• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    LEA1
    LEA1 --- ---
    ZUZKAOU: ten korejský krám tam je furt, akorát mám dojem, že se trošku posunuli - když vstoupíš tou branou, vydáš se uličkou doprava a je na rohu na levé straně tak po 100 m
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    ZUZKAOU: shin v celenty nebo korunni je nema?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    mají v sapě někde bonito vločky? Onehdá jsem hledala takovej ten velkej korejskej krám, co byl kousek od vjezdu s ozdobnou bránou a někam zmizel.

Potřebuju doplnit zásoby a zároven zítra nebude vedro, tak bych si dala tu sečuánskou hot and sour polévku ale jen kvůli polívce tam nepojedu.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ZUZKAOU: diky!
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    GONZO5: z aliexpresu, byl dost silnejsi nez ten co jsem kupoval zde, i kdyz posledne u cinanu v sape take nevypadal spatne
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GONZO5: nechávala jsem si ho posílat - přes ebay. Čerstvost je tady vcelku podstatná věc.
    FAT
    FAT --- ---
    GONZO5: Já si ho nechal poslat přes Aliexpress.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    V Malesicich ho mivali, ale tam uz to nefunguje, jak jsem pochopil.
    GONZO5
    GONZO5 --- ---
    Hmmm.dik.budu patrat dal,ja nasel jenom norm.zelenej,cerstvej teda.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GONZO5: Urcite sapa.
    GONZO5
    GONZO5 --- ---
    ?
    GONZO5
    GONZO5 --- ---
    Ahoj,mate nekdo typ kde v Praze koupim secuansky pepr
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NOIZER: tahle je boží. jen teda potřebuješ ty fermentované fazole...

a udělej si ji hodně zaraz, ulezela je lepší.

BEST Authentic Homemade Hoisin Sauce - The Daring Gourmet
    https://www.daringgourmet.com/best-homemade-hoisin-sauce/
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    mate prosim nekdo recept na domaci hoisin omacku? nasel jsem [ MUTHA @ Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy.. ], ale zajima me, jestli ma nekdo neco osvedcenyho z vlastni zkusenosti, pripadne jestli tenhle recept je dobrej, diky moc:)
    FAT
    FAT --- ---
    MRMNK: Díky.
    N_I
    N_I --- ---
    nevite prosim kam se prestehovala pani s malesicke trznice kera delala famozni pho bun cha a bun bo?

vedle rikaj ze se nestehovala s nima, ze prej drahej najem...
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    FAT: gong bao ji ding
    How to Cook Kung Pao Chicken Recipe
    https://www.travelchinaguide.com/tour/food/chinese-cooking/kung-pao-chicken.htm
    zelený se říká spíš na ryby
    FAT
    FAT --- ---
    Neměl by někdo nějaký rozumný (jednoduchý) recept na drůbeží jídlo s použitím sečuánského pepře? Mám zelený i červený a rád bych si něco vyzkoušel.
    Díky
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    VENIKA: ph vody nemerej, ale obsluhujou te japonci...
    tinkatsu jsem tam mel a nebylo spatny,ale vyvar mi teda vic chutna v Bon Ramen
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    VENIKA: este v Palladiu je Thai Thai & Ramen, zatim 1 navsteva a chutnalo
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    POHODAVOLE: Jako my se tu honime za super-gold ramenem, ale ja do Misky zajdu rada. A treba radsi nez do Bon. V Taiko jsem jeste nebyla. A pak je ve hre jeste ten ultra drahej na Petrinach(?), kde merej ph vody ci co ;).
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    HITOMI: Taiko ma skvely nudle a matcha zmrzlinu, Miska ramen ma zase vybornej vyvar v tom jejich vege miso ramenu. Vratil bych se do obou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam