• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    GIANT: Pravidelně si tam chodím pro biryani, které tam vychází v podstatě 1,5-2 porce. Pravidelně mi zbývá kus i na oběd. Kari (tušímže madras) jsem měl jen jednou a úplně mě moc nenadchlo. Nevím, co s ním dělali, ale na můj vkus moc sladký.
    GIANT
    GIANT --- ---
    MRMNK: muzes prosim hodit na nastenku do restauraci Curry Palace na Praze 7? (https://en.mapy.cz/zakladni?x=14.4224106&y=50.0988943&z=18&source=firm&id=12843019).

Chodime tam uz nekolik let a je to super a konzistentni. Vpodstate nemam potrebu chodit na indii jinam. Zrovna ted nakupujem alespon takeaway jednou tejdne, at maj taky nejakej kseft ;-) Tak nekdo zkuste a pak poslete srovnani s vasima oblibenejma ve vasem okoli ;-)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Ja kupoval posledne u cinanu v kyjich zelenej pytlovanej a ten ma teda pekny grady.
    SARTH
    SARTH --- ---
    Možná by se hodilo sem dát linky na prověřené prodejce Sechuan pepře z Aliexpressu, pokud již máte? Příp. dalších podobných surovin
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    NOIZER: jj, kupuju treba z aliexpresu, da se sehnat slusna kvalita
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MRMNK: njn, ale porad lepsi, nez dratem od oka:D sechuanskej pepr je jak kdy.. tady v CR se neda moc koupit nevycpelej, my si treba dovazime/nechavame posilat z ciny
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    NOIZER: tak jsem zkousel, udelali mi kungpao z cinkyho listku. Urcite mnohem lepsi nez standartni "m46" :) maso, buraky, chilli a jarni cibulka, omacka docela fajn i kdyz jsem zvyklej na jinou, ale pocitam ze to bude jako s gulasem, tedy x variaci. Jedina vytka, ze maj vycpelej secuanskej pepr a zadna umrtvovaci injekce jak u zubare se nekonala
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOIZER: souhlasim.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MRMNK: je.. ale uz tu nejakej patek je:) kazdopadne je to nejlepsi kung pao, na ktery jsme zatim narazili
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    NOIZER: no ten kuchar by z ciny (mozna i sichuanu) snad mel byt, tak ze by se uz v cechach zkazil a zapomnel jak na to? schavlne to zkusim
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    na narodce jim ukazte na telefonu, ze chcete 宫爆鸡丁, nebo si reknete o "cinsky kung pao.. cinsky, ne cesky!":) ale jako v Sechuanu je to vzdycky lepsi, no:)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MRMNK: tak po navratu z chengdu ti to verim!:)))
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    NOIZER: z ceskyho nic moc, kdyz sem se pred par lety vratil z Chengdu, obesel jsem par cinskej restauraci vcetne narodni a kungpao me vzdycky hodne zklamalo
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MATEJICEKKK: co je to ta národka prosím?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    KASUMI: na narodce delaj dobry:) nevim teda, jaky delaj z ceskyho jidelaku, ale z cinskyho je dobry:)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    KASUMI: Zajdi na narodku.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NOIZER: potrebuju dobry kungpao
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    BRUKEV: Ten mame a je v pohode. Ale vzdycky se mi tam vrstvicka pripece (ne spali)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam