• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUTHLESS: Ja jsem galangan videla podle me i v MS, ale oni ted dost omezuji zas ty cerstve veci, takze bych na to nespolehala.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jo a druha otazka, galangan. Citronova trava neni problem, ale galangan, muze se radikalne lisit kvalita na rohliku a v msitni asijske vecerce? pak az budeme delat pivo, tak pujdeme do Sapy, to jo. ale ted nejak neni cas uplne
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Prosim vas, kde v Praze sehnat cerstvy kafirovy listy? mate nekdo tip, dik!

Potrebuju to do jednoho koktejlu a nasledne z toho budeme asi varit pivo, takze suseny jsou varianta, ale v jedny variante bych potreboval zkusit i cerstvy. Respektive, pivo bude urcite, ale musime vymyslet jak no... :-)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    MATEJICEKKK: To vypada fakt dobre, doted veskery pokusy o cinske nudle v cr byly dost zklamani
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    MATEJICEKKK: Taky doporucuju! Mel jsme veprovy knedlicky v palivym vyvaru a byly super. Porce ne uplne velka ale chutnalo mi to dost
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Nevim, zda tu uz probehlo, ale novy podnik na Jiraku.
    Vrele doporucuju, tohle tu chybelo :))

GIANT
    GIANT --- ---
    RODWY: hm to je pro me trochu z ruky. ja chodil nejdriv do bistra na strahove a pak v karline (pho viet huong), ale pak to pan s pani zavreli a predali to jinejm. kvalita sla hned dolu. vubec nevim kam zmizeli. btw. da se to dohledat z nejaky databaze firem - treba nejakej kontakt, nebo ze bych je sparoval s nejakou novou provozovnou?
    RODWY
    RODWY --- ---
    GIANT: vlastne sem Dũng Liên Restaurant:)
    RODWY
    RODWY --- ---
    GIANT: tu jsem tam nemel..chodim tam na polivky a domaci nakladany cesnek atd.)
    Na bun cha sem Hoáng Anh Quán jak gril tak para!
    GIANT
    GIANT --- ---
    RODWY: podle obrazku to vypada, ze maji opravdovy bun cha - delany na grilu. Je to tak?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    RODWY: Tady jsem byl dvakrat na phocku a bylo to dost hrozny. Jednou bych rekl ze maso bylo az snad smradlavy.
    Skoda, ze uz tam neni ta cinanka. Meli top biang biang noodles.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ty jo, ja si tam jednou pred x lety byla pro knedlicky a moc me to nenadchlo (moc testa, malo naplne).. ale vy to tady porad chvalite.. tak tomu snad dam jeste sanci :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZUZKAOU: Dračí máma se celkem rychle stala moje nejoblíbenější restaurace. To dvakrát restovaný maso na rýži s omáčkou z fermentovaných fazolí, jak je na fotce, je uplně boží.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NEMESIS
    NEMESIS --- ---
    Díky všem.
    Zatím všechno, co umím, mě učil ind, co mluví anglicky jen velmi málo a žije v plechovo-bambusové chýši na ostrově Neil. Takže zatím dobrý.
    Ale vídám ho málo a chci se posunout.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    NEMESIS: podívej se na https://www.chefkunalkapur.com/ , recepty obvykle i s videem, dost jsem si ho oblíbil
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Novejsi videa jsou uz s titulkama. A ja casto hledam recepty origo v cinstine, co tam patri vim nebo to poznam. A taky mi prijde ze uz ty cinsky slova chytam, jak na to furt cumim 😄
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MATEJICEKKK: Co bude k obedu? Nevim, je to tu jen cinsky, zkusim to uvarit :-).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    87HIGHFLYER: spousta z nich anglicky neumí, neboj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam