• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Zacal jsem v Sape v korejskym obchode kupovat tohli kimchi, lepsi jsem v zivote nejel, uplne presne dle me chuti:
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

land_of_five_taste.epub | Ulož.to
    http://uloz.to/xQSHxNKs/land-of-five-taste-epub
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    NUSIK: No, to je bohužel jinej pribeh :D TO se clovek nesmí nechat odbit a chce to umet par slov cinsky :D
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    DR_COOPER: no ale Cinani si tam vzdy objednavaj a jedi naprosto jiny jidlo, nez se podari me :)
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    TWORBO: bola som dnes (nedela) v Malesicich a o desiatej sa to tam len prebudzalo a Vietnamic vykladali tovar.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    KAAKA: malesice pres jaro leto podzim normalne fungovaly i v tejdnu
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Proto rikam, ze nejlepsi je pasaz Metro. A hlavne, chodi tam cinani a to ve velkem mnozstvi :D
    FAT
    FAT --- ---
    Před jedenácti lety byla Huag-He ve Vršovicích fakt špička. Perfektní personál, to děvče si zapamatovalo 13 objednávek od předkrmu až po dezert u každého + pití, perfektní jídlo, které bylo krásně aranžováno na talíři. Obejdnání stolu bylo na měsíc dopředu...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Pred delsimi casy byvalo Huang He (znam teda jen tu ve Vrsovicich) super, ale pred par lety to bohuzel posunuli dost do "varime klasicky solamylovy meduzy za par korun a k tomu tezime z lepsi povesti, co jsme mivali".
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    huang he ve vrsovicich je dost tragicky. velmi prumerny jidlo a k tomu otravena obsluha kterou sere ze tam musi bejt..
    ten clanek 'nejlepsi cinska restaurace v pze' kerej sem kdysi nekde zahlid si rozhodne nezaslouzej.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GULDUR: Kuře podivuhodnější chuti
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    KASUMI: jako za mě Huang He jakože slušnější "kung pao bílého muže". Oproti klasický "číně" jsou ty jídla voňavější a celkově uvařená lepšími postupy z čerstvějších surovin. Ale základ zůstává více méně v tom, co známe. Ale jako v porovnání s 95% konkurence docela vyčnívá, to je pravda...
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    MUTHA: jo no jo :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    to obalene v mouce berte jako "vypadalo to a chutnalo to jak obalene v mouce a nedostatecne povarene"
    mouka to asi nebyla.. nejaka vrstva skrobu nebo nevim
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VECTOR: ja byla v huang he ve vysocanech dvakrat
    poprve uz si to nepamtuji a podruhe jsem tam mela krevety secchuan - ty byly realitnve ok, ale na prdel bych se z toho neposadila, doprovod mel nejaky kure s bambusem ci co a bylo to pekelne hnusny.. bez chuti obalene v mouce.. jako kdyby tam zapomneli pridat koreni uplne..
    jeste jsem mela tu ostrou lepivou polivku a asi mi vic chutna z nejakyho fastfoodu.. byla tmava a byl v ni jen hrasek
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    MUTHA: co to je? nejak to nemuzu identifikovat :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Konecne neco, co vypada dobre. A i tech papricek tam je rozumny mnozstvi.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    DR_COOPER: v pasazi Metro maji zajimavy vyber ale co do kvality se blizi spis prumeru, bez nejake vyraznejsi chuti, a rozhodne nesetrej glutamatem ktery je z toho celkem citit

VECTOR: Huang He ve vrsovicich jsem zkousel jednou pred lety a taky zadny zazrak, ale aspon tip co jeste dal vyzkouset jinyho

za me plati nejlepe proverena Zhai Hua, nejen na knedlicky ale i ostatnni jidla z menu.. posledni dobou prakticky vzdy kdyz mam chut se jit nekam najist tak skoncim tam :)

... btw. v cinach je taky rozdil dle toho co si clovek objedna .. byva komplet jiny jidlo 'kure podivuhodne chuti' za 69,- a jiny jidlo 'sezamovy kure' z menu za 160,-
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Nejlepsi cina je v pasazi Metro. Sechuanska restaurace. Doporuju drztky.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Nedavno mi kdosi tvrdil, ze nejlepsi cina je primo v arealu masarykova nadrazi, i kdyz na to zvenci nevypada. Muze to tu nekdo potvrdit nebo vyvratit? .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam