• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    rodinu si nevyberieš...bohužiaľ. je to u mňa paradox, baví ma pomáhať iným pri vybavovavní a zháňaní, ale účastniť sa svadieb alebo dokonca mať vlastnú, toho sa desím. neviem čím to je, ale pri rodinných stretnutiach sa necítim moc pohodlne. je to hnusné, ale oveľa lepšie by bolo rodinu vynechať :/
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Tak nějak k vám ty přezdívky sedí. ;))
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    SHAIKA: To jsou přezdívky :-))))) Ale v jistých kruzích nám ani jinak neřeknou... Když řekneme příjmení, neví se o kom je řeč ;-)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Máte úžasná jména. :)) Sluníčkovi a Dobrotovi
    A svatba moc hezká! ;)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Nastesti neni nikdo z nas kralovskeho rodu (snad jsem ted nikoho neurazil), takze to nemusime delat takhle monstrozni... oni na vyber nemeli...
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    GOBERS: Oki ;-))) Zůstaneme u 1. kroku. Je nádherná! Ale já, ani Fr. bychom asi nevydýchali tu pozornost takového velkého davu...
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    KASUMI: To je zapeklité... neznesvářit rodinu před svatbou. Nám se to jakštakš povedlo... ale Fr. musel své mamince a sestrám stále dokolečka vysvětlovat, že páteční obřad a oběd je pouze pro 8,5 lidí - nás 2, syna, rodiče a svědkyně... Fr. maminka žije s novým partnerem a Fr. ségra se urazila, že jsme ho na svatbu nepozvali... Pozvali až na sobotu... 2 dny před svatbou ještě M. napsala hnusnou SMS, v sobotu už byla docela milá... Ale jak říkáš, je to den těch dvou!

A moje maminka se divila, že si obléknu sárí... vlastně ani nevěděla, jak to přesně vypadá ;-))) Ale bindi (puntík na čelo) jsem ji, ani tchýni a oběma svědkyním už nestihla lípnout
    POTTY
    POTTY --- ---
    PETRA_SLUNICKO: To ne, ale i když se rozvedu, tak bude na co vzpomínat. :))

GOBERS: Hmm...zkusím to svému pětaosmdesátiletému dědovi navrhnout. :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    POTTY: V tom pripade doporucuji polni svatbu na hrade Krasove s naslednym prenocovanim na kavalcich nad rytirskym salem...:-D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Gratuluju!!! :-))))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Mluvil jsem nekde o tom, ze takovahle svatba nekomu neco zaruci?? Ja jsem jen rikal, ze takova se mi libi. :-)
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    GOBERS: a ani tak krásná, velká a "bohatá" svatba nezaručí, že se nerozvedou... tak jako se to stalo tomuto páru.

A propos, já se vdávala 20.7. t.r. ;-)
    POTTY
    POTTY --- ---
    GOBERS: Aha, já neřekla tu klíčovou informaci. Va naší rodině je tradicí, že hosté zvaní na hostinu na tom samém místě také nocují. Všichni. Je to velice praktické, ale v tomto případě také velice drahé...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    POTTY: Kralovske apartma po 2 stoji 8.400,-kc/noc, to mi neprijde jako uplne nedosazitelne... ceny menu v restauraci taky nijak premrstene. A flandaka tam urcite nejakeho dotahnes.
    POTTY
    POTTY --- ---
    Tak jsem zahlasovala v anketě, ale ta možnost neodpovídá úplně přesně...v ideálním případě bych totiž ráda církevní svatbu tady: www.oldcastle.cz :) Nevíte někdo o vhodném sponzorovi? :)))
    ATARI_HAGYAWA
    ATARI_HAGYAWA --- ---
    KASUMI: hrozne si mi pripomenula moj pripad.. (okrem toho ze ja som z vychodu a moj snubenec z Bratislavy :)) ja zatial odmietam organizovat svadbu, pretoze by som ju chcela podla svojich (resp. nasich) predstav.. bohuzial predstavy mojej mamy su uplne ine a ja zatial nie som natolko asertivna postavit si hlavu.. takze to odkladame na neurcito a dufame, ze to matinku prejde.. :)
    TICHO
    TICHO --- ---
    GOBERS: ale vždyť ja vim.., nevypadá to jako na Konopišti:))))

no, popravdě, takovouhle svatbu bych asi nerozdejchala.., hodně pozornosti..))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    TICHO: Nicmene nijak nezastiram, ze se to blizi me predstave o idealni svatbe...:-))

A abych to uvedl na pravou miru: nevesta na fotkach je Alexandra Christina Manley a zenich Joachim, princ dansky.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    TICHO: Ne, delam si samozrejme legraci. To je skutecne danska statni zalezitost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam