• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Sleduju tenhle klub už třeba rok a jsem věru vděčnej za Brno.
    MINOU
    MINOU --- ---
    GEJSHA:
    Dnes jsme v Anglické vyzkoušeli pho bo tai a minulý týden tofu s fazolovými klíčky a hovězí s fazolkama. Všechna jídla byla strašně mastná... Paní je moc milá, ale ten mladší chlap je dost nepříjemný a zákaznický servis mu teda neříká vůbec nic... škoda... Pho jinak docela dobrá, ale mám ji radši V Gorazdovce , na který neplave vrstva tuku a do který si můžu dát plátky naloženého česneku... A když už mají restauraci se sezením, tak by se šikla i milá obsluha, a ne to dělat dál jako bistro s objednávkou u kasy (mně to přijde divný...).
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GEJSHA: jo, dobry. ale uz jsem tam mel dost podprumerny kureci neco; chtel jsem zmenu a nevyplatilo se. maso bylo mistama imho nedodelany.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GEJSHA: Jojo. Vrele doporucuju, skvele Bun Cha i to jejich Pho Bo je stejne, ne-li lepsi, nez na Jiraku. A da se tam sednout!
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    Už jste někdo prosím vyzkoušel novou provozovnu Pho Vietnam Tuan&Lan v Anglické?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    tusil by nekdo zda se daji v Praze sehnat Larich produkty, pripadne primo tenhle Sri Lanka Sambol?

JUANITA
    JUANITA --- ---
    hmmm, na stoprocentni nezavadnost si nevsazim, ale zda se mi, ze tady nekdo nevi, jaka je 'spravna' chut tehle vermicelli.

(viz 'nevyhovující parametr')

Potraviny na pranýři | nejakostní, falšované a nebezpečné potraviny | Hanoiské rýžové nudle
    http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=319
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    no, já tam byl včera (bun bo nam bo) a nesmažené závitky a oboje bylo super
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PEDRO: podle známé, c obydlí z rohem se Jiřák velmi výrazně zhoršil za cca poslední dva měsíce, já tam za tu dobu měla jen nesmažené závitky a byly hrozně oschlé
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    nemate nekdo zkusenost s vyrobou ryzoveho vina ?? .. recepty na netu pridavaj na rozjeti fermentace Chinese yeast/Ragi Tape - coz je neco jineho nez drozdi na chleba .. zna to nekdo, pripadne pod jakym nazvem by se to tu dalo sehnat??
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PEDRO: Byl jsem tam jednou, ale dával jsem si tam akorát nějaké obědové curry. Díky za tip, vyzkouším.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    TIGRE: imho vyborny bun bo v Sawadi na Kodansky. Asi celkem neznama restaurace i kdyz funguje uz dost dlouho, klasicka "lepsi" thai restaurace, uz rok tam vari i viet jidla (bun cha, bun bo, pho, zavitky)..
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PEDRO: já můžu soudit pouze podle vlastní zkušenosti (měl jsem ho minimálně 6x za poslední 2 měsíce) a vždycky to bylo OK... nedělám si ale iluze, že jim to (nejen bbnb) občas nedopadne.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    TIGRE: hm, ja si daval bun bo nam bo v patek na Jiraku a letelo hned do kose, nudle i maso vylozene hnusny (testovano na vice lidech)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JUANITA: cyniku :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    TIGRE: tak ja ho schvalne priste zkusim. s MSG ale urcite chutna vsechno dobre :]
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JUANITA: souhlasím s bun bo nam bo, na druhou stranu, co fakt nedávají je imho pho, který patří k tomu horšímu z nabídky (vím, že ty pho nerad, tak tě to asi nezajímá, mě to ale štve :)
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    ja viem ze je to mimo temu ale kedze sa v Sape vyznate - tusite niekto kde tam je nejake elektro s osvetlovacimi telesami (lampy - ideal LED). Dnes sme sa tam motali 2 h ale nic sme nenasli. Kludne do posty. Dik moc.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    REFLEX: je to moc fajn, menim poradi nejlepsiho bun bo nam bo v praze :] prekvapive velkej prostor. jestli ale mate radi neformalni prostredi, kde se za pultem sekyrkou porcuje prace, muze vas zaskocit, jak vyzehlenej prostor to je. ale libi se mi, ze neprepadl pres hranu kyce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam