• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: Tak pak dej vedet, jak chutnalo.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: Já to ani neplanoval. Jen jsem mu řekl, ze bychom se domluvili na ceně za hlavu a oni by připravili nějaký společný žraní :-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: Tak jasne, prece nechces slevu zadarmo.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: Ne vůbec. Jdeme s kamosema na veceri a chceme někam, kde jsme ještě nebyli. A tentokrat jsme se shodli, ze půjdeme někam, kde mají nějaký "zvláštní" kuchyni. Jen jsem mu napsal, jestli můžeme mít něco jako ochutnávku a napsal todle. Tak to vezmu vid. Když da slevu :-)
    VOY
    VOY --- ---
    ZUZKAOU: Ja si nejak neumim predstavit, ze by v tech mistech mohlo cokoli fungovat.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: Jojo. A номер je bud cislo nebo pokoj v hotelu. A Google si samozrejme vybral to spatny. A to tam budes delat nejakou svatbu nebo co?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: V pohodě :-) já tam dneska radši zajedu sám. To bude jistější :-) jen mě to pobavilo, jak to zkusil hodit do překladače :-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: S majitelem jsem nekomunikoval, jenom s cisniky. A ty lamou docela v pohode.
    FAT
    FAT --- ---
    RUTHLESS: Místy je to staročestina, no...
    :-)))
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: No nevím jak je to s tou češtinou... :-)

Dobré ráno Vážený pan Marka, jsme připraveni spolupracovat, můžeme setkat v naší restaurace a diskutovat všechny položky, jsem připraven zajistit vám slevy jsme, že je důležité, aby použité byla více lidí zjistili, o naší kuchyní a restaurace v целом.мое jméno Ahmad, můj pokoj 773 209 590.желательно hovor mezi 16: 30-17: 30 použil jsem соееденил můžete se moje asistent, bohužel i při studiu чехский jazyk))
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: super :) ja jim koukal na fb stranku a tak je prakticky jen azbuka :) jdu jim napsat/zavolat
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: Jo, jasne.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: umi tam cesky? :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GUDRUN: Nevim.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAKROUSEK: ceny ponechali?/
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ZUZKAOU: Jojo, tam jsme byli minuly tyden bylo to moc dobry. Je to ten Samarkand z Kampy, voni jim tam zakazovali grilovat (no, nejspis zvedli najem), tak zvedli kotvy. Doporucuji plov.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    [ JONY @ Věci Veřejné - Jsem emoční člověk. Říkáte nesmysly a lži. Zatím jste neprosadili nic. ]
    Z hospody ve Strašnicích, kde loni před volbami hrdě vyvěsili banner xenofobního hnutí Řád národa, je nově Uzbecká restaurace.

https://www.facebook.com/RestauraceSamarkand/

A nevypadá to zle.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    LADY_CANDAR: divnyho mi nevadi, hlavne ze delaji udupi!
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    MILHAUZ: Manzel tam obedva uz od otevreni skoro denne. Docela dost si je chvali, i kdyz obcas se jim pry povede neco fakt divneho. Ale to muze byt o preferenci chuti.
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    MILHAUZ: byli jste nekdo v tom Signature v Karline? funguje to? podle FB stranky to vypada, ze tam obcas moji opravdovou jihoindickou kuchyni, ale zas ta stranka je dost dlouho bez aktualizaci
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SAMOUT: mne to chutna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam