• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDUSSASWING
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    no tak jestli neni v praze, tak v brne ani nebude :)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    co v praze furt! v praze je vsechno, brno! ;D
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    Kdo by si chtel trochu toho swingu poslechnout nazivo, budem tuto sobotu (8.9.) hrat s Kolinskym BigBandem ( http://kbb.wz.cz/ ) v divadle v Kutne Hore ( http://www.divadlo.kh.cz/ ), ve druhe pulce i se zpevaky Marcelou Kralovou a Ondrejem Rumlem, tak muzete dorazit. Predtim odpoledne budem jeste hrat na namesti v Koline, ale to bude vyrazne kratsi.
    FILDELIN
    FILDELIN --- ---
    MEDUSSA: kdyz neco delam a mam to rada, chci to delat naplno a ne neco okoukavat...
    ale dekuji :) budu hledat dal :)
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Ak by niekto Swingarov mal doma na disku/dvd, rad vymenim za nieco ine...
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    RADO1: jop, tohle zapusobilo dost na id phepak, co si vzpominam, obcas, hlavne pod vlivem, tak zdravil prevazne nahodne kolemjdouci :)
    FILDELIN
    FILDELIN --- ---
    MEDUSSA: to je jasancka, ale cjtela bych se naucit takcit primo swing se vsim vsudy
    FILDELIN
    FILDELIN --- ---
    OMIKRONN: to je moc pekne :)
    ja tu hudbu miluju a chtela jsem se na ni naucit tancit, ale nejak nikde nemuzu najit tanecni kurzy :(
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    FILDELIN: zkousim s Kolinskym BigBandem ( http://kbb.wz.cz/ ), jsem spis "na stridacce", ale na koncertech vetsinou par veci hraju.
    FILDELIN
    FILDELIN --- ---
    a nikdo ho netancujete?

OMIKRONN: az budes mit konzert tak dej urcite vedet
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    FILDELIN: ja zase swing jen hraju...:)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ja bych si klidne i zahral. hraju na bubny takze staci najit nekoho na piano, trubku, sax a hlavne basu a muzem zacit :)
    FILDELIN
    FILDELIN --- ---
    tak vy swing jen poslouchate?
    RADO1
    RADO1 --- ---
    JULESKAH: ... zaverecny "swing hail!"...
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    amy winehouse se mi libi, rozhodne lepsi nez 99% dalsich veci, co furt dokola prehravaj na MTV a spol, takze dobre ze si momentalne oblibili taky nekoho, jako je ona :)

//pro mne je LA hodne a hlavne blues :D
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    RADO1: jo, to jsem videla taky, tusim ze na HBO... dalsi film, kterej jsem obrecela :)
    FILDELIN
    FILDELIN --- ---
    Ahoj, nevite o nejakych tanečních kurzech swingu v praze?hledam, hledam a nenachazim :(
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Kedysi davno som videl nemecky film "Swingari" - o zaciatkoch swingu v Europe, konkretne vo fasistickom Nemecku. A vtedy mi doslo, ze swing [aj ked vysiel z jazzu] je zaklad vsetkeho dnesneho rocku [takze za zaklad sucasnej muziky by som asi bral ten jazz]. Take swingove vypalovaky ako sli v tom filme. to uz bol vlastne rock&roll. Aj tanec, ktori tam mladez predvadzala bol vlastne rock&roll.
    Pod swingom som dovtedy chapal pomale sladaky Glena Mullera a Arethy Franklin, ale tento film ma fakt dostal.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    no, a arethu franklin jsem myslim zahlidla...
    zazraky se deji :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam