• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    GOBERS: tak, čo yb si tak čakal od country speváka :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Bila frakova vesta a cerna kravata = hruzny pohled.

POTTY: intimním okmžikem bylo zasnoubení, svatbu chci naopak sdílet s co největším počtem příbuzných a přátel

Velmi tradicni... chvalim...
    POTTY
    POTTY --- ---
    KLBHKO: Tak tohle mám trochu jinak...základ mojí satby budou rozhodně příbuzní, budeme jich tam z obou stran mít dohromady zhruba padesát, a na hostinu budeme zvát jen je plus svědky...ale pak na večerní oslavě k nim ještě přidáme tak 30 přátel, protože koneckonců, vídám-li někoho šest let každý týden, tak už je to taky skoro rodina. :))
    TICHO
    TICHO --- ---
    tchán pořád opakoval, že vypadám jak od Muchy - měla jsem věneček, a šaty s květy.., dala bych fotku, ale nejsem technický tip:))
    TICHO
    TICHO --- ---
    KLBHKO: ale já nestojím právě ani o ten zámek či zlatou jeskyni:))

Navíc, je to přesně rok a kousek, co jsem svojí svatbu prožila a byla nádherná.., nevím, jestli vysněná.., asi v patnácti jsem se viděla taky spíš jako princezna.., ale takhle jak to bylo, to bylo akorát.., pod širým nebem, "doma", s rodinou a přáteli, ale bylo nás asi 30, takže určitá intimita zůstala zachována.., a večer hospůdka s kapelou a další přátelé.., žádné přesuny, přejezdy.., o paparazzi nemluvě:)) (byl vůbec zázrak, že máme s mužem pár hezkých svatebních fotografií, protože on focení moc nemusí))) hold to není celebrita))
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    IM_MORTAL: sory, nevymyslela, bola na pláne, ale dla som ju skôr keď si ju pýtala :)

TICHO: tak to sme sa nerozumeli. myslela som, ktorá z nás by si nedala povedať čo sa týka toho zámku, prípadne "zlatej jaskyne" .... médiá a papparazzov nechce snáď nikto normálny

POTTY: súhlas. veľa priateľov je základ. moja rodina obsahuje menej ľudí ako prsty dvoch rúk...a ešte k tomu je výraz rodina prehnaný. bez priateľov by to nebola veľká zábava
    POTTY
    POTTY --- ---
    TICHO: Tak to já jsem tedy vyloženě princeznovský typ. :)) Nevím samozřejmě, jak je to u celebrit, ale já třeba taky chci na svojí svatbě spoustu lidí...intimním okmžikem bylo zasnoubení, svatbu chci naopak sdílet s co největším počtem příbuzných a přátel, protože jsou to pro mě lidi, které mám ráda a tudíž se s nimi chci o tu slavnost podělit...je to pro mne prakticky nutnou součástí svatby. A nedělám to proto, aby to dobře vypadalo v médiích, neb tam žádná mít nebudu. :))
    TICHO
    TICHO --- ---
    POTTY: no, že se to děje tak, aby to vypadalo.., aby to dobře vypadalo na venek, v mediích.., chybí mi tam určitá intimita, nevim, jak to popsat. Ale mediální osobnosti toho asi dosahují těžko.

KLBHKO: no třeba já:)) jak říkám, takováhle svatba není můj sen.., já jsem se spíš chtěla a cítila jako víla, než jako princezna.., myslím tím, že jsem potřebovala určité zázemí, důvěru a né tolik lidí a pozornosti o přepychu nemluvě, jinak bych se rozpustila:)))
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KLBHKO: tak vzhledem k tomu, že sem už vymyslela tuhle...ehm
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    hádžte aj iné páry, mňa nič moc nenapadlo
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    to nie je zlatá jaskyňa, to je len tak nasvietené, je to na nejakom zámku v taliansku...prefláknuté, iste, ale ktorá z nás by si nedlaa povedať :)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    IM_MORTAL: sory, nepodporujem závislákov na anketách...skúr radšej navrhnúť aká možnosť by ti vyhovovala
    POTTY
    POTTY --- ---
    TICHO: No dobře, zlatou jeskyni bych taky nemusela. :D Ale komerce...myslíš to, že je tam tolik lidí?
    TICHO
    TICHO --- ---
    nemám nic proti klasice, spíš mě dráždí ta komerce.., a ta zlatá jeskyně))
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    jéjej - anketka sice hezký, ale co když nemohu vybrat něco z nabídky?chtělo by to přidat "chci vidět výsledky".
    POTTY
    POTTY --- ---
    TICHO: Tak můj docela jo. :)) Akorát bych změnila barvu šatů. :))
    TICHO
    TICHO --- ---
    brrr.., tak to není zrovna můj styl.., no ale nejsem celebrita, naštěstí:))
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam