• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NOIZER: a jaká je optimalizovaný postup získání a výběru z čínského menu?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    GEORGE175: byli jsem tam, je to celkem dobry, ale zbytecne fancy misto a drahy.. jsme jsme zvykli chodit na narodku, tam je to klasika dobry (kdyz vyburas z cinskyho menu a vis co).. tady se najdou dobry i horsi veci.. maj velkej vyber a maj jiny veci nez na narodce, treba kung pao je pruser vylozene, na ten na narodce zadnej jinej v praze nema:)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SARTH: jeden kram z malesic se presunul na adresu Nedokoncena 1236, je to relativne kousek.. jsou to ti cinani, co meli cerstvy ryby (ktery tam ted nemaj.. nevim jestli zatim nebo uz).. da se tam koupit doat veci + maj oddelene chladak se zeleninou, da se zeptat a vezmou vas tam
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    GEORGE175: Nebyl, ani jsem o ni neslysel. Vypada to dost fancy. Ale jidla na obrazku vypadaji chutne
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    Ahoj, byly jste už tady? Prý je to nejautentičtější sichuan kuchyně v ČR. https://sichuanrestaurant.business.site/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Měl bych dotaz, nepotkal se někdo z vás v Česku se sáčky koření pro Bak Kuh Teh?

MRMNK
    MRMNK --- ---
    LADY_CANDAR: hm v tom pripade to je skoda velka .)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    MRMNK: No jo, ale meli v regale obri zasobu Laoganma Crispy Chilli in Oil! :D
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    SARTH: ono to zas takova skoda neni, lee kum kee omacky nejsou zrovna prvotridni .)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    SARTH: Lee Kum Kee uz neni. Je misto nich kvetinarstvi :( Prodavacka rikala, ze uz budou mit jen eshop.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    MATEJICEKKK: Tak prej Taiwanese beef noodle soup na menu neni, ale zkus se tam po ni zeptat. Delaji i ruzne "night market" akce a tam se pak vari pokazdy neco jinyho.
    SARTH
    SARTH --- ---
    Nevíte prosím, zda je LEE KUM KEE v Korunní stále funkční? Filtr říká že se to v březnu zavíralo?
    A pak v Malešicích Samout píše, že jsou out, ale nejsou opravdu stále otevřené, jen že ty obchody tam v květnu přesunuli?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    ZUZKAOU: Jsou to Asiati (nikdo tam nemluvi cesky), vetsina primo Taiwanci, ti na tebe budou koukat divne, ze si jidlo NEfotis :) Znam je vlastne skoro vsechny, tak si to neberte spatne. Vypichl bych jeste pivo (Muflon).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TCHYBABA: jeste je druhej Ramen na Václavské, ale ten jsem nezkousel. Pry je lepsi.
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    NAGASAWA: děkuji, zajdu tam ;)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Ja vcera byla v http://www.restauraceguo.cz a nebylo to spatny, sushi druhu sice malo, ale bylo dobry, v teplym bufetu taky pomerne slusnej vyber a jako zakusek jsem si dala teplej kompot z boruvek a dalsim ovocem. Za tu cenu slusny rychly neprezirajici se all can you eat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A koukám že se s rameny roztrhl pytel na facebooku na mě vykoukl jeden nový žižkovský

Taiko Prague (@taiko.prague) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/taiko.prague/
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ZUZKAOU: hh, v pohode. Ja tuhle polevku uz delsi dobu po Praze hledam, ale nenachazim. Kdyz uz jsem to nekde videl, tak to jsou nudle bez vyvaru. Ja mam ale na mysli ten pekne cerveny vyvar s bok choi. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ha - ale oni ho mají na facebooku

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATEJICEKKK: nějaká polívka tam imho byla, ale kecala bych. Je mi trapné v restaruaci fotit, takže jsem dlouho váhala nad nascanováním menu a nakonec jsem to zavrhla, pardon.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ZUZKAOU: Maji Taiwanese beef noodle soup?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam