- ---
    MAKROUSEK: GUDRUN:
    Ted nevím už ani já kterou myslíte.
    Pokud jde o LalQilu tak jsem tam byl dvakrát během dvou měsíců a naprostá spokojenost... A vyšli nám stříc když sme slavili v 18ti lidech...
    Jelikož to bylo stylem ochutnej 10 jídel a různé předkrmy. Všechno bylo pěkně popsané aby každý věděl co jí atd.
    neměl jsem jediný problém
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ha!!! Sestrenka mi z Ciny privezla silenou vec - kureci pařáty v chilli! Vypada to nejak takhle:

Smrdi to divne, chutna to divne, ale ze vseho nejhnusneji to vypada :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAKROUSEK: jo promin, uz mi to je jasne.
    Orange moon je z ruky trochu a u vietnamskych restauraci se apriori obavam bistrovitosti, mozna chybne. Zkusime ji jindy v mene slavnostni situaci, mam ji na seznamu. Dik.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GUDRUN: Jo aha, ty mluvis o te prvni hospode. Psal jsem jeste o dalsich dvou, ale to je jedno. Tak dobrou chut.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAKROUSEK: je to takove to za rohem od tramvaje smerem dolu, jak tam maji obedovy bufet? dva lidi si mi tam stezovali na servis, nezavisle na sobe, proto tam nechci na oslavu, no. Nevim, co k tomu mam jineho rict :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    GUDRUN: jo takhle
    No víno tam kamarádi měli a dobré...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GUDRUN: What?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam